• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme????

Ah kizlar... Hala netten bakıyorum sonuç aciklanmamis kan tahtilinin devlet hastanesi olunca böyle oluyo herhalde. Ne tahlil sonucum geldi nede kirmizilar ama dün öyle bi karın ağrısı yaşadım ki kırmızılar geliyo sandım biraz sancılı oluyo benim regl dönemi. Ama gelmediler henüz. Nasıl bir psikoloji bu 4 mevsim yaşıyorum resmen bi günde. Ağrı geliyo üzülüyorum adet olmuyorum seviniyorum aptal döndüm :KK70:
Ayni ben cnm ne yaptin kn tesyini

OTE="Uykucu Sirin, post: 41557395, member: 682991"]Hala sonucu ogrenemedim canım. Pazartesiden önce nete vermiyolar herhalde. Artık pazartesi gidip ogrenicem ama hala regl olmadım. Bu gidişin sonu ne bilmiyorum ama 10 gün falan gecikipte hamile olmayanlarda oluyomus belki benimde öyledir.[/QUOTE]
Ins cnm hamilesindir baber ver olur mu

OTE="Uykucu Sirin, post: 41557395, member: 682991"]Hala sonucu ogrenemedim canım. Pazartesiden önce nete vermiyolar herhalde. Artık pazartesi gidip ogrenicem ama hala regl olmadım. Bu gidişin sonu ne bilmiyorum ama 10 gün falan gecikipte hamile olmayanlarda oluyomus belki benimde öyledir.
Ins cnm hamilesindir baber ver olur mu[/QUOTE]
Inşallah bitanem inşallah. Şu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olsun inşallah sende ve diğer tüm bebek bekleyenlerde hepimiz hayirlisiyla hemen hamile olalım :) Ama şuna eminim ki eğer öyle bişey varsa dünyalar benim :)

Ins cnm hamilesindir baber ver olur mu
Inşallah bitanem inşallah. Şu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olsun inşallah sende ve diğer tüm bebek bekleyenlerde hepimiz hayirlisiyla hemen hamile olalım :) Ama şuna eminim ki eğer öyle bişey varsa dünyalar benim :)[/QUOTE]
Aynen bende bekliyorum 6 gun oldu test yapmisdim dun ama negatif cikti artk sali gunu gdcm

Inşallah bitanem inşallah. Şu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olsun inşallah sende ve diğer tüm bebek bekleyenlerde hepimiz hayirlisiyla hemen hamile olalım :) Ama şuna eminim ki eğer öyle bişey varsa dünyalar benim :)
Aynen bende bekliyorum 6 gun oldu test yapmisdim dun ama negatif cikti artk sali gunu gdcm[/QUOTE]
Benim 5 oldu işte bugün 6 olcak olmazsam tabi regl. Bence değilim ama ne bileyim o kan tahlili pozitif cikicak diye bi his hiç dogmuyor içime negatif idrarlardan sonra. Ama kendimi tutamiycam yarın bitane daha idrar testi alcam herhalde. Artık eczaneye gitmeye utanir üzülür oldum her ay bir umutla alıyorum sonraki ay tekrar tekrar

B
Aynen bende bekliyorum 6 gun oldu test yapmisdim dun ama negatif cikti artk sali gunu gdcm
Benim 5 oldu işte bugün 6 olcak olmazsam tabi regl. Bence değilim ama ne bileyim o kan tahlili pozitif cikicak diye bi his hiç dogmuyor içime negatif idrarlardan sonra. Ama kendimi tutamiycam yarın bitane daha idrar testi alcam herhalde. Artık eczaneye gitmeye utanir üzülür oldum her ay bir umutla alıyorum sonraki ay tekrar tekrar[/QUOTE]
Bende senin gibiyim cnm her ay test aldim negatifbir kere kimysl dusuk yaptim ben bence yapma kan tahlilini bekle

B

Benim 5 oldu işte bugün 6 olcak olmazsam tabi regl. Bence değilim ama ne bileyim o kan tahlili pozitif cikicak diye bi his hiç dogmuyor içime negatif idrarlardan sonra. Ama kendimi tutamiycam yarın bitane daha idrar testi alcam herhalde. Artık eczaneye gitmeye utanir üzülür oldum her ay bir umutla alıyorum sonraki ay tekrar tekrar
Bende senin gibiyim cnm her ay test aldim negatifbir kere kimysl dusuk yaptim ben bence yapma kan tahlilini bekle[/QUOTE]
Haklısın canım yapmamam daha mantıklı ama işte bir yandan da ya pozitif çıkarsa umudu insanı dürtüyor ama dedigin gibi yapmamalıyım yapmıycam çünkü her negatifte içimden bişey kopuyo sanki

Bende senin gibiyim cnm her ay test aldim negatifbir kere kimysl dusuk yaptim ben bence yapma kan tahlilini bekle
Haklısın canım yapmamam daha mantıklı ama işte bir yandan da ya pozitif çıkarsa umudu insanı dürtüyor ama dedigin gibi yapmamalıyım yapmıycam çünkü her negatifte içimden bişey kopuyo sanki[/QUOTE]
Aynen cok uzuluyo insan negatif cikinca iki gundurde geceleri bel agrisi ve kasik agrisi cekiyorum

Haklısın canım yapmamam daha mantıklı ama işte bir yandan da ya pozitif çıkarsa umudu insanı dürtüyor ama dedigin gibi yapmamalıyım yapmıycam çünkü her negatifte içimden bişey kopuyo sanki
Aynen cok uzuluyo insan negatif cikinca iki gundurde geceleri bel agrisi ve kasik agrisi cekiyorum[/QUOTE]
Kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum canım. Bende dün bir karın ağrısı yaşadım sıcak su torbasiyla falan kendime geldim dedim tamam regl oldum umut bitti ama bugün bi anda ağrılar geçti kirmizilar da gelmedi ama bugunde goguslerimde hassasiyet var. Işın kötüsü regl belirtileriyle gebelik belirtileri o kadar aynıki insan ne olduğunu sasiriyor veya biz herseyi hamilelik belirtisine bağlıyoruz fakirin umut dünyası işte derler ya bu sanki tamda :)

A
Aynen cok uzuluyo insan negatif cikinca iki gundurde geceleri bel agrisi ve kasik agrisi cekiyorum
Kasık ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum canım. Bende dün bir karın ağrısı yaşadım sıcak su torbasiyla falan kendime geldim dedim tamam regl oldum umut bitti ama bugün bi anda ağrılar geçti kirmizilar da gelmedi ama bugunde goguslerimde hassasiyet var. Işın kötüsü regl belirtileriyle gebelik belirtileri o kadar aynıki insan ne olduğunu sasiriyor veya biz herseyi hamilelik belirtisine bağlıyoruz fakirin umut dünyası işte derler ya bu sanki tamda :)[/QUOTE]
yAynen ya bende her sabah her saniye lavaboya gidiyorum insallh hamileyizdir evlenene kadar evlilik stresi evleniyoruz bebek stresi ama bu beklemeler cok zor belirsizlikler

günaydınlar :KK33: U Uykucu Sirin haftasonu nete giremedim .aklıma geldin bi kaç defa sonucu noldu acaba diye .hala cıkmamıs inşallah bugun cıkmıs olur :KK36:hemde pozitif cıkmıs olur :KK36:inşallah inşallah :KK36:

günaydınlar :KK33: U Uykucu Sirin haftasonu nete giremedim .aklıma geldin bi kaç defa sonucu noldu acaba diye .hala cıkmamıs inşallah bugun cıkmıs olur :KK36:hemde pozitif cıkmıs olur :KK36:inşallah
inşallah :KK36:
Ah Be güzel keşke nerdee o şans bana gülmüyor baksana...6 gun geciktim yine negatif yine negatif üstelik kist falanda yok bende. Tamamen psikolojikmis demekki. Ne diyim Allah vermek istemiyor herhalde zorlamıycam...

[QUOTEUykucu Sirin, post: 41568274, member: 682991"]Ah Be güzel keşke nerdee o şans bana gülmüyor baksana...6 gun geciktim yine negatif yine negatif üstelik kist falanda yok bende. Tamamen psikolojikmis demekki. Ne diyim Allah vermek istemiyor herhalde zorlamıycam...[/QUOTE]
Bende senin gibi galiba psikolojik ya test yaptim o kdr cikardi demi olsa

Ah Be güzel keşke nerdee o şans bana gülmüyor baksana...6 gun geciktim yine negatif yine negatif üstelik kist falanda yok bende. Tamamen psikolojikmis demekki. Ne diyim Allah vermek istemiyor herhalde zorlamıycam...

hayırlısı olsun canm önümüzdeki aya olur inşallah . sıkma canını

Sıksam ne ifade ediyo ki alıyorum böyle her ay boyumun ölçüsünü işte. . Artık sıkmıycam kendimi de esimi de. Allah ne zaman isterse o zaman verecek nasılsa ben bitarafımı da yırtsam boş.

Back