• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme????

Pazartesi günü gdcm cnmE="IRMAK10, post: 41603951, member: 640788"]kan ver istersen bide canm belki testte cıkmıyordur o_O[/QUOTE]
Pszar

naptın canm ? inşallah adet olamamıssındır. :KK36: bende olmadım dündü adet tarihim ama son aylarda 10 güne varan gecikmeler yasadım . bu yüzden test için 10 kadar bekliyim diorum ..
inşallah vardır miniklerimiz :KK36:
Yapmadim cnm ya yarn yaparim artk misafir telasindan unuttum

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
sizlere bişey sormak istiyorum
benim bir kızım var
inşallah 2. cocukda olacak...,,
SAT:15 TEMMUZ 2015 Ben 31 günde bir adet görüyorum 15 ağustosda adet görmem gerekiyordu fakat hala olmadım eşimle 3 ağustosda birleştik.... şu ana kadar olan hamilelik belirtilerim ara sıra kasıklarım ağrıyor...sanki karnımın içinde bişeyler hareket ediyormuş gibi hissediyorum bide akıntım var....bu gün kan testi yaptırdım çıkmadı....sizce bende geç döllenme mi oldu acaba hamilemiyim ?????

Iyi günler bayanlar benimde adetim 1 gün geçti dr. Gittim hcg 0.500 geçen ay normal muayene olmuştum adetten önce progesteron 23 çıkmıştı bir hafta sonra adet olmuştum. Geçen sene adet olamıyorum diye dr gitmiştim progesteron hormonum yüksekmis ilaç kullaninca adetlerim yine duzelmisti ama şimdi adetim gecikti acaba yine progesteron mu yükseldi geç döllenme mi var bilmiyorum. Daha erken diye bekliyorum pazartesi günü gidicem Dr ama on gündür belimde ve kasiklarimda ağrı var sürekli uykum var ve devamlı acikiyorum acaba bir ihtimal dicem ama işte hcg negatif çıktı :( deneyimli olanlar fikir verebilir mi acaba?

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

Selam kızlar. Size bir sorum olacak. benim adetlerim gecikmez hep gününde gelir. bende buna göre ovulasyon tarihi belirliyorum. ancak sadece ovulasyon gününden iki gün önce, ovülasyon gününde ve ovülasyondan iki gün sonra mı ilişki olması gerekir? daha sonraki tarihlerde de ilişki olmalı mı gebelik için.

Benim adetim 1 hafta gecikti test yaptim negatfdi sonra hasta oldum hic 1 hafta gecikmemisti oyle oldugunda vucut kendni hamilelige hazirliyor derler.
Sonraki ay artik yapmcam test dedim ama dayanmadm 4 gun gecikti idrar yaptm negatf kan verdim negatf dedim yne yok gecen ayki gbi gene gecikicek heralde
9 gun gecti hala tik yok kasik agrisi bel agrisi oldu aksam bi test yapdm slik cikti ertesi gn 10.gun kanda 58 cikdi degerim gec dollenme olmus dediler suanda 9 aylik bi oglum var .
Darisi basina ins seninde oyledir cnm
Sana gerçekten çok teşekkür ederim :( bana ışık oldun resmen allah senden razi olsun sana bir sürü dua edicem:( suan bende ayni durumdayim ilk basta 2 gun gecti idrar yaptim 2 tane negatif iki gun snra kan yaptrdm 2.2 negatif 6 gün oldu gecikeli hala bişey yok ve kasklarm ve belim çok ağrıyor

Sana gerçekten çok teşekkür ederim :KK43: bana ışık oldun resmen allah senden razi olsun sana bir sürü dua edicem:KK43: suan bende ayni durumdayim ilk basta 2 gun gecti idrar yaptim 2 tane negatif iki gun snra kan yaptrdm 2.2 negatif 6 gün oldu gecikeli hala bişey yok ve kasklarm ve belim çok ağrıyor

Ay canim benim ben tesekkür ederim asil güzel dileklerin icin.
Genelde adet ve hamilelkk belirtleri benziyo ama herkezte bi degskde olabliyor .
Ama en önemli belrtlerde bel ve kasik agrisi benim onlar olmustu.
hatta ben dogumdan 2 ay snra tekrar hamile kaldim 2.ciyede dogurdum :)
darisi insallah basina cnm rabbim insllah en kisa zamanda sanada nasip etsin bu ay hamilesinde insllah güzel haberlerini yaz banada

Ay canim benim ben tesekkür ederim asil güzel dileklerin icin.
Genelde adet ve hamilelkk belirtleri benziyo ama herkezte bi degskde olabliyor .
Ama en önemli belrtlerde bel ve kasik agrisi benim onlar olmustu.
hatta ben dogumdan 2 ay snra tekrar hamile kaldim 2.ciyede dogurdum :)
darisi insallah basina cnm rabbim insllah en kisa zamanda sanada nasip etsin bu ay hamilesinde insllah güzel haberlerini yaz banada
Insallah canm bekliyorum hala 6. Gün doldu bugün bi test alicam yarin sabah yapmak için rabbime dua ediyorum insallah vardr bebeğim:(

Insallah canm bekliyorum hala 6. Gün doldu bugün bi test alicam yarin sabah yapmak için rabbime dua ediyorum insallah vardr bebeğim:KK43:

Hayirlisi ney ise o olsun canim.
Banada haber et mutlaka insllah hamilesinidr yoksada üzlme sakin rabbimin bi bildigi zamani vardir elbet

mrb bende aranıza yeni katıldım adetim 10 gün geçti bugün kahverengi lekelenmem oldu ama çok az peçeteye silince görülüyo yoğun değil cuma günü kan verdm negatfti arkadaşlarım geç döllenme oldysa b,iraz geç çıkar diyorlar sizce geç döllenme olabilrmi yani bu leke yerleşme lekesi olabilrmi yaşayan varsa yardmcı olurmsnz

merhaba arkadaşım öncelikle inşallah hamilesindir.bende geç döllenme yaşayanlardanım neredeyse 10-15 gün fark ettin benim.19 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım.kistim oldugu için ondan olabilir dedim ama normalde hiç gecikmez adetim. aradan 1 hafta geçti hala olmayınca test aldım yaptım bariz negatif.neyse dedim hamile degilim demekki 2-3 gün daha bekledim gene tık yok. bir test daha aldım yaptım yine negatif hemde bariz kopkoyu tek çizgi:KK43: üzüldüm tabi hem hamile degilim hem adet olmuyorum.belim agrıyo karnım agrıyo bide onları çekiyorum. 2 gün sonra eşim dedi bence sen hamilesin bi test daha yap bende yok 2 kere yaptım gerek yok.o gecenin sabahi üstümü giyinirken gögüslerimde mütüş bi acı hissettim zannetim gögüslerimi koparıyorlar.İçime bi kurt düştü aynı gün gidip kan testi yaptırdım buarada adetim 13 gün falan geçmişti.ve test pozitif.doktor daha cok yeni gec döllenme olmus dedi:KK71::KK71::KK71: çok sevindim

inşallah sende hamilesindir

bende dün 2 gün geçmişti 0,1 çıktı yani negatif ama hala regl olmadım normalde geçmez sadece bi kimyasal gebelik yaşamıştım ozaman geçmişti acaba yükselirmi benim gibi olan varmı yazsın nolursunuz

Merhaba, benim pazar günü adet olmam gerekiyordu bugün salı hala olmadım. Gün içinde böyle ara ara 2 dk süren ağrılar giriyor tam şimdi adet olucam diyorum kesiliyor. Adetlerim düzenlidir ama bu ay yumurtlama döneminde ilişkiye girmedik. 28 günde bir adet oluyorum 6, 20,21,27. Günlerde ilişkiye girmiştik. Hamile olabilir miyim? Belirtilerinde çok hafif ve ara ara giren ağrı yaşayan var mı? Teşekkürler

Back