• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme????

Lütfen kendini yıpratma bu kadar söylemesi kolay deme bende aynı durumdaydım 2 yıldır yok yok Sonra baktım olan bana oluyor Allah vermiyorsa vardır bir sebebi dedim ve unuttum ama lafta değil gerçekten unuttum şu son bir aydır inan umrumda değil ve ne kendimi ne eşimi bunun sorumlusu olarak görmüyorum. Soranlarada Allah nasip etmiyor benim için en hayırlısını biliyordur deyip geçiyorum.Bak etrafına bırak anne olmayı insan olmayı haketmeyenler var ama Allahın takdiri Kendini sakın eksik hissetme hissettirmeye çalışan pislik ve duygu yoksunlarına da fırsat verme Umarım tez zamanda karnında hayırlı bir evladın kalbi senle beraber atar..
Bilmiyorum canım ya bazen isyan etmiyo değilim daha bugün haberlerde gördüm kadın 2 yaşındaki çocuğuna yeni sevgilisiyle beraber işkence yapmış nedeni de çocuğun hala meme emmesiymis. Kadın yeni olan bu 3 aylık sevgilisinden çocuk yapmak için sütten kesmek istiyomus ilk çocuğunu. Bazen içimden bi ses Allahım boylelerine çocuk veriyosun derken yakalıyorum kendimi. Biliyorum hasa tabiki sual olunmaz Allahın takdirine ama zor zor zor iste

Hakkında hayırlısı olsun cnm haber ver bizlerede
Tamam canjm haber vercem mutlaka olumlu olumsuz ne olursa. En zoruma giden şeyde şu. Hamile bi arkadaşım var hani o zaten negatif çıkmış sonuç falan diyen. kalktı bana dün akşam karsılastik ne dese begenirsin. Üstümde şalvar askılı falan vardı usumiyim diye de hirka almistim. Aa ne bu yanıyo musun usuyo musun? Hasta olcaksin ya adet olcaksin ya ondandır. Kaldım mal gibi. Hayır tamam adet olabilirimde hamile olmayabilirdimde onun gibi ama böyle laf denir mi insana? Çokta sevdiğim bi kız ama neden böyle yapıyo anlamiyorum

Hamile olunca kendini bi b.k sanıyo çünkü cnm başka bi meziyeti yoktur onun yapabildiği tek şey çocuk doğurabilmektir onuda böyle yanlış kullanır işte hiç takma ve kim olursa olsun patlat cevabı suratlarına başka türlü öğretemiyosun çünkü densizlere

Amin canım benim Allah analı babalı buyutsun :)) Çok sevindim :)) kaç gün gecikti adetin? Nasıl öğrendin anlatsana :)
Amin canim benim daha 2 gun gecikti adetimden 3 gun once test yaptim silik cikti yine yaotim oda silik çıktı dun tekrar aldim biraz daha belirgindi bu gun kan testi yaptirdim sonuc 481.0 çıktı :)

Kizlar netten bakıyorum hala testin sonucu açıklanmamis ama suan öyle bir karnim benim ağrıyor ki sıcak su torbasiyla bir nebze rahatlıyorum yani bu demek oluyor ki yarın kırmızıları görücem. .. Bundan sonra da ne adet günüm gecikti diye direk test yaparım nede başka bişey olursa olur olmazsa olmaz ikiside Allahtan dicem. Buraya da çok takılmamaya çalışıcam çünkü o kadar çok kaptırdımki kendimi iyice stres yaptım neden olmuyor diye. Daha 1 senelik evliyim sonuçta. Eşimde suan çıktı tatile malum okullardan dolayi 2 ay evde. Deneriz daha çok artık ne zaman olursa. Tatile falan cıkıcaz zaten akışına birakcam herseyi.

Kizlar netten bakıyorum hala testin sonucu açıklanmamis ama suan öyle bir karnim benim ağrıyor ki sıcak su torbasiyla bir nebze rahatlıyorum yani bu demek oluyor ki yarın kırmızıları görücem. .. Bundan sonra da ne adet günüm gecikti diye direk test yaparım nede başka bişey olursa olur olmazsa olmaz ikiside Allahtan dicem. Buraya da çok takılmamaya çalışıcam çünkü o kadar çok kaptırdımki kendimi iyice stres yaptım neden olmuyor diye. Daha 1 senelik evliyim sonuçta. Eşimde suan çıktı tatile malum okullardan dolayi 2 ay evde. Deneriz daha çok artık ne zaman olursa. Tatile falan cıkıcaz zaten akışına birakcam herseyi.

Valla geçen hafta bende ha oldum ha olacam diyordum. Aynen karnım belim çok ağrıyordu ama olmadım. Zaten hamile olsanda, adet zamanlarına yakın aynı şikayetleri yaşayacaksın. Sabret Allah sabredenlerle beraberdir.

Ah kizlar... Hala netten bakıyorum sonuç aciklanmamis kan tahtilinin devlet hastanesi olunca böyle oluyo herhalde. Ne tahlil sonucum geldi nede kirmizilar ama dün öyle bi karın ağrısı yaşadım ki kırmızılar geliyo sandım biraz sancılı oluyo benim regl dönemi. Ama gelmediler henüz. Nasıl bir psikoloji bu 4 mevsim yaşıyorum resmen bi günde. Ağrı geliyo üzülüyorum adet olmuyorum seviniyorum aptal döndüm :D

Back