• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme????

Tortu dediğim saçtaki kepek görünümünde, idrar testi için bardağa numune almıştım, orda bakınca uçuşan kepekler vardı, bulanıktı, dikkatimi çekmişti. Başka bir anlamı mı vardı bilmiorum ama sadece pozitif görecegim zaman görünce tortuyu acaba mı demiştim??
O tortuyu bende gördüm canim burdaki bi arkadas söyleyince. Adetim de gecikti 2 gündür midemde bulanıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum bunların. Bununda nedeni dün yaptığım testin negatif cikmasi

Kesinlikle canım. Daha fazla yormiycam kendimi şu 2 günlük stres bile beni yıpratti kendimi çok aciz hissettim sonuçta ikimizde saglikliyiz eşimle Allaha Şükür. Bugün olmazsa elbet birgün olur. Zaten orucluyum inan dusunmekten ağrı girdi başıma. Yarın ogrenicem sonrada hayatıma devam edicem. Bu kadar ısrarla bişeyi istemek hiç sağlıklı değilmiş onu farkettim. Dışarı çıktım azonce birsürü Suriyeli kadın ve çocukları. Sonuçta o sanki ekstra bi çaba mi sarfediyor çocuğu olmasi için sadece korunmuyor o kadar. Benim gibi böyle ekstra çabalara girmiyor. Bende akışına birakcam
En güzeli canım bende aylarca düşündüm her ay hamilemiyim acaba diye düşündüm durdum orkid alırken bile düşünüyordum inş hamileyimdir almıyım şimdi diye. Benim eşimde büyük oranda sorun vardı tek çare tüp bebekti yaptık çok şükür tuttu bn transferden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıktı canım. Çok şükür sizde sorun yok inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına Bebeğini hiç merak etme zamanı gelince gelicek elbet

En güzeli canım bende aylarca düşündüm her ay hamilemiyim acaba diye düşündüm durdum orkid alırken bile düşünüyordum inş hamileyimdir almıyım şimdi diye. Benim eşimde büyük oranda sorun vardı tek çare tüp bebekti yaptık çok şükür tuttu bn transferden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıktı canım. Çok şükür sizde sorun yok inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına Bebeğini hiç merak etme zamanı gelince gelicek elbet
Amin canım benim inşallah.

Kizlar tekrar idrar testi yaptim sonuç yine hüsran. Hala daha neyi bekliyorum hamile olmadığımı anlamak için inanin bende bilmiyorum. . Iste bu süreç böyle de kötü bir süreç

benimki de 5 gün geç döllenme.Adetim iki gün geçmişti test yaptım negatif. Hatta sevindim çünkü düşünmüyorduk. 5 gün geçince n'oluyoruz dedim tekrar yaptım silik bir çizgi. Ertesi gün tekrar, belirgin çizgi.

Nokta nokta böyle bişeyler oluyo idrarda oluyomus daha doğrusu bende gördüm ama kesin belirtisi mi bilemem. Böyle toz parçacıkları gibi. Bi bak bakalim var mı Sende de. 3 gün geçti canım benimde ayni

O iltahaptan kaynaklı diye biliyorum. Bende iltahap var öyle oluyor. Daha çok sık idrara çıkma ve akıntı oldu bende. Aşırı akıntı ve idrar.

benimki de 5 gün geç döllenme.Adetim iki gün geçmişti test yaptım negatif. Hatta sevindim çünkü düşünmüyorduk. 5 gün geçince n'oluyoruz dedim tekrar yaptım silik bir çizgi. Ertesi gün tekrar, belirgin çizgi.

Inşallah benimde öyle olur canım ne diyim. Ama kan tahlılınde çıkar dimi? Yarın yaptircam onuda. En azından olmayan bişey için hayal dünyasında yasamamis olurum yoksa

Lütfen kendini yıpratma bu kadar söylemesi kolay deme bende aynı durumdaydım 2 yıldır yok yok Sonra baktım olan bana oluyor Allah vermiyorsa vardır bir sebebi dedim ve unuttum ama lafta değil gerçekten unuttum şu son bir aydır inan umrumda değil ve ne kendimi ne eşimi bunun sorumlusu olarak görmüyorum. Soranlarada Allah nasip etmiyor benim için en hayırlısını biliyordur deyip geçiyorum.Bak etrafına bırak anne olmayı insan olmayı haketmeyenler var ama Allahın takdiri Kendini sakın eksik hissetme hissettirmeye çalışan pislik ve duygu yoksunlarına da fırsat verme Umarım tez zamanda karnında hayırlı bir evladın kalbi senle beraber atar..

Back