- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
- 18
- Konu Sahibi Uykucu Sirin
-
O tortuyu bende gördüm canim burdaki bi arkadas söyleyince. Adetim de gecikti 2 gündür midemde bulanıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum bunların. Bununda nedeni dün yaptığım testin negatif cikmasiTortu dediğim saçtaki kepek görünümünde, idrar testi için bardağa numune almıştım, orda bakınca uçuşan kepekler vardı, bulanıktı, dikkatimi çekmişti. Başka bir anlamı mı vardı bilmiorum ama sadece pozitif görecegim zaman görünce tortuyu acaba mı demiştim??
O tortuyu bende gördüm canim burdaki bi arkadas söyleyince. Adetim de gecikti 2 gündür midemde bulanıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum bunların. Bununda nedeni dün yaptığım testin negatif cikmasi
En güzeli canım bende aylarca düşündüm her ay hamilemiyim acaba diye düşündüm durdum orkid alırken bile düşünüyordum inş hamileyimdir almıyım şimdi diye. Benim eşimde büyük oranda sorun vardı tek çare tüp bebekti yaptık çok şükür tuttu bn transferden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıktı canım. Çok şükür sizde sorun yok inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına Bebeğini hiç merak etme zamanı gelince gelicek elbetKesinlikle canım. Daha fazla yormiycam kendimi şu 2 günlük stres bile beni yıpratti kendimi çok aciz hissettim sonuçta ikimizde saglikliyiz eşimle Allaha Şükür. Bugün olmazsa elbet birgün olur. Zaten orucluyum inan dusunmekten ağrı girdi başıma. Yarın ogrenicem sonrada hayatıma devam edicem. Bu kadar ısrarla bişeyi istemek hiç sağlıklı değilmiş onu farkettim. Dışarı çıktım azonce birsürü Suriyeli kadın ve çocukları. Sonuçta o sanki ekstra bi çaba mi sarfediyor çocuğu olmasi için sadece korunmuyor o kadar. Benim gibi böyle ekstra çabalara girmiyor. Bende akışına birakcam
Amin canım benim inşallah.En güzeli canım bende aylarca düşündüm her ay hamilemiyim acaba diye düşündüm durdum orkid alırken bile düşünüyordum inş hamileyimdir almıyım şimdi diye. Benim eşimde büyük oranda sorun vardı tek çare tüp bebekti yaptık çok şükür tuttu bn transferden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıktı canım. Çok şükür sizde sorun yok inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına Bebeğini hiç merak etme zamanı gelince gelicek elbet
Bi kan tahlili yaptır istersen canım ben yarin yaptiricam. Çok okudum burda idrar negatif çıkan ama hamile olan. Arkadaşların bahsettiği tortu sende var mı?Benimde 3 gun gecti bende test yaptim ama negatif cikti bende cok uzgunum
Tortu derken yani neBi kan tahlili yaptır istersen canım ben yarin yaptiricam. Çok okudum burda idrar negatif çıkan ama hamile olan. Arkadaşların bahsettiği tortu sende var mı?
Sizin ne kadar gectiBi kan tahlili yaptır istersen canım ben yarin yaptiricam. Çok okudum burda idrar negatif çıkan ama hamile olan. Arkadaşların bahsettiği tortu sende var mı?
Nokta nokta böyle bişeyler oluyo idrarda oluyomus daha doğrusu bende gördüm ama kesin belirtisi mi bilemem. Böyle toz parçacıkları gibi. Bi bak bakalim var mı Sende de. 3 gün geçti canım benimde ayniTortu derken yani ne
Nokta nokta böyle bişeyler oluyo idrarda oluyomus daha doğrusu bende gördüm ama kesin belirtisi mi bilemem. Böyle toz parçacıkları gibi. Bi bak bakalim var mı Sende de. 3 gün geçti canım benimde ayni
benimki de 5 gün geç döllenme.Adetim iki gün geçmişti test yaptım negatif. Hatta sevindim çünkü düşünmüyorduk. 5 gün geçince n'oluyoruz dedim tekrar yaptım silik bir çizgi. Ertesi gün tekrar, belirgin çizgi.
Inşallah benimde öyle olur canım ne diyim. Ama kan tahlılınde çıkar dimi? Yarın yaptircam onuda. En azından olmayan bişey için hayal dünyasında yasamamis olurum yoksa
Inşallah benimde öyle olur canım ne diyim. Ama kan tahlılınde çıkar dimi? Yarın yaptircam onuda. En azından olmayan bişey için hayal dünyasında yasamamis olurum yoksa
Canim gittim kan testine yaptırdım ama sonucu henüz çıkmadı netten takip ediyorum hala da adet olmadim hiç bi fikrim yok ne çıkacak acabahaber ver gelince uykucu şirin
inşallah güzel haberlerle gelirsin
Yaptırdım canım ama henüz çıkmadı sonuç netten bakıyorum bende ama bilmiyorum ne olucak. Şu muallak durum neyse bitsin çok yıprattim kendimi...Canım merak ettik yaptırdınmı kan testini..
Canim gittim kan testine yaptırdım ama sonucu henüz çıkmadı netten takip ediyorum hala da adet olmadim hiç bi fikrim yok ne çıkacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?