Geç döllenme????

Evet var canim onlar ama idrar çok bulanıkti diyemem. Ama birsürü nokta nokta dediklerimden vardı toz gibi dediğin. Sen bu bilgiyi nerden ogrendin veya doğruluğu kesin mi canim

Valla bu bilgiyi hamilelik için çırpınırken bulmuştum. Gerçekten benim iki gebeliğimde de oldu. İnşallah senin tozcuklarda buna işarettir Birde kiprikler çatallaşıyor bende... Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah

Canım erken gebelik testleri var digital bn onlardan öğrenmiştim hemde adetimden 1 hafta önce onlardan kullanabilirsin yada kan testi yaptır için rahatlasın böyle düşünmek daha kötü psikolojik olarak yorma kendini

Kesinlikle canım. Daha fazla yormiycam kendimi şu 2 günlük stres bile beni yıpratti kendimi çok aciz hissettim sonuçta ikimizde saglikliyiz eşimle Allaha Şükür. Bugün olmazsa elbet birgün olur. Zaten orucluyum inan dusunmekten ağrı girdi başıma. Yarın ogrenicem sonrada hayatıma devam edicem. Bu kadar ısrarla bişeyi istemek hiç sağlıklı değilmiş onu farkettim. Dışarı çıktım azonce birsürü Suriyeli kadın ve çocukları. Sonuçta o sanki ekstra bi çaba mi sarfediyor çocuğu olmasi için sadece korunmuyor o kadar. Benim gibi böyle ekstra çabalara girmiyor. Bende akışına birakcam

niye bu kadar cahilsiniz. Hadi siz öylesiniz eşinizdemi öyle. Aklım almıyor bu kadarını pesss
PaRdon da cahillikle ne alakasi var olabilir ben istemiyorum demedim olduysa oldu yani sonucta benim çocuğum korunmadiysak o riski goz onune almisizdir heralde ben sadece fikir edinmek istedim insallah hamileyimdor anne olmak bu kadar kotu değildir heralde

Canım benimde geç Döllenme oldu adetim gecikti hatta bi ara olduğumu sandım leke geldi ama bi türlü kan gelmedi. Göğüslerimde çok hassasiyet vardı ve benimde adetim ilk defa gecikmişti 2 kere kan testi Yaptım 0,1 çıktı . Ilk defa adetim gecikiyordu ama kan testi yaptırdığım halde çıkmıyordu. Son bi defa yaptırayım ne olur olmaz diye baktırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Tam ümidimi kaybettiğim zamanda:) umarım seninde öyle olur:)

Amin canım benim. Peki adet tarihinden kaç gün sonra kan testi yaptirdin negatif cikti ve kaç gün sonra pozitif çıktı?

Akşam özel hastane labaratuvarları açık oluyor, istanbulda iseniz, hastane adı verebilirim, biz gece 11 de kan verip, 12.30 gibi sonucu öğrenmiştik :)
İstanbul dışınaysanız da bence arayın şimdi netten bulup hastaneleri, tabi bizim gibi dayanamıyorsanız, biz sabaha kadar bekleyememiştik :)
Tortu ile ilgili umutlandırmak istemem ama benim de dikkatimi çekmişti, ne zaman idrar testinde pozıtıf sonucu gorecek oldum, idrarımda tortu vardı, bilemiyorum doğruluk payını ama benim oldukça dikkatimi çekmişti...
Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle :)

yok cnm bısey olmaz ama eger varsa daha tutmassın

Adet
Amin canım benim. Peki adet tarihinden kaç gün sonra kan testi yaptirdin negatif cikti ve kaç gün sonra pozitif çıktı?
canım 4-5 gün geçmişti negatifti sanırım 4-5 gün sonra yine yaptırdım pozitif çıktı. Ya özelde 10 lira mı ne gece bile yapıyorlar ben olsam hiç beklemem meraktan giderim hemen. Ayrıca ilk 3 ay bebek senin depolardan götürüyor o Yüzden Oruç tutmanın ilk 3 ay çok zararı olacağını sanmıyorum .

Istanbulda değilim canım. Tortudan kastın toz gibi bişey içinde öyle miydi seninde? Bi yanim hemen öğrenmek istiyor ve hamile olayım inşallah diyor hala regl olmadim. Ama yarın kesin gidip ogrenicem neyse olsun artik. Değilse de umudum bitsin bu ay icin en azından çünkü muallakta kalmak kötü bi durum

Parasından değil canım ozelde hatta daha önce sonuç cikiyosa yarın ozelde yaptırırım ama biz bu şehirde yeniyiz o yüzden hastaneye tek gitmek istemiyorum uzakta baya. Simdide eşim yorgun çok olmadi okuldan geleli o yüzden yarın gitmek istiyorum onunla. Inşallah benimde senin gibidir

Yarın yaptırıp paylasıcam canım sizinle. Bebek mi değil mi ogrenicez ama değil gibi geliyor çok istediğimden dolayi gecikiyor ve midem bulanıyor bence. Hayırlısı olsun tabi yine de

En kucuk bir takinti bile adeti geciktirebiliyor. Bir arkadasim 2 hafra gecikmisti gebe olmak istemiyordu

Tortu dediğim saçtaki kepek görünümünde, idrar testi için bardağa numune almıştım, orda bakınca uçuşan kepekler vardı, bulanıktı, dikkatimi çekmişti. Başka bir anlamı mı vardı bilmiorum ama sadece pozitif görecegim zaman görünce tortuyu acaba mı demiştim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…