Geç döllenme

Benimkide geç döllenme sıkıntı yok 30 haftama giricem gayette haftasına denk şekilde bir gebeligim oldu çok şükür sıkıntı etmeyin
Ben de 13. Haftama giricem haftasonu doktora gittik ikili tarama yapıldı çok şükür bebeğim ve ben de iyiyiz sağlıcakla gelsinler yorum için

Benim de geç döllenme. Cinsiyeti erkek
Kusura bakmayın ama adetinizin üzerinden kaç gün geçti ve nasıl öğrendiniz benim de adetimin üzerinden 14 gün geçti kan verdim 5 gün önce yok dedi doktor dün yine test yaptım tek çizgiydi

Canım merhaba aynı durumu yaşıyorum, 8+5 son regliye göre, ama ultrason 7+5 doktor geç döllenme diyor zaten iki hafta geri yada ileri olabiliyor ki. Şuan bende aynı durumdayım kalp atışını duydun mu?

Kusura bakmayın ama adetinizin üzerinden kaç gün geçti ve nasıl öğrendiniz benim de adetimin üzerinden 14 gün geçti kan verdim 5 gün önce yok dedi doktor dün yine test yaptım tek çizgiydi
Canım ben 4+6da hamile oldugumu öğrendim galiba.

Kaç gün gecikmistiniz ne gibi belirtileriniz vardı
ben bir buçuk ay sonra filan gittim hastaneye adetlerim düzensiz olduğu için. Testler negatif çıkınca onemsem3dim. Kasık ve göğsümde sancı vardı. Enfeksiyon var diye gitmiştim.hastaneye. ama ilk belirti uykuydu. Eve girdiğim an uyuyordum. İşte uyuyakalıyordum.ama yorgunluktan diye düşünüyordum

Ben de gecikmemin üzerinden 6 gün geçti düzenli regli oluyorum ancak testler negatif. Geç döllenme olabilir mi bilen cevaplarsa çok sevinirim.

Merhaba.. regliniz normalde gecikir miydi benim de 7 gün gecikti ve düzenli oldugum halde

Kızlar benimde hep düzenliydi bu ay bi vitamin kullandım ımprly diye yumurtalarım kalitesiz regli 6 gün gecikti onunla alakası var mıdır acaba! İdrar testi yaptım negatif çıktı hiç gecikmezdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…