• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese geç döllenme

melikedfrn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
3
0
1
29
Kızlar 13 Aralık normal adet tarihim ama geç döllenme 7 Şubat Dr gittim 7 haftalık dedi 17 Şubat gittim 8+3 dedi herşey yolunda normal dedi kese boyutu bana küçük geldi 8+6 bekliyordum 3 gün var arada cihaz dan kaynaklı olabilir mi sizce 🥺 Dr de şu gün olsun adet tarihin falan demedi geç döllenme demedi

Eklentiler

• 1000032116.webp
    1000032116.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000032117.webp
    1000032117.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar 13 Aralık normal adet tarihim ama geç döllenme 7 Şubat Dr gittim 7 haftalık dedi 17 Şubat gittim 8+3 dedi herşey yolunda normal dedi kese boyutu bana küçük geldi 8+6 bekliyordum 3 gün var arada cihaz dan kaynaklı olabilir mi sizce 🥺 Dr de şu gün olsun adet tarihin falan demedi geç döllenme demedi
Kızlar kimse yokmu

2 gün artı eksi oynayabilir problem olmuyor . 2 gün önden de gidebilir geriden de

Dediğiniz gibi evet Dr Dr herşey yolunda dedi ne bileyim keselere bakıyorum aşırı net ama benimki sanki küçük gibi belli belirsiz gibi geldi

Merhaba bende 5+3te vajinal muayeneyle 4 mm kese gördü doktor. Normal değil dedi. Çok endişeliyim. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Back
X