Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun
Merhaba benimde bir sorum olacak bu ay ovu testi denedim tam koyulasma görmedim. Yani 5 i yumurtlama sayarsak 11 gün gecti uzerinden. Hamilelik varsa idrarda çıkar mı sizce? Kaset test negatif sonuc verdi? Erken gebelik testinde belli olurmu? Adete 4 gun var

Şöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun
Yaaa cok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi sekilde tekrar nasip etsin insallah

gecikmenin 10.günü idrarda öğrendim çok silik pozitif çıkmıştı. 11. gün değerim 37ydi
Mrb bende bugum 11
Gun gecikti hic gecikmem olmazdi gecen ay 4 gun once geldi bu ay halrn yok en son 8 nisan da oldum bu ay olmadim idrarlar surekli negatif kan verdm dun 0 cikti pregestron 1.99 cikti baldirlarim agrio 3 4 gun basim agridi ara ara kasik agrim var gogsimun ortasinda sivilce cikti kasikladim hafof sis gibi cok karisik ilk defa bole gecikmem oldi sabah test yaptim yine negatif

Göğüste hassasiyet ve akıntım vardı sonradan kasıklarım ağrımaya başladı baya çektim ağrısını adet söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrenince korktum ama şükür şuan da iyiyiz
Bir belirtin felan varmiydi acaba benim ozellikle akintim cok oluyor

benimde yumurtlama 21.haziranda oldu bugün 8.gün sanırım idrar test yaptım tek çizgi çıktı ama gögüsler hep beni yanıltıyor acıyor dolgun ve 4 aydır yumurtlama takip ve bu ay rahim filmi derken yoruldum artık (öncesindede catlatma ignesi oldum olmadı)

Göğüste hassasiyet ve akıntım vardı sonradan kasıklarım ağrımaya başladı baya çektim ağrısını adet söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrenince korktum ama şükür şuan da iyiyiz
bu gögüste hassasiyet içi dolu dolu gibi bazen hafif acıyor bazen çok böyle bişey mi acaba

X