Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BeklenenYolcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
114
42
34
Arkadaşlar ben buraya bir şey sorduğumda sağ olsunlar bir iki hanım dışında kimse cevap yazmıyor. Bazı gönderilerde yüzlerce cevap oluyor. Bunun sebebi benim buralarda yeni olmam mı ya da sorduğum soru ilginizi mi çekmiyor bilemiyorum. Neyse.. 🥺

Geç döllenme ile ilgili bütün konuları okudum. Beni tatmin eden bir cevap bulamadım. Geç döllenmeyi adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz? İdrar testi ile mi kan testi ile mi öğrendiniz?

Bir de yumurtlama akıntısı görmeden yumurtlama gerçekleşti mi?

Basit kist adet gecikmesi yapar mı?

Arkadaşlar ben buraya bir şey sorduğumda sağ olsunlar bir iki hanım dışında kimse cevap yazmıyor. Bazı gönderilerde yüzlerce cevap oluyor. Bunun sebebi benim buralarda yeni olmam mı ya da sorduğum soru ilginizi mi çekmiyor bilemiyorum. Neyse.. 🥺

Geç döllenme ile ilgili bütün konuları okudum. Beni tatmin eden bir cevap bulamadım. Geç döllenmeyi adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz? İdrar testi ile mi kan testi ile mi öğrendiniz?

Açtığınız konularla ilgili aynı konular varsa orda sorun.gec dollenmede olsa adet gecikmesinden bir hafta sonra idrarda çıkar.yoksa her hangi bir sebeple gününüz geçmiş olabilir.kan testi verirseniz az da olsa değer yükselmiş olur .basit kist gecikme yapmaz çok çok büyük değilse. en net bilgiyi doktora gidip öğrenebilirsiniz.burdan biz geç mi olmuş olmamış mı bilemeyiz.gidip ultrason cektir.kan ver

En iyisini dr söylesin bence kan testi verin

Geç döllenme yi ben adet geçtikten sonraki 12.gün kanda pozitif çıkınca gördüm ama evde test yaptım tek çizgi kan testi verdim orada öğrendim dr dedi geç döllenme diye

Ben biraz kafanı karıştırayım şimdi. 🤣 Akıntıya dikkat etmem ben ağrılı net yumurtluyorum. Yumurtlamadan 15 gün sonra net 2. Çizgiyi gördüm kan verdim 181 çıktı. Ama kese hesaplanınca gebelik 1 hafta daha geç görünüyor. 🤷🏻‍♀️ Geç döllenme dedi doktor. Bak çok net yumurtladığım emin olduğum halde. O yüzden kafa karıştırmamak için internetten 10lu 20 li gebelik testi al canın sıkıldıkça yaparsın. Idrarda pozitif görmeden bence kan vermeye gerek yok.

Geç döllenme yi ben adet geçtikten sonraki 12.gün kanda pozitif çıkınca gördüm ama evde test yaptım tek çizgi kan testi verdim orada öğrendim dr dedi geç döllenme diye
Aynı durumdayım bende seninle canım bugün adet gecikmemin 6. Günü idrar testi yaptım ilk testim de hafif bir çizgi vardı oda sonradan belirti günün ikinci ısrarıyla bir daha test yaptım o tamamen negatif çıktı deliricem deliricem tam kapanma diye kan da veremedim henüz ne olur bir kaç güne belli olacak ama ben deliricem meraktan adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz ilk defa bu duruma yaşıyorum ne olur bir şeyler yaz bana ne olur

Bende bu geç döllenme ile ilgili dez avataj mi düşuk olasılığı fazla mi filan onu merak ediyorum benimde döngüm uzun ve son zamanlarda yumurtluyirum

Aynı durumdayım bende seninle canım bugün adet gecikmemin 6. Günü idrar testi yaptım ilk testim de hafif bir çizgi vardı oda sonradan belirti günün ikinci ısrarıyla bir daha test yaptım o tamamen negatif çıktı deliricem deliricem tam kapanma diye kan da veremedim henüz ne olur bir kaç güne belli olacak ama ben deliricem meraktan adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz ilk defa bu duruma yaşıyorum ne olur bir şeyler yaz bana ne olur
Adet bitirdikten sonra 8. Gün test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün dr a gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim aslında acilden gitsen kan versen olur

Ben 10 gün geçtiğimde çıkmadı ilaç vermişti doktor neredeyse 3haftada çıktı çok değişik anlamıyorum

gecikmenin 10.günü idrarda öğrendim çok silik pozitif çıkmıştı. 11. gün değerim 37ydi
Ya banada şuan bi umut oldun. Gecikmenin 7. Günündeyim dün evde ovülasyon testim vardı yaptım t çizgisi resmen siyaha yakın oldu. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif ☹️ Bundan 10 gün önce sol kasığım 3 boyunca çok sancı girdi. Ama ocak ayında yine 10 gün gecikmişti adetim bu 2. Oluyo 🥺 umarım buay bebiş tutmuştur

Ya benimde suan 9 gün gecikmem var testte silik gördüm ama ertesi gün fslan kuruma cizgisi dediler belirtiler neydi ben heran olacakmısım gibi adet sancısı gibi gelip gisiyo göğüslerimde hassasiyet var banada az umut verin😏

Ya benimde suan 9 gün gecikmem var testte silik gördüm ama ertesi gün fslan kuruma cizgisi dediler belirtiler neydi ben heran olacakmısım gibi adet sancısı gibi gelip gisiyo göğüslerimde hassasiyet var banada az umut verin😏
Şöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun

X