- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi Sensizim22
-
Adet geciktikten 18 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba?
Adet geciktikten 18 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba?
Aaa şok oldum ilk senden duyuyorum
Maşallah ya ne kadar şükretsen az darısı başımaBu gebeliğim de öğrendim rahmim arkaya dönük müş ondan dolayı görünmemiş dir ilk bu doktor söyledi
Cnm merhaba tok ben hala kan testi yaptırmadım hala daha adette olmadım çıkmama korkuaundan gidemiyorum hastaneyeTekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunne
Maşallah ya ne kadar şükretsen az darısı başıma
Şnşallah ya çok istiyorum ben de herkes gibi düşünsene benim hakkımda kötü düşünmediğinden emin olduğum biri daha olucak hayatta evladımÇok şükür rabbime allahım olmayan herkese inşallah versin hayırlı sağlıklı evlatlar
Şnşallah ya çok istiyorum ben de herkes gibi düşünsene benim hakkımda kötü düşünmediğinden emin olduğum biri daha olucak hayatta evladım
Annemden Emin'im sadece katıksız tamamen iyi niyetli olarak bi de evladım olsa
Diğer insanlar ne kadar iyi de olsalar illa kötülük barındırırlar ama ben de dahil
Ama senin canın kanın senin canın nasıl kötü düşünebilir senin hakkında. Çünkü sen osun
Yaklaşık bir buçuk yılKaç yıllık evlisiniz ve rahatsızlığınız nedir
Yaklaşık bir buçuk yıl
Bende de eşimde de sorun bulamadı doktor
Hatta çok iyi bi yumurtalığın var dddi
Adetlerim de maşaşşşah hep düzenli
Sperm testi de sorunsuz
İltihap kist vb yok
Clomen verdi ilk kullandım
Bi de fitil verdi akıntı için
İlk kez bu ay sadece koku hassasiyeti oldu çekmecedeki kurabiyenin kokusunu aldım
Ama bunun dışında ufacık belirti yok ve resmen 4 gün geçti adet olacağım günü
Sırt ağrısı belirti diil pek onu geçç
Öyle işte ama bu ay ilk kez umudum yoktu
Yaklaşık bir buçuk yıl
Bende de eşimde de sorun bulamadı doktor
Hatta çok iyi bi yumurtalığın var dddi
Adetlerim de maşaşşşah hep düzenli
Sperm testi de sorunsuz
İltihap kist vb yok
Clomen verdi ilk kullandım
Bi de fitil verdi akıntı için
İlk kez bu ay sadece koku hassasiyeti oldu çekmecedeki kurabiyenin kokusunu aldım
Ama bunun dışında ufacık belirti yok ve resmen 4 gün geçti adet olacağım günü
Sırt ağrısı belirti diil pek onu geçç
Öyle işte ama bu ay ilk kez umudum yoktu
Sağol kürlerle aram yok pek bazen kötü gelebiliyormuş soğanı bi kere yaptım olmadıCanım çok şükür sıkıntın yok eşine bol vitamin li şeyler yedir mesela bu cevizli sucuk o çok iyi kaliteyi arttırır sende soğan kürü yap kesinlikle çok iyi geliyor
Yaptım iki gün geçe de yaptım hatta erken gebelik testi çıkmıo şimdi de korkuyom yapmayaAdetin gecikti ise test yap ilk idrar ile gece çok sıvı tüketme sabah ilk idrar ile yap kesin sonuç veriyor
Yaptım iki gün geçe de yaptım hatta erken gebelik testi çıkmıo şimdi de korkuyom yapmaya
Salı doktora gidicem sanırım
TamamGittiğin de vajinal muayene iste canım
Sağol kürlerle aram yok pek bazen kötü gelebiliyormuş soğanı bi kere yaptım olmadı
Evet aynen bu sefer ilk kes bu ay çok dikkat ettim yememize fındık ceviz yedik
Merhaba kızlar adetim 1 gun gecti daha sonra kahverengı leke geldi o gun cok az kanamam oldu daha sonra durdu gunluk bır pecetelik lekem oluyo ve inanılmaz agrım var sadece kasık bölgesin de ilk defa böyle oldu düzenlidir adetim 4 gun yogun 3 gun hafıf gecerdi
InşALlah 3 yıldır ugrasıyorum rabbim ne verirse hayırlısını versinBizim bir arkadaş da öyle di ve hamile olduğunu öğrendi üstelik de doğum kontrol hapı da kullanıyor du bir test yap derim canım bazen üstüne görme olabiliyor
InşALlah 3 yıldır ugrasıyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin
Tamam yaa ben de demiyim sağolBen bu gebeliğim de sadece üç defa soğan kürü içtim ve hemen hamile kaldım eşimin korunmasına rağmen çok işe yarıyor yani ben rahmim temiz olsun diye içtim adel olursan üçüncü gün başla 15 inci gün bırak canım çok faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?