Geç döllenme

Bugün itibariyle tam 1 ay evde gebelik testi yaptım negatif. Sabah ilk idrarla bir kez daha deneyeceğim ama sanmıyorum hayırlısı olsun.
Pazartesi ultrasona gireceğim acaba belli olur mu varsa?

Vajinal muayene isteyin karından pek doğru çıkmıyor

Doktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermis

Doktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermis
Asilama için iğne verdiler. Oda kist yaptı şimdi hastanedeyim 40 gündür tam adet olmuyorum alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptırdık sonucunu bekliyorum ona göre adet sökücü verecek

Tekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunne

Şimdi hastanedeyim alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptirdik sonucuna göre çözücü verecek

Evet vardı bel ve bacak ağrım ve ben ishal oldum çok kötü şişkinlik vardı evet

Adet geciktikten 18 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba?

Aaaa şimdi nasılsın hamile olabildin mi

Aaa şok oldum ilk senden duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…