- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi Sensizim22
-
Bugün itibariyle tam 1 ay evde gebelik testi yaptım negatif. Sabah ilk idrarla bir kez daha deneyeceğim ama sanmıyorum hayırlısı olsun.
Pazartesi ultrasona gireceğim acaba belli olur mu varsa?
Doktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermisArkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım AMH değerim 0,34 hemde çift rahimim. Aşılama için tedaviye başladık eşimde herhangi bir sorun yok. Kasım ayının 13. unde adet oldum. 4 gün sürüyor adetim. Döngüm çok karışık en az 21 günde en faz 28 günde bir olduğum oldu. Kasım ın 13. unde adet olunca 15inde yani adetşn üçüncü günü menagon kullanmaya başladık yumurta çoğaltmak ve büyütmek için. yumurta büyümedi solda kist oluştu. Ve ben o günden sonra adet olmadım. Döngüm ilk defa 31. günde . Cumartesi kan testi yaptırcam. Geç döllenme olmuş olabilir mi? idrar testlerinde negatif 3 kere denedim.
Asilama için iğne verdiler. Oda kist yaptı şimdi hastanedeyim 40 gündür tam adet olmuyorum alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptırdık sonucunu bekliyorum ona göre adet sökücü verecekDoktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermis
Tekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunneArkadaşlar merhaba çok sıkıntılıyım size danışmak istedim geç döllenme olan varmı acaba ben kasım 6 da adet gördüm bittikden sonra eşimle birlikte olduk aralık 6 geçtimadet olmadım 5 gün günüm geçti idar testi yaptım negatif çıktı 8 gün geçti kan tahlili yaptırdım 1.90 çıktı şu an 11 günüm geçiyor ve hala olmadım gec döllenmede böyle çıkmayabiliyormu acaba tekrar test yapmam gerekirmi böyle hamileymişim gibi de hissediyorum hep bwlim agrıyor gögüslerim sızlıyor bilemedim ne yapim acaba biraz daha bekleyip öyle mi yaptırmalıyım testi eşimde ve bende hiç bir sıkıntı da yok bilen varsa bi yardımcı olabilir mi var mı başına böyle bişi gelen
Evet muayene oldum kese görünmüyor dedi kan testi sonucuna göre çözücü verecek.hamile değilsindir o zaman canım kistler adet gecikmesi yapıyor canim
Şimdi hastanedeyim alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptirdik sonucuna göre çözücü verecekTekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunne
Canım geç döllenme olabilir sabret biraz bekle bakalımŞimdi hastanedeyim alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptirdik sonucuna göre çözücü verecek
Canım geç döllenme olabilir sabret biraz bekle bakalım
Alttan muayene etti olsaydı görürdü yok ya kabul etsem iyi olurCanım geç döllenme olabilir sabret biraz bekle bakalım
Tamam canım haber verŞimdi hastanedeyim alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptirdik sonucuna göre çözücü verecek
Tamam canım haber ver
Canım bugün hasta oldumKan testi de negatif çıktı. Tarlusar verdi sabah akşam kullanacağım. Kesin gebe değilim.Teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun inşallah bir daha ki ayCanım bugün hasta oldum
Evet vardı bel ve bacak ağrım ve ben ishal oldum çok kötü şişkinlik vardı evet
Adet geciktikten 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba?Bugün tam 10 gün oldu gecikeli..
Aaaa şimdi nasılsın hamile olabildin miMerhaba arkadaşlar ben 8 gün geciktim kan ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı sağlık ocağindaki doktor geç döllenme ola bilir dedi geç döllenme nedemek ve neden olur böyle hamile kalan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı arkadaşlar benim başıma ilk geliyor
Adet geciktikten 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba?
Aaa şok oldum ilk senden duyuyorumBenim 90 gün geçti yine de çıkmıyordu ilk gebeliğim de doktorları hamile olduğuma inandıramıyo dum adet söktürücü de içtim üstüneçok şükür birşey olmadı bebeğime 90 günün sonunda gittiğim de bana geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi ve ben üç aylık hamile olduğumu öğrenmiştim emin olmadan kesinlikle ilaç kullanmayın ve doktordan rica edin vajinal muayene etsin benim ancak o zaman çıkmıştı gebeliğim ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?