How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geç döllenme

Ay aman allah korumus cnm ya benımde 8 gunum gectı 2.gunumde cıkmadı ama belırtılerım var ıkı gundur yapıskan akıntım bel kasık agrım mıde yanmam ıdrarda koku ama bakalkm yarın dr a gıdıcem ne olcak ya

Lütfen gittiğiniz doktorun iyi olmasına dikkat edin ilaç felan verdiği zaman kullanmayın kesinlikle

Lütfen gittiğiniz doktorun iyi olmasına dikkat edin ilaç felan verdiği zaman kullanmayın kesinlikle
Valla cnm calıstıgım ıcın aksam gıdıcem ıyı dr nasıl buşcam bılmıyorum artık zaten umursamıyolar bı on gun daha adetın gelmesını beklerım en kotu cunku akıntılar agrılar normal degıl gebelık yoksa meden bunlar var yanı kısmet haklısın ılac kullanmamak gerek

Valla cnm calıstıgım ıcın aksam gıdıcem ıyı dr nasıl buşcam bılmıyorum artık zaten umursamıyolar bı on gun daha adetın gelmesını beklerım en kotu cunku akıntılar agrılar normal degıl gebelık yoksa meden bunlar var yanı kısmet haklısın ılac kullanmamak gerek

Özele mı gidecek sin devletemi canım

Özele mı gidecek sin devletemi canım
Devlete gıdıcem cnm gecen gttımde ıkı gın gecıkme vardı ıste rahım duvarın kalınlasmıs dedı kıst falan da ypkktu gecıkmesı ıcın sebep yoktu yanı ama ıns bukez ılgılenırler belırtılerım var

Devlete gıdıcem cnm gecen gttımde ıkı gın gecıkme vardı ıste rahım duvarın kalınlasmıs dedı kıst falan da ypkktu gecıkmesı ıcın sebep yoktu yanı ama ıns bukez ılgılenırler belırtılerım var

Vajinal muayene iste canım orada net çıkıyor herşey gebelik varmı yokmu benim rahmim hafif geriye dönük diye görünmüyor ultrason da bunu da bana ikinci gebeliğim de doktorum söyledi

Vajinal muayene iste canım orada net çıkıyor herşey gebelik varmı yokmu benim rahmim hafif geriye dönük diye görünmüyor ultrason da bunu da bana ikinci gebeliğim de doktorum söyledi
Hadıya oda ılgıncmıs onu nasıl anlıyoşar daha once altyan muayne olmatum olumsuz bısey hıc soylenmedı alttan muayne gebelık varsa sıkıntı degılmı

Hadıya oda ılgıncmıs onu nasıl anlıyoşar daha once altyan muayne olmatum olumsuz bısey hıc soylenmedı alttan muayne gebelık varsa sıkıntı degılmı

Yok hiç bir sıkıntı olmuyor kesinlikle
karından ultrason ile baktı ne yaptı ise göremedi bebeği alttan baktı rahmin hafif geriye dönük dedi ondan görünmüyor dur bebek geçen yine gittim yine görünmedi yine alttan baktı doktor bir sakıncası olmuyor bebek için

Yok hiç bir sıkıntı olmuyor kesinlikle
karından ultrason ile baktı ne yaptı ise göremedi bebeği alttan baktı rahmin hafif geriye dönük dedi ondan görünmüyor dur bebek geçen yine gittim yine görünmedi yine alttan baktı doktor bir sakıncası olmuyor bebek için
Tanam cnm aklımda olsun sagol uyarıların ıcın

tatlım ne yaptın test yaptırdın mı ?

Merhaba, Herkese hayırlı akşamlar.
Ben gidemedi hastaneye. Pazar günü araçla kaza yaptık şükür bir şey yok.Korktum biraz. gidemedim. Cuma gününe gideceğim inşallah işten o güne izin alabildım. Hala Adet olmadım. Cumartesi günü kan testim negatif çıkmıştı zaten idrar testi filanda yapmadım daha . Doktorlar sitesine Şadi Bey e sou ilettim durumumu aşağıdaki gibi geri dönüş yaptı. AMH AMH AMH :(
"Tespit edilen kist nedeni ile(buna folücül persistansı diyoruz) gecikme olmuş olabilir.Bastırma tedavisi için hastayı görmek gerekir.Yaşınızı bilmiyorum ancak AMH ya göre rezerviniz az.Bir an önce tüp bebek için hazırlanmanızı öneririm.Geçmiş olsun.Tabii ki bebeğiniz olacak."

Merhaba, Herkese hayırlı akşamlar.
Ben gidemedi hastaneye. Pazar günü araçla kaza yaptık şükür bir şey yok.Korktum biraz. gidemedim. Cuma gününe gideceğim inşallah işten o güne izin alabildım. Hala Adet olmadım. Cumartesi günü kan testim negatif çıkmıştı zaten idrar testi filanda yapmadım daha . Doktorlar sitesine Şadi Bey e sou ilettim durumumu aşağıdaki gibi geri dönüş yaptı. AMH AMH AMH :KK43:
"Tespit edilen kist nedeni ile(buna folücül persistansı diyoruz) gecikme olmuş olabilir.Bastırma tedavisi için hastayı görmek gerekir.Yaşınızı bilmiyorum ancak AMH ya göre rezerviniz az.Bir an önce tüp bebek için hazırlanmanızı öneririm.Geçmiş olsun.Tabii ki bebeğiniz olacak."

Üzmeyin kendinizi hakkınız da hayırlısı neyse o olsun rabbim size de bütün olmayanlara da hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah tez zaman da :KK43: Rabbim herkese nasip etsin :KK43:

Allahtan umut kesilmez niceleri tüp bebeğe niyetlendiği zaman allah onlara normal yollardan veriyor niceleri de tüp bebek sonrası normal yollar dan hamile kalabiliyor hayırlısı neyse o olsun inşallah canım

Allahtan umut kesilmez niceleri tüp bebeğe niyetlendiği zaman allah onlara normal yollardan veriyor niceleri de tüp bebek sonrası normal yollar dan hamile kalabiliyor hayırlısı neyse o olsun inşallah canım
Bir sefer aşılama deneyebilseydik keşke . bunda da vardır bir hayır. Tüp bebek imkanları çok zor raporlu ile olsan 6 /7 bin TL en az tutuyor.

Bir sefer aşılama deneyebilseydik keşke . bunda da vardır bir hayır. Tüp bebek imkanları çok zor raporlu ile olsan 6 /7 bin TL en az tutuyor.

İşte bu konu da ailelerin desteği çok önemli hem sizin aileniz hemde eşinizin ailesi destek vermeleri gerekir benim kuzenim in de normal yollar ile olmuyor çok denedi bütün altınlarını herşeyini bozdurdu tüp bebek için çok masraf gidiyor hayırlı bir kapı açsın insalah rabbim

İşte bu konu da ailelerin desteği çok önemli hem sizin aileniz hemde eşinizin ailesi destek vermeleri gerekir benim kuzenim in de normal yollar ile olmuyor çok denedi bütün altınlarını herşeyini bozdurdu tüp bebek için çok masraf gidiyor hayırlı bir kapı açsın insalah rabbim

kimseye diyemedim desem

Anlıyorum ama bence konuşun yada farklı doktorlara başvurun yeteri kadarı ile çaba sarf ettiğinize inanıyor saniz o zaman tüp bebeğe yönelin

Henüz hiç aşılama olmadı kist büyüyünce bir kez olsun aşılama denemek istiyorum. Daha çok başındayız ama insan hemen olsun istiyor. İnşallah olur. Tüp Bebek biraz daha vakti var sanki

Henüz hiç aşılama olmadı kist büyüyünce bir kez olsun aşılama denemek istiyorum. Daha çok başındayız ama insan hemen olsun istiyor. İnşallah olur. Tüp Bebek biraz daha vakti var sanki

Nerde oturuyorsunuz.? Yani yaşadığınız şehirde bence işinin ehli doktorlar mutlaka vardır araştırma yapın zaten doktorlar da ilk önce aşılama deniyor lar ondan sonra çare kalmaz ise tüp bebek ki inşallah gerek kalmaz

Benim kuzenim de miyom vardı aldılar ameliyat ile ama olmadı malesef yine de kaç defa gitti geldi en son aşılama için çağırdılar gitmedi henüz altınları nı felan bozdu ilk bahar da aşılama deneyecek olmaz ise hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelecek onun yaşı da büyük canım senin yaşını bilmiyorum ama o 37 yaşında

Benim kuzenim de miyom vardı aldılar ameliyat ile ama olmadı malesef yine de kaç defa gitti geldi en son aşılama için çağırdılar gitmedi henüz altınları nı felan bozdu ilk bahar da aşılama deneyecek olmaz ise hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelecek onun yaşı da büyük canım senin yaşını bilmiyorum ama o 37 yaşında

Ben 25 yaşındayım ama erken menopoz olduğum için 37 yaş sayılırım cunku benim amh değerim 35 yaş üstü bayanların yumurta rezervindeyim. Bende aşılama dan sonra denemek istiyorum. Su kist bir küçülse ya da adet olsam. Cuma günü kesin gideceğim doktora senin dediğin gibi alttan muayene isteyeceğim yarin sabahtan tekrar idrar testi yapcam ne bilim inşallah gebelikten dolayı adet olmuyorumdur

Back