- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi Sensizim22
-
Ben 25 yaşındayım ama erken menopoz olduğum için 37 yaş sayılırım cunku benim amh değerim 35 yaş üstü bayanların yumurta rezervindeyim. Bende aşılama dan sonra denemek istiyorum. Su kist bir küçülse ya da adet olsam. Cuma günü kesin gideceğim doktora senin dediğin gibi alttan muayene isteyeceğim yarin sabahtan tekrar idrar testi yapcam ne bilim inşallah gebelikten dolayı adet olmuyorumdur
İnşallah canım benim
Kesinlikle her ne sebep den dolayı giderseniz gidin hastaneye vajinal muayene isteyin çünkü orada herşey net çıkıyor yanılma yok sizin istemeniz de bir sakınca yok kimisi var çekiniyor ama ben doğru teşhis için her zaman desteklerim vajinal muayene yı
rabbim gönlünüze göre versin peki doktorlar sebebini söylemiyor lar mı yani henüz 25 yaşında iken böyle olması.?
Bir sebebi yok bünyeden kaynaklanirmis, arttırıcı hiç bir şey yok kür Filanda fayda etmezmiş. 3 tane sağ tarafta kalitesiz yumurtam var solda hiç yok. Tüp bebek ten başka şansım yok ama ola. Yumurtayi da hemen almak istemiyorlar.
İnşallah Rabbim çaresiz bırakmasın inşallah tez vakitte versin bana da isteyenlere de sen de çok sağol Istanbul dayım bu aradaRabbim hayırlı bir kapı acar inşallah size de kendinizi üzmeyin allah tan umut kesilmez canım benim
İnşallah Rabbim çaresiz bırakmasın inşallah tez vakitte versin bana da isteyenlere de sen de çok sağol Istanbul dayım bu arada
İstanbulda olmana sevindim orada her türlü imkânın var çok şükür rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallahı.
Evet çok şükür bir asilama yaptırsam saldircam yine her yere ama şu gecikme elimi ayağımı bağladım
İnşallah doktor tebrik ederim hamilesin der
sonuç de çıkarsa haber ver bana lütfen
hangi gün gidecektin hastaneye.?
Ayyy inşallah
Dün gidemedik cuma gideceğim hem biraz daha vakit geçmiş olur belki tam belirginleşir.
Iyi geceler güzel bayanlar var diye tekrar konu açmadım.
Bilen biri aydınlata bilir mi beni de :)
Adetim 27 gün gecikti.
13 gün önce kan testi sonucum negatifti ama hala olmadım bugün ikinci adetimin günü ama hala olmuyorum. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?
5 gün sonra randevum var ama kan testi yaptırmalı mıyım?
Hiç adet olacak gibi degilim arada kasığımın sol tarafında sızı oluyor başka da belirtide yok
1 yıldır hiç şaşmadı. Mevsim değişikliklerinde 1 gün önce yada sonra olduğum olmuştu ama hiç bu kadar gecikmemişti.Benim de karnım ağrır di adet olacak mışm gibi ama sabah kalkar bakardım yok olmadım bugün de
önemli olan su daha önce adet gecikmeniz oldumu hiç.? Ben günü gününe olduğum için hemen hamilelik den şüphe ettim eğer sizde günü gününe oluyorsanız bence hamilesiniz yoksa bu kadar gecikme nin olması başka açıklaması yok eğer düzensiz se zaten geç oluyorsanız kist vardır büyük ihtimalle
bence hemen bir idrar testi alıp yapın
1 yıldır hiç şaşmadı. Mevsim değişikliklerinde 1 gün önce yada sonra olduğum olmuştu ama hiç bu kadar gecikmemişti.
Doğum kontrol hapını bıraktım ondan olabilir mi ki?
Benim de karnım ağrır di adet olacak mışm gibi ama sabah kalkar bakardım yok olmadım bugün de
önemli olan su daha önce adet gecikmeniz oldumu hiç.? Ben günü gününe olduğum için hemen hamilelik den şüphe ettim eğer sizde günü gününe oluyorsanız bence hamilesiniz yoksa bu kadar gecikme nin olması başka açıklaması yok eğer düzensiz se zaten geç oluyorsanız kist vardır büyük ihtimalle
bence hemen bir idrar testi alıp yapın
29 gün oldu bugün gecikeli.Ben doğum kontrol hapını bıraktım ve ikinci ayım da hamile kaldm
Hangisini kullanıyor dunuz.?
Bırakalı ne kadar oldu.?
Kaç gün gecikti?
Siz hangisini kullandınız?Ben doğum kontrol hapını bıraktım ve ikinci ayım da hamile kaldm
Hangisini kullanıyor dunuz.?
Bırakalı ne kadar oldu.?
Kaç gün gecikti?
Merhaba mutlulukO ; acaba bacak ağrılarınız da oluyor muydu? aslında bel ağrısı ama bacaklara vuran bir çeşit ağrı? Bunun yanında karında şişkinlik ve gaz?
29 gün oldu bugün gecikeli.
Bırakalı 4. ayım oldu.
Diane 35
Siz hangisini kullandınız?
Hapları bıraktığın içindir dedi doktor ve yolladı bir sürü hormon ve idrar testi verdim hepsi temiz. Pazartesi ultrason var işte bi de kansızlık.
Ultrasona bakıp ona göre ilaç verecekmiş kist falan var mı diye.
Evlenmeden önce vardı evlendikten sonra hiç kalmadı. Belki yeniden kist oluşmuş olabilir. En son adetimde çok ağrı çekmiştim.
Bu arada evlenmeden öncr doktor kontrolünde buscopan plus kullandım adet sancısı için çok ağrılıydı sorun olmaz demişti.
Bu da beni korkutuyor. Bir bilginiz var mı?
Bugün itibariyle tam 1 ay evde gebelik testi yaptım negatif. Sabah ilk idrarla bir kez daha deneyeceğim ama sanmıyorum hayırlısı olsun.Ben diane kullandım üç yıl boyunca bıraktım hiç düzensizlik olmadı tuhaf yani kaç gün geçti sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?