- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi comeback06
-
Evet hamileymişim ama biraz daha geç öğrendim. Baya baya geç döllenme olmuş :)Gecikmenizin ardından hamilemiydiniz acaba
Evet hamileymişim ama biraz daha geç öğrendim. Baya baya geç döllenme olmuş :)
Her ay 35 günde adet oluyorum son 6 aydıkHayırlı uğurlu olsun benim adetim de 27-35 gün arasında gelirdi bu ay 41 gündür adet görmüyorum tüm testler negatif bugün doktora gittim kan testi de negatif çıktı napacağımı şaşırdım adet söktürücü verdi beta hcg <1,20 . Adet söktürücü içeceğim . Kızlar sizce neden adet bu kadr gecikir bende bir hastalık mı var . Tüplerim tıkalı olabilir mi acaba . Bugün alttan muayene ettiler ilk defa , birşey görünmüyor dedi , kızlar sizce yumurta tembelliği olabilir mi? Veya polikistik över sendromu olabilir mi ? Benim problemim ne arkadaşlar doktorlar bir açıklama getiremiyor rahim filmi çektirelim dedi adet sonuçlarından sonra. Eşim ise asla muayene olmuyor yollayamıyorum hiç doktora , her hafta haftaya gider. Diye diye 1 sene geçti gitti kaydı ellerimizden
Pco olabilir yumurtlama tembelliği olabilir. 27_35 gün demişsiniz genelde bu arada mı geliyor yoksa bu aralığıda mı geçiyor?Hayırlı uğurlu olsun benim adetim de 27-35 gün arasında gelirdi bu ay 41 gündür adet görmüyorum tüm testler negatif bugün doktora gittim kan testi de negatif çıktı napacağımı şaşırdım adet söktürücü verdi beta hcg <1,20 . Adet söktürücü içeceğim . Kızlar sizce neden adet bu kadr gecikir bende bir hastalık mı var . Tüplerim tıkalı olabilir mi acaba . Bugün alttan muayene ettiler ilk defa , birşey görünmüyor dedi , kızlar sizce yumurta tembelliği olabilir mi? Veya polikistik över sendromu olabilir mi ? Benim problemim ne arkadaşlar doktorlar bir açıklama getiremiyor rahim filmi çektirelim dedi adet sonuçlarından sonra. Eşim ise asla muayene olmuyor yollayamıyorum hiç doktora , her hafta haftaya gider. Diye diye 1 sene geçti gitti kaydı ellerimizden
Teşekkür ederim sağolun 1 senedir doktora gidiyorum hiç kist oluşmadı çok şükür sadece her ay geç yumurtluyorum . Her zaman 28-35 gün aralığındanadet görürüm asla 35 i geçmez 27 veya 28 in altına düşmezdi hayatımda ilk defa 41 gündür adet görmedim. Yumurtam 1 tane var o da gelişmiyor 14 mm.düşünsene 41 günde geliştire geliştire 14 mm kim yumurta geliştirebilmişim . Doktor senede 1 defa böyle olabilir dedi bi hormonlarını göreyim dedi yarın prolaktin progesteron hepsine bakıcakPco olabilir yumurtlama tembelliği olabilir. 27_35 gün demişsiniz genelde bu arada mı geliyor yoksa bu aralığıda mı geçiyor?
Doktorum bana hormon testleri yaptı detaylı ultrasona yolladı pco olduğumu öğrendim. Imkanınız varsa başka doktorlara gidin.
Detaylı öğrenin kendinizi sorun yoksa mutlaka eşiniz gitmeli. Ikinizde de sorun yoksa stres yapmayın vakti zamanı gelince rabbim inşallah nasip eder.
Mevsim değişikliğinden falan düzenli regl görenler bile aksayabiliyor hiç sıkmayın canınızı.Teşekkür ederim sağolun 1 senedir doktora gidiyorum hiç kist oluşmadı çok şükür sadece her ay geç yumurtluyorum . Her zaman 28-35 gün aralığındanadet görürüm asla 35 i geçmez 27 veya 28 in altına düşmezdi hayatımda ilk defa 41 gündür adet görmedim. Yumurtam 1 tane var o da gelişmiyor 14 mm.düşünsene 41 günde geliştire geliştire 14 mm kim yumurta geliştirebilmişim . Doktor senede 1 defa böyle olabilir dedi bi hormonlarını göreyim dedi yarın prolaktin progesteron hepsine bakıcak
Testlerimi yaptırdım pazartesi sonuç alcam inş . Bugün adet oldum 43. Günümde. Şimdi bu durumda yumurtalığımdaki 14 mm ilk yumurta ne oldu acaba kiste mi dönüştü kiMevsim değişikliğinden falan düzenli regl görenler bile aksayabiliyor hiç sıkmayın canınızı.
Bugün testler yapıldı mı ? Inşallah tüm değerler normaldir.
Canım ayrıca pazartesi günü de adetimin 3 buçukuncu günü olduğu için o gün de test yaptırıcam kan tahlilleri vsMevsim değişikliğinden falan düzenli regl görenler bile aksayabiliyor hiç sıkmayın canınızı.
Bugün testler yapıldı mı ? Inşallah tüm değerler normaldir.
Inşallah kiste dönüşmez içinizi ferah tutun.Testlerimi yaptırdım pazartesi sonuç alcam inş . Bugün adet oldum 43. Günümde. Şimdi bu durumda yumurtalığımdaki 14 mm ilk yumurta ne oldu acaba kiste mi dönüştü ki
Merhabaa, ne zaman öğrendiniz peki tam olarak? Benimde 10 gun gecikmem var 4 5 tane test yaptim ama hepsi negatifEvet hamileymişim ama biraz daha geç öğrendim. Baya baya geç döllenme olmuş :)
adet olmam gereken tarihten 16 gün sonra öğrendimMerhabaa, ne zaman öğrendiniz peki tam olarak? Benimde 10 gun gecikmem var 4 5 tane test yaptim ama hepsi negatif
Kan testiylemi ogrendiniz peki? 16. Gune kadar idrar testini hangi gunlerde yapip cikmamisti peki? Birde belirtileriniz neydi? Kusura bakmayin cok soru sordum ama:)adet olmam gereken tarihten 16 gün sonra öğrendim
estagfurullah önemli değil.Kan testiylemi ogrendiniz peki? 16. Gune kadar idrar testini hangi gunlerde yapip cikmamisti peki? Birde belirtileriniz neydi? Kusura bakmayin cok soru sordum ama:)
belirtilerimde çok kasıklarım ağrımıştı. Normal akıntıdan daha şeffat ve sümüksü akıntım vardı. Bi de his mi yoksa kuruntum mu bilmiyorum ama ilk kez bu ay hamileyim eminim demiştim. Kan testinden birgün önce rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu gördüm. Bide benim sol kalçamdan dizime kadar sürekli ağrım vardı. Test yaptırıp öğrendikten 3 4 hafta sonra asıl belirtiler başlamıştı.Kan testiylemi ogrendiniz peki? 16. Gune kadar idrar testini hangi gunlerde yapip cikmamisti peki? Birde belirtileriniz neydi? Kusura bakmayin cok soru sordum ama:)
Cok tesekkur ederimm cevaplariniz icin:) bende 10. Güne kadar surekli test yaptim ama hic birsey cikmadi bugun 13. Günüm hala tık yok. Adet olmam gereken gunlerde asiri agrim vardi bu sefer kesin geldi diyip gidip bakiyorum hic birsey yok hala da gelmedi sadece beyaz akıntım var ve gaz sıkışması gibi agrılarim oluyo surekli idrara cikiyorum onun disinda birsey yok. Kan testi yaptirmak icin biraz daha beklesemmi acaba yoksa gec dollenme olduysa bile belli olurmu kibelirtilerimde çok kasıklarım ağrımıştı. Normal akıntıdan daha şeffat ve sümüksü akıntım vardı. Bi de his mi yoksa kuruntum mu bilmiyorum ama ilk kez bu ay hamileyim eminim demiştim. Kan testinden birgün önce rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu gördüm. Bide benim sol kalçamdan dizime kadar sürekli ağrım vardı. Test yaptırıp öğrendikten 3 4 hafta sonra asıl belirtiler başlamıştı.
Canım ben seni gibi idrara çıkıyorum birde kasiklarimda çok agri oluyordu gece çok fenalasdim dokdora acile gittik kan idrar ultrason yapdi idrar yolları intap olmuş ondan çok sık idrara cikiyormusum adet gormemim sebebi de kisler çok böyümüş endemetrum çok incelmis yani rahim duvarı bence dokdora gitmen lazim seninde olsa şimdiye testler cikardi benim bugün on gün oldu gece çok fenalasdim yoksa hiç bilmyecekdim böyle sorunlar oldunu önceki yaptırdığim salık ocaginda yapıldıgi için bilemdiler ama devlet Hastanesi'ne gidince herşey ortaya cikdiCok tesekkur ederimm cevaplariniz icin:) bende 10. Güne kadar surekli test yaptim ama hic birsey cikmadi bugun 13. Günüm hala tık yok. Adet olmam gereken gunlerde asiri agrim vardi bu sefer kesin geldi diyip gidip bakiyorum hic birsey yok hala da gelmedi sadece beyaz akıntım var ve gaz sıkışması gibi agrılarim oluyo surekli idrara cikiyorum onun disinda birsey yok. Kan testi yaptirmak icin biraz daha beklesemmi acaba yoksa gec dollenme olduysa bile belli olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?