Yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba, eğer kanamanizin yerleşme kanaması olduğuna eminseniz ( normal adet tarihinden birkaç gün önce başladıysa, çok hafif geçirdiyseniz, pembe veya kahverengi ise) bitiminden 2 gün sonra test yaparsanız çıkacaktır. Benim böyle olmuştu. Ama geç döllenme durumu olduysa süre uzayabilir. Inşallah hamilesinizdir ve güzel haberi çok beklemeden alırsınız 😊
Cevap verdiginiz icin tsk ederim... Amin insAllah 4 senedir bu ani bekliyorumm.. aslinda bu ay femara kullanmistim 11.gün doktor kontrolunde yumurtamin olmadigini soyledi ondan acaba bazilarinda sonradan oldugunu icin sonra yumurtam büyüyüp gec döllenme yaşamiş olabolirmiyim ilk defada boyle lekelenme tarzinda yasadigim icin acaba diye bi ümit ettim.. adztlerim duzensiz oldugu icin tam gunu belli olmadigindan gecikip gecikmedigini bilmiyom ama gecikti galiba... gec döllenme durumu olduysa erkenden yerleşme kanamasi olabilirmiki ? Amin insAllah tsk ederim 🥰 Allah evladinizi anali babali buyutsun 😊

Cevap verdiginiz icin tsk ederim... Amin insAllah 4 senedir bu ani bekliyorumm.. aslinda bu ay femara kullanmistim 11.gün doktor kontrolunde yumurtamin olmadigini soyledi ondan acaba bazilarinda sonradan oldugunu icin sonra yumurtam büyüyüp gec döllenme yaşamiş olabolirmiyim ilk defada boyle lekelenme tarzinda yasadigim icin acaba diye bi ümit ettim.. adztlerim duzensiz oldugu icin tam gunu belli olmadigindan gecikip gecikmedigini bilmiyom ama gecikti galiba... gec döllenme durumu olduysa erkenden yerleşme kanamasi olabilirmiki ? Amin insAllah tsk ederim 🥰 Allah evladinizi anali babali buyutsun 😊
Ben femara kullanmadım, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler. Biz kaybettik maalesef bebeğimizi. Allah gönlümüze göre versin tüm isteyenlerin. Allah sizin de kucağınızı boş koymasın 🤲

Ben femara kullanmadım, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler. Biz kaybettik maalesef bebeğimizi. Allah gönlümüze göre versin tüm isteyenlerin. Allah sizin de kucağınızı boş koymasın 🤲
Amin insAllah hepimizinki doldursun 🤲🏻gecmis olsun başiniz sağ olsun 😔 femarayla olmadi dedi sonradan kendiliginden olduysa oldu iste eger olduysa gec dollenme sayilir ondan yerlesme kanamasi esnasinda negatif cikma sonradan pozitif cikma ihtimali varmidir

Amin insAllah hepimizinki doldursun 🤲🏻gecmis olsun başiniz sağ olsun 😔 femarayla olmadi dedi sonradan kendiliginden olduysa oldu iste eger olduysa gec dollenme sayilir ondan yerlesme kanamasi esnasinda negatif cikma sonradan pozitif cikma ihtimali varmidir
Birkaç gün sonra testi tekrarlamakta fayda var. Inşallah güzel haberlerinizi alırız.

Normalde adet geciktiği zaman cıkıyor öncekinde cıkmıştı ondan denedim onu ama hastalanmadım da anlam veremedim hamilelik belirtileri gibi hissediyorm ama asıl sormak istediğim adet zamanı geçince yerleşme kanaması olur mu ki gerçi buna kanama da denmez azck bişeydi leke normalde adetten bir kaç gün içinde oluyor olduğu için bnı merak ettim böyle bişey yaşayan var mı diye
Evet benim öyle oldu adetim gecikmişti test yaptım pozitif gördüm.ama bimkaç gün sonra açık kahveden kıyıya giden miktarıda git gide çoğalan akıntım oldu.korktum resmen ped koydum artık.doktora gittim normalmiş yerleşme kanaması dedi.bi sorun görmedi ilaç verdi.kullanır kullanmaz akıntı kaybolup gitti

Evet ama normalde de 0 olmuyor mu :/
Benimde lekelemeler oldu 2. Gün test yaptm adetten önce olduğu için yerleşmedir diye düşündüm ama 0.27 çıktı gerçi çok erken yaptırdığımı söylediler bu lekelemedenn 1 hafta sonra fln yenileyin dediler senin son durumun ne bi gelişme varmı?

Back