• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Canım ben seni gibi idrara çıkıyorum birde kasiklarimda çok agri oluyordu gece çok fenalasdim dokdora acile gittik kan idrar ultrason yapdi idrar yolları intap olmuş ondan çok sık idrara cikiyormusum adet gormemim sebebi de kisler çok böyümüş endemetrum çok incelmis yani rahim duvarı bence dokdora gitmen lazim seninde olsa şimdiye testler cikardi benim bugün on gün oldu gece çok fenalasdim yoksa hiç bilmyecekdim böyle sorunlar oldunu önceki yaptırdığim salık ocaginda yapıldıgi için bilemdiler ama devlet Hastanesi'ne gidince herşey ortaya cikdi
Aaaa cok gecmis olsun cok uzuldum Allah sifanizi versin kisa zamanda. Bende o zaman direk kadin hastaliklarina gidiyim

Cok tesekkur ederimm cevaplariniz icin:) bende 10. Güne kadar surekli test yaptim ama hic birsey cikmadi bugun 13. Günüm hala tık yok. Adet olmam gereken gunlerde asiri agrim vardi bu sefer kesin geldi diyip gidip bakiyorum hic birsey yok hala da gelmedi sadece beyaz akıntım var ve gaz sıkışması gibi agrılarim oluyo surekli idrara cikiyorum onun disinda birsey yok. Kan testi yaptirmak icin biraz daha beklesemmi acaba yoksa gec dollenme olduysa bile belli olurmu ki
gaz sancısı ve kasıkta adet sancım vardı benimde. Dediğiniz gibi çok sık idrara gidiyordum. Idrarda çıkar mı bilemem ama bir ihtimal kanda çıkabilir. 13 gün olmuş bence kan testi yaptırın. Hayırlı haberlerinizi beklerim inşallah rabbim gönlünüze göre verir.
Adetiniz hiç gecikiyor muydu?

gaz sancısı ve kasıkta adet sancım vardı benimde. Dediğiniz gibi çok sık idrara gidiyordum. Idrarda çıkar mı bilemem ama bir ihtimal kanda çıkabilir. 13 gün olmuş bence kan testi yaptırın. Hayırlı haberlerinizi beklerim inşallah rabbim gönlünüze göre verir.
Adetiniz hiç gecikiyor muydu?
Bazen duzensiz oldugu zamanlar oluyordu ama genelde beklenen adet tarihinden erken gelirdi hic gecikme yaşamadim yaşadiysamda farketmedim:) beni dusunduren daha henuz 2 aydir korunmuyoruz geçen ay ki zaten yumurtlama gunune denk gelmemisti bu ayki tam yumurtlama gunune denk geldi daha once gecikmem olmuyorken korunmasiz iliski yasadigim ayin ardindan 13 gun gecikme olunca bi düşündürüyor haliyle. Ama testlerde çıkmayışı sasırttı beni

estagfurullah önemli değil.
Kan testi ile öğrendim. Adetim gecikince 3 gün yaptım çıkmadı. 5. gün yaptım çıkmadı. 10. gün erken gebelik testi yaptım yine çıkmadı. Hastaneye gittim ultrasona aldılar. Kistlerin var adetin gecikmiş dediler 11 gün yine hiçbir belirti yoktu ama benim çok ağrım ve çok akıntım vardı. 16. gün test yaptım ve 3 haftalık hamileymişim o zaman. Kan sonucunu 16. gün yaptım. Benim idrarda bi türlü çıkmamıştı. Silik bile çıkmadı.
Kan sonucunuz da kaç çıktı acaba?

Bazen duzensiz oldugu zamanlar oluyordu ama genelde beklenen adet tarihinden erken gelirdi hic gecikme yaşamadim yaşadiysamda farketmedim:) beni dusunduren daha henuz 2 aydir korunmuyoruz geçen ay ki zaten yumurtlama gunune denk gelmemisti bu ayki tam yumurtlama gunune denk geldi daha once gecikmem olmuyorken korunmasiz iliski yasadigim ayin ardindan 13 gun gecikme olunca bi düşündürüyor haliyle. Ama testlerde çıkmayışı sasırttı beni
Bu ay bi stres falan yaşamadıysanız ya da mevsim değişikliği değilse geç döllenme olabilir. Bazende psikolojikmen geciktiriyoruz. Ama inşallah hamilesinizdir. 2 ay kısa bir süre biz istedik 3 ay denedik olmadı sonra ben muayeneye gittim doktorlar normal yolla hamile kalamazsın polikistik var sende falan dediler. O ay çok ağladım eşimde değisiklik olsun diye tatile götürdü aklımızda hiç bebek düşüncesu yoktu ve hamile kalmışım. Sürekli gittiğkm doktorum çok şaşırmıştı.

Yani kafaya çok takmayın inşallah vakti zamanı gelince rabbim sizi sevdirir. Ama bence artık kan testi yaptırın belirtilerde var gibi. Istediğiniz sonucu görün inşallah. Bana da haber verin merakla güzel haberlerinizi bekliyorum. :)

Kan sonucunuz da kaç çıktı acaba?
246 çıkmıştı ilk sonucum 2 gün sonra 571 oldu sonra hastaneye gittim kese görünmemişti. Boş gebelik yada kimyasal olabilir bekleyelim dedi doktorum ama 3 hafta sonra direk kalp atışı göründü.

Bu ay bi stres falan yaşamadıysanız ya da mevsim değişikliği değilse geç döllenme olabilir. Bazende psikolojikmen geciktiriyoruz. Ama inşallah hamilesinizdir. 2 ay kısa bir süre biz istedik 3 ay denedik olmadı sonra ben muayeneye gittim doktorlar normal yolla hamile kalamazsın polikistik var sende falan dediler. O ay çok ağladım eşimde değisiklik olsun diye tatile götürdü aklımızda hiç bebek düşüncesu yoktu ve hamile kalmışım. Sürekli gittiğkm doktorum çok şaşırmıştı.

Yani kafaya çok takmayın inşallah vakti zamanı gelince rabbim sizi sevdirir. Ama bence artık kan testi yaptırın belirtilerde var gibi. Istediğiniz sonucu görün inşallah. Bana da haber verin merakla güzel haberlerinizi bekliyorum. :)
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için inşallah Allah gönlumuze gore versin hepimizin, taktigim bir konu degil aslinda daha 1 bucuk senelik evliyiz daha erken diye dusunuyoruz ama 2 aydir bi kac defa boyle bi istisna oldu tabi Allah verirse kabulümüzdür olsa da seviniriz:)

246 çıkmıştı ilk sonucum 2 gün sonra 571 oldu sonra hastaneye gittim kese görünmemişti. Boş gebelik yada kimyasal olabilir bekleyelim dedi doktorum ama 3 hafta sonra direk kalp atışı göründü.
Çok güzel yüksekmiş sizin benim malesef daha 100 ü göremedim

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için inşallah Allah gönlumuze gore versin hepimizin, taktigim bir konu degil aslinda daha 1 bucuk senelik evliyiz daha erken diye dusunuyoruz ama 2 aydir bi kac defa boyle bi istisna oldu tabi Allah verirse kabulümüzdür olsa da seviniriz:)
test yaptınız mı ?

Merhaba kan testi yaptirdim dün ama sonuc negatifti, sanirim baska birsey var musait bir zamanda muayne icin gidicem artik:)

Merhaba kan verdim sonuc negatif. Artik dogru duzgun bi doktor bulup muayne icin gidicem. Siz ne yaptiniz?
kaç ay olmuştu deneyeli eğer 1 yıl olmadıysa bence bekleyin. Ama illa içim rahat etmez derseniz güzel bie doktora genel muayeneye gidin hatta imkan varsa eşinizde muayene olmalı. Eğer bir sorun çikmazsa ki inşallah çıkmaz sonra sakin kalıp kafanizı boşaltın ne kadar usteler kafaya takarsanız hamile kalmanız zorlasır.

kaç ay olmuştu deneyeli eğer 1 yıl olmadıysa bence bekleyin. Ama illa içim rahat etmez derseniz güzel bie doktora genel muayeneye gidin hatta imkan varsa eşinizde muayene olmalı. Eğer bir sorun çikmazsa ki inşallah çıkmaz sonra sakin kalıp kafanizı boşaltın ne kadar usteler kafaya takarsanız hamile kalmanız zorlasır.
Daha 1.5 senelik evliyim henuz cocuk dusunmuyoruz aslinda:) bu ay bi iki defa korunmasiz oldu bizde dedik Allah verirse kabulumuzdur:) korunmaya devam edecegiz sanirim bir sure daha

Selam önecikle tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin basına . Benim yasadıklarımda sizinle aynı gibi. Sat 15 ekim ancak 15kasımda regl olmam gerekiyordu yıllardır hıc sasmaz. 2 yıllık evliyim. Bu ay tam 11 gun gecikmem var 5 ve 7.gun idrar testi yaptım negatif ama ayaklarım buz gibi kasıklarım ağrıyor ve her an regl oldum diye wc ye kosuyorum ama tık yok. Kan testi yaptırıp negatif sonuc almaktan cok korkuyorum işin garip tarafı 30 ekimde jinekolog muayenesi oldum ve hersey cok normldi . Kist vs de yok .. ne yapsam bilemedim siz bana umut oldunuz bir an

Selam önecikle tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin basına . Benim yasadıklarımda sizinle aynı gibi. Sat 15 ekim ancak 15kasımda regl olmam gerekiyordu yıllardır hıc sasmaz. 2 yıllık evliyim. Bu ay tam 11 gun gecikmem var 5 ve 7.gun idrar testi yaptım negatif ama ayaklarım buz gibi kasıklarım ağrıyor ve her an regl oldum diye wc ye kosuyorum ama tık yok. Kan testi yaptırıp negatif sonuc almaktan cok korkuyorum işin garip tarafı 30 ekimde jinekolog muayenesi oldum ve hersey cok normldi . Kist vs de yok .. ne yapsam bilemedim siz bana umut oldunuz bir an
Benimde 17. Günüm bugun. 13. Gunde kan testi yaptirdim negatifti. Birdahada herhangi bir test yapmadim suan ne var ne yok bilmiyorum beklemeye devam bakalim.

Daha 1.5 senelik evliyim henuz cocuk dusunmuyoruz aslinda:) bu ay bi iki defa korunmasiz oldu bizde dedik Allah verirse kabulumuzdur:) korunmaya devam edecegiz sanirim bir sure daha
korunup bıraktığınızda ilk ay hemen tutmayabilir zaten. Eğer hap yada iğne gibi şeylerle korunduysanız hormonları yerine gelmesi zaman alıyor.

Kendinizi hazır hissettiğiniz anda inşallah rabbim yavrunuzu verir.

teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kimseyi bekletmesin inşallah.

Evet dediğiniz gibi bende regl olacak gibi hissediyordum sürekli tuvaletteydim ama benim akıntımda çok yoğundu. Bide ben hamile olduğumu ögrenmeden önce hastaneye ultrasona gitmiştim gözükmemişti bizim minik. hatta öğrendikten sonra da gözükmedi. Insallah hamilesinizdir. Bence bir test yaptırın güzel haberlerinizi bekliyorum.

korunup bıraktığınızda ilk ay hemen tutmayabilir zaten. Eğer hap yada iğne gibi şeylerle korunduysanız hormonları yerine gelmesi zaman alıyor.

Cok tesekkur ederim, korunma yontemimiz prezervatif yada geri çekme yontemi. Bu arada hala adet olmadim sabirla bekliyorum:) ya cok garip bir duygu anlatamam cikmayinca uzulucek gibiyim ama bi yandan erken diyorum. Cikarsa elbetteki üzülmem ama sanki ciksin istiyorumm cok garip bir durumdayimm:)

18. Gunun sonunda bugun adet oldum yani sanirim oldum. Asiri agrim oldu hasta olucak gibi 1 2 damla küçük pihtili kan geldi daha sonrasinda azcik lekelenme seklinde kahverengi olarak geldi devami gelmedi ama bekliyorum bakalim cok agrim var adet mi degilmi anlayamadim

Back