- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi comeback06
-
Geç döllenme yaşayan arkadaşlar ne zaman öğrendi kaç gün geçiktiğinde adeti yani benim 10 gün geçti soğan suyu yapınca hemen gelir gelmedi gene 0.54 den sonra tekrar cesaretim yok aldırmaya kan
28 gunde bir adet olurken adete 1 hafta kala hamile kalmiştim doktoru inandiramadim 1 hafta kala yumurtlama olmazmiş. Ama tek iliksiydi iyi biliyorum...
Ben adetim geciktikten 19 gun sonra ogrenmiştim
_aLoNeAnqeL_ sana desin bak 90 gün olamasına rağmen doktorlara inandıramayan var :)
_aLoNeAnqeL_ sana desin bak 90 gün olamasına rağmen doktorlara inandıramayan var :)
Yuh ne beş aylık bebek dışardan baksa. Görünür bunun için doktor olmaya gerek yokBenim bi tanidigim 5 aylik hamileydi doktorlari inandiramamisti :) en sonki ultrasonla bakmayi akil etmiste evet 5 aylik hamilesiniz demis kadin aglayarak istemiyoddum aldiricam demistide ohoo
Yuh ne beş aylık bebek dışardan baksa. Görünür bunun için doktor olmaya gerek yok
ben kızımda battan sonraki 14. gün öğrendim
kan ve idrar negatifti hep
Pink_Butterfly92 _aLoNeAnqeL_ yav bnde kesin hamileyim. demeye başlayacağım artık bu kadar olmaz sanırım. Sende peki alttan muayenende belli oldu ??
Pink_Butterfly92 _aLoNeAnqeL_ yav bnde kesin hamileyim. demeye başlayacağım artık bu kadar olmaz sanırım. Sende peki alttan muayenende belli oldu ??
Ayy verilmiş sadakan varmışultrasonda göründü canım
tabi güya uzman olan doktorum bana söktürücü vermişti kanda negatif çıkınca
korunmuyoruz işte ne veriyosun ben de saf gibi içtim neyseki sorun olmadı
Evet geciktimAdetiniz gecikti ise neden olmayasınız
Evet geciktim
Adetim 14 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatifti şuan 27 gün gecikti hatta bugün ikinci olmam gerekti olmadım geç döllenme olma ihtimali var mı?
Pco yoktu testlerde temizdi ve negatifti.doktora bir görünsen canım
gebelik yoksa da sebebi neymiş bu gecikmenin
pko varmı?
Gecikmenizin ardından hamilemiydiniz acabaAdetim 14 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatifti şuan 27 gün gecikti hatta bugün ikinci olmam gerekti olmadım geç döllenme olma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?