Geç döllenme

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Geç döllenme yaşayan arkadaşlar ne zaman öğrendi kaç gün geçiktiğinde adeti yani benim 10 gün geçti soğan suyu yapınca hemen gelir gelmedi gene 0.54 den sonra tekrar cesaretim yok aldırmaya kan

Arkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım AMH değerim 0,34 hemde çift rahimim. Aşılama için tedaviye başladık eşimde herhangi bir sorun yok. Kasım ayının 13. unde adet oldum. 4 gün sürüyor adetim. Döngüm çok karışık en az 21 günde en faz 28 günde bir olduğum oldu. Kasım ın 13. unde adet olunca 15inde yani adetşn üçüncü günü menagon kullanmaya başladık yumurta çoğaltmak ve büyütmek için. yumurta büyümedi solda kist oluştu. Ve ben o günden sonra adet olmadım. Döngüm ilk defa 31. günde . Cumartesi kan testi yaptırcam. Geç döllenme olmuş olabilir mi? idrar testlerinde negatif 3 kere denedim.

Geç döllenme yaşayan arkadaşlar ne zaman öğrendi kaç gün geçiktiğinde adeti yani benim 10 gün geçti soğan suyu yapınca hemen gelir gelmedi gene 0.54 den sonra tekrar cesaretim yok aldırmaya kan

28 gunde bir adet olurken adete 1 hafta kala hamile kalmiştim doktoru inandiramadim 1 hafta kala yumurtlama olmazmiş. Ama tek iliksiydi iyi biliyorum...

Ben adetim geciktikten 19 gun sonra ogrenmiştim

28 gunde bir adet olurken adete 1 hafta kala hamile kalmiştim doktoru inandiramadim 1 hafta kala yumurtlama olmazmiş. Ama tek iliksiydi iyi biliyorum...

Ben adetim geciktikten 19 gun sonra ogrenmiştim

_aLoNeAnqeL_ sana desin bak 90 gün olamasına rağmen doktorlara inandıramayan var :)

_aLoNeAnqeL_ sana desin bak 90 gün olamasına rağmen doktorlara inandıramayan var :)

Doktorlar Ve etrafım da ki herkes bana menapoza girmiş muamelesi yapıyorlar di doktor ile yarim saat boyunca tartıştım tahlil yapmadı hiç gerek yok dedi tahlile çünkü hamilelik olsa mutlaka çıkardı dedi bana stres den gecikme olmuştur dedi stresim yok dediğim de gülerek vardır vardır da sen bilmiyorsun dur dedi üstüne de adet söktürücü yazdı ve ben eve geldim hepsini içtim ki normal de pek düzenli ilaç kullanmayan biriyim dir adet olmayı beklerken olmadım doktora tekrar gittim tabi doktoru mu değiştirdim vajinal muayene yaptı ve bana gebelik var dedi ben masanın üstünde bağırarak hayır ben hamile olamam yanlışınız var trip leri atıyordum

Ben doktoru inandıramaz iken hamile olduğuma artık doktor beni inandıramıyo du ben inandım bu defa eşimi ve yakınlarımı inandıramıyor dum

Benim bi tanidigim 5 aylik hamileydi doktorlari inandiramamisti :) en sonki ultrasonla bakmayi akil etmiste evet 5 aylik hamilesiniz demis kadin aglayarak istemiyoddum aldiricam demistide ohoo
Yuh ne beş aylık bebek dışardan baksa. Görünür bunun için doktor olmaya gerek yok

ben kızımda battan sonraki 14. gün öğrendim
kan ve idrar negatifti hep

Pink_Butterfly92 _aLoNeAnqeL_ yav bnde kesin hamileyim. demeye başlayacağım artık bu kadar olmaz sanırım. Sende peki alttan muayenende belli oldu ??

ultrasonda göründü canım
tabi güya uzman olan doktorum bana söktürücü vermişti kanda negatif çıkınca
korunmuyoruz işte ne veriyosun ben de saf gibi içtim neyseki sorun olmadı

ultrasonda göründü canım
tabi güya uzman olan doktorum bana söktürücü vermişti kanda negatif çıkınca
korunmuyoruz işte ne veriyosun ben de saf gibi içtim neyseki sorun olmadı
Ayy verilmiş sadakan varmış yumurtaya can veren Rabbim işte verecekse veriyor

Adetim 14 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatifti şuan 27 gün gecikti hatta bugün ikinci olmam gerekti olmadım geç döllenme olma ihtimali var mı?

Adetim 14 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatifti şuan 27 gün gecikti hatta bugün ikinci olmam gerekti olmadım geç döllenme olma ihtimali var mı?

doktora bir görünsen canım
gebelik yoksa da sebebi neymiş bu gecikmenin
pko varmı?

Merhaba sabah ilk idrar ile test yaptım. Bir şey yoktu. Tek çizgi akşam işten geldim baktım resimdeki gibi ?? Bozuk mu test ?? Yoksa hamile miyim?

Eklentiler

• 1513787150386.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…