• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.102
133
28
Kızlar önceki açtgm gbi hic bir belirti yaşamıyorum adet belirtisi ve bugun5. Gün oldu geceli halen olmadm ilk defa bu kadr uzun surdu :bicak:ve hicte adet olmcm gbi ve adetime bir hafta yakın hep yumurtlama zamni gbi akıntm vardı iyi degerlendirdik arkadaslar acaba gec mi yumurtladm kan testim negatf cktı acaba geç döllenmemi oldu kzlar bu arada akntm yogun normlde adet xamanı kuru gecrdi benim uzun oldu ama:110:gec döllenme yasayanlar varmı nolurr yazın:dua:En Büyük KK

Canım sat 9 mart benim normal bat tarihim 6 nisandı. 8 Nisa'n da kanda negatif çıktı öncesinde idrarda silik çizgi oluşmuştu sanırım yanlıştı bekliyorum hala :işsiz::işsiz:

Canım sat 9 mart benim normal bat tarihim 6 nisandı. 8 Nisa'n da kanda negatif çıktı öncesinde idrarda silik çizgi oluşmuştu sanırım yanlıştı bekliyorum hala :işsiz::işsiz:
Kz ayni benimde ole oldu idrrda silk ama hayalet gni czgi vsrla yok arasyfi snra kan verdm negatf ckti dennde iki gun olms cnm bekle sende benim olmazsm tekrr gtcm cnm dr belki gec döllenmedir yani?

bende dün adet olmam gerekti olmadım sabah test yaptım adet sancısı girdi 2 gün önce oldum dedim olmadım inşallah bebişlerimiz vardır dua edelim kızlar birbirimize

Eklentiler

• 17901996_10210355953553452_1535833608_o.jpg
    17901996_10210355953553452_1535833608_o.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 5.033
Gec dollenme yasayan yok mu?

bende dün adet olmam gerekti olmadım sabah test yaptım adet sancısı girdi 2 gün önce oldum dedim olmadım inşallah bebişlerimiz vardır dua edelim kızlar birbirimize
Canm test boxlms tekrr yaptn mi cktmi cizgi

aldım test şimdi geldim siteye girdim bekliyorum yarın sabah yapayım korkuyorum tek olacak diye cesaretim yok

canım benim geç döllenme oldu fakat ben hiç kan testi yaptırmamıştım. gecikmenin 9. günü idrarda pozitifi görebilmiştm. o gün çıkan kan sonucum da 108di.
Canm bende 4.gun yaptm negatf ckti kanda bende beklcm cnm ins bir hafta dnra fegerm yuksek ckar ind: (

inşallah canım pko luydum klomen kullandım 2 ay hüsran bu ay herşeyi akışına bıraktım ve adet olmadım bir umut allahım tez zamanda bize meleklerimizi gönderir inşallah

Back