- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi Benbirlaydii
tabi ki yaptım cnm tm 6 test harcadım o güne kdrHayırlı olsun cnm. Daha önceden test yapmamış miydin? Yani 1 ay geçmesini beklemeden test yaptın mi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki yaptım cnm tm 6 test harcadım o güne kdrHayırlı olsun cnm. Daha önceden test yapmamış miydin? Yani 1 ay geçmesini beklemeden test yaptın mi :))
Vay be cnm aynı bende senin durumundaydim. Demek geç dollenmenin cinsiyet le alakası yokmuş :)tabi ki yaptım cnm tm 6 test harcadım o güne kdr
Canim seninde benim durumuma çok benziyo. Adetlerin normalde düzenli midir? Gidip kanda beta hcg baktirsan :))Merhaba kızlar. Kendime en yakın durumda olan bayanlar bu topikteymiş :) heyecanlandım :)
Âdet gecikmemin 13. gündeyim bügün ve âdetim hiç gelecek gibi durmuyor. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sizin yazdıklarınızı okuyunca :)
BAT'ım 1 Marttı kızlar ve bende normalde korunuyordum ama âdetim 3 gün gecikince korunmadan ilişki yaşadım yarın âdet olurum diye ama ilişki üzerinden 10 gün geçti tık yok. Akıntı da tertemiz. Olabilir mi sizce birşeyler?
Benimki erkekMerhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Hadi yaa :)) bayaa da bi erkek olan varmıs geç döllenme yle :) Rabbim size bagislasin yavrunuzu :)Benimki erkek
Canim seninde benim durumuma çok benziyo. Adetlerin normalde düzenli midir? Gidip kanda beta hcg baktirsan :))
Amin cumlemizinkini cnm Rabbim seninfe gonlune gore versinHadi yaa :)) bayaa da bi erkek olan varmıs geç döllenme yle :) Rabbim size bagislasin yavrunuzu :)
Aminn canım.Amin cumlemizinkini cnm Rabbim seninfe gonlune gore versin
Canim herseyin hayırlısı. Rabbim inşallah en yakın zamanda hamile kalmayi nasip eder sıkma kendini :)Kan sonuçlarımı aldım kızlar. Sonuç 0. Gebelik yokmuş. 10 günlük bile olsaymış bir kıpırtı olurmuş sonuçta. Yok
Âmin canım. İçimdeki umut sönmedi :)Canim herseyin hayırlısı. Rabbim inşallah en yakın zamanda hamile kalmayi nasip eder sıkma kendini :)
Rabbim gönlüne göre versin cnm benim :)Âmin canım. İçimdeki umut sönmedi :)
Haklısın cnm kısmet ne işe o gerçekten.Benim de oğlan canım. Alakası yok hangisi kısmet ise o olur :)
Âmin canım :)Rabbim gönlüne göre versin cnm benim :)
Inşallah tatlm. Ben bugun gittim 12+5 te söylemedi cinsiyeti. Şimdi belli olmaz dedi. Halbuki oğluma hamileyken istanbulaki doktorum 11+4 te söylemişti.Haftaya bu gün gidicez İnsaAllah gösterir yavrum