• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Merhaba kızlar. Kendime en yakın durumda olan bayanlar bu topikteymiş :) heyecanlandım :)

Âdet gecikmemin 13. gündeyim bügün ve âdetim hiç gelecek gibi durmuyor. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sizin yazdıklarınızı okuyunca :)

BAT'ım 1 Marttı kızlar ve bende normalde korunuyordum ama âdetim 3 gün gecikince korunmadan ilişki yaşadım yarın âdet olurum diye ama ilişki üzerinden 10 gün geçti tık yok. Akıntı da tertemiz. Olabilir mi sizce birşeyler?

Merhaba kızlar. Kendime en yakın durumda olan bayanlar bu topikteymiş :) heyecanlandım :)

Âdet gecikmemin 13. gündeyim bügün ve âdetim hiç gelecek gibi durmuyor. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sizin yazdıklarınızı okuyunca :)

BAT'ım 1 Marttı kızlar ve bende normalde korunuyordum ama âdetim 3 gün gecikince korunmadan ilişki yaşadım yarın âdet olurum diye ama ilişki üzerinden 10 gün geçti tık yok. Akıntı da tertemiz. Olabilir mi sizce birşeyler?
Canim seninde benim durumuma çok benziyo. Adetlerin normalde düzenli midir? Gidip kanda beta hcg baktirsan :))

Merhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Benimki erkek

Canim seninde benim durumuma çok benziyo. Adetlerin normalde düzenli midir? Gidip kanda beta hcg baktirsan :))

Âdetlerim evlendiğimden beri 28-29 gün arayla oluyordu canım ama aralarda 27 ya da 30-31 olabiliyor. En fazla 3 gün değişebiliyor yani.

Bu sabah kan ve idrar testi yaptırdım canım yarın sabah saat 10'da sonuçlarımı alacağım inşaAllah. Negatifi de pozitifi de görmeye korkuyorum açıkçası.

Kan sonuçlarımı aldım kızlar. Sonuç 0. Gebelik yokmuş. 10 günlük bile olsaymış bir kıpırtı olurmuş sonuçta. Yok:KK42::KK61:

Kizlar ben bugun doktora gittim. 12+5 olduk. Doktor cinsiyeti söylemedi yaa belli olmaz dedi. Sınır oldum. Küçük bir ilde bulundugumdan imkanlar çok kısıtlı. Doktor seçeneğim yok. Devlet hastanesine gidiyorum. Sizce belli oldu da bana mı söylemedi.

Back