• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Arkadaşlarım benim sat :4 şubat ilk zamanlar doktor :17 şubat olarak hesaplamıştı şimdi ise :13 şubat olarak hesaplanıyor suan 21.haftadayım cinsiyetimiz erkek :))) 11. Haftadan beri erkek deniyor Zaten bende hep öyle hissediyordum

Arkadaşlarım benim sat :4 şubat ilk zamanlar doktor :17 şubat olarak hesaplamıştı şimdi ise :13 şubat olarak hesaplanıyor suan 21.haftadayım cinsiyetimiz erkek :))) 11. Haftadan beri erkek deniyor Zaten bende hep öyle hissediyordum
Canim geç döllenme yaşayanların erkek oluyor galiba. Benimki de erkek. Allah analı babalı büyütsun bebeğini :)

Peki öyle olduğunda yani 18 Aralık'tan 2 hafta sonra döllenme olmus mu oluyor 1 ocak gibi bizimde 25 şubat sanırım yani biz ilk defa o ay korunmadık ve sürekli ilişki olduğu içinde tarihi hesaplayamıyorum ama merak ta ediyorum keske teknoloji iyice ilerlemiş olsa direk tarih verseler :)))

Peki öyle olduğunda yani 18 Aralık'tan 2 hafta sonra döllenme olmus mu oluyor 1 ocak gibi bizimde 25 şubat sanırım yani biz ilk defa o ay korunmadık ve sürekli ilişki olduğu içinde tarihi hesaplayamıyorum ama merak ta ediyorum keske teknoloji iyice ilerlemiş olsa direk tarih verseler :)))
Canim inan orasını bende bilmiyorum. Sizin Korunmasız olmuş tamamen o yüzden ne zaman hamile kaldığını bilmek daha karmaşık. Hamilesin ya tadını çıkar gerisini boşver ;)

Şimdilik herşey yolunda gibi ama ne olacağı belli olmaz tabi
İğnelere devam ediyorsun değil mi bayağı kafan karışıktı
Çok sevindim cnm :)) evet cnm iğnelere devam ediyorum elimden geldiğince uzanmaya çalışıyorum öyle geçiyor. Insallah 34 lu haftaları görürüm şu an tek isteğim bu :)

Amin canım hepimizin ki hayırlı evlatlar olsun inşallah bu arada kızıma Dr geç döllenme demişti kese içinde biraz geç görülmüştü
Ne kadar geç görüldü acaba benim 7+3 yolk var bebiş yok geç döllenme olabilirmi acaba yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba
Ben de 8+2 deyim ama hala kalp atışı duyulmadı. Dr geç döllenme olabilir diyor geç döllenme yaşayanlar siz kalbini ne zaman duydunuz lütfen cevap verin :KK43:
Canım bebiş göründümü crl olarak yazar ultrasonda 5 mm geçtiyse ve doktor kalp atışını göremediyse bi radyoloji uzmanına git 10 haftaya kadar duyulmayabilir

Back