- Konu Sahibi Benbirlaydii
Benimde bat 28 subatti hala adet olmadim.idrar testi yaptim hep tek cizgi.benimde boyle birsey olabilirmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Rabbim herkesin gonlune Gore versin seninde inşallah sağlıklı bir şekilde :))Allah sağlıklı tüm sahatli nasip etsnde . Gönlümden gecende erkk yani erkek biraz agir basıyor ama kız gbi geliyor bna esimde erkek diyor bakalm suan tam 10+0 dayım 2 hafta sonra kontrol var belki şöyler doktor cinsiyeti :)
Olabilir cnm kan testi yaptirsanaBenimde bat 28 subatti hala adet olmadim.idrar testi yaptim hep tek cizgi.benimde boyle birsey olabilirmi acaba
Canim ınanki benim ki illa kız olsun diye bir takinim yok. Bi oğlum var kızım da olsa hani daha güzel olur ama erkek de olsa yine mutlu olurum yani üzülme m :)Hayırlısı bakalm o zamn gene erkek olabilir seninki :) bnm ki ilk ikiside olmadığı için farkı yok :)
Tatlim onun alakası yok geç dollenme yle falan.benim ki yumurtlama günümde oldu.yunurtlama gününde olursa erkek olurmuş göya.kizim olacak hayırlısıyla.ama bak ne tarafında agri hissettiysen bebek orda oluyor bu doğru.senin sağ kasığın mu ağrıyor sol kasığın mi?Merhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Canim benimki sagda kaburgamin hemen altında. Çok net hissediyorum. Sol tarafım bomboş. Eşim ve kV de dün gördüler. Tisortumu kaldirinca göbeğinde görünüyo sağ tarafımda hafif kipirdiyo :)) bu 2.ci gebeligim ondan dolayi çok erken hissettim hareketleriniTatlim onun alakası yok geç dollenme yle falan.benim ki yumurtlama günümde oldu.yunurtlama gününde olursa erkek olurmuş göya.kizim olacak hayırlısıyla.ama bak ne tarafında agri hissettiysen bebek orda oluyor bu doğru.senin sağ kasığın mu ağrıyor sol kasığın mi?
Kesin erkek canım.ksc haftaliksin? Öğrendiğinde bana cinsiyetini mutlaka özelden yaz canım..Canim benimki sagda kaburgamin hemen altında. Çok net hissediyorum. Sol tarafım bomboş. Eşim ve kV de dün gördüler. Tisortumu kaldirinca göbeğinde görünüyo sağ tarafımda hafif kipirdiyo :)) bu 2.ci gebeligim ondan dolayi çok erken hissettim hareketlerini
12.ci haftama gireceğim salı günü. Öğrenince yazarım mutlaka. Haftaya kontrolum var doktorum inşallah söyler cinsiyeti. Ben ilk gebeligimde 11+2 de cinsiyeti ogrenmistim bakalım bu ne zaman gösterecek :))Kesin erkek canım.ksc haftaliksin? Öğrendiğinde bana cinsiyetini mutlaka özelden yaz canım..
Maşallah Allah bagislasin size cnm insallah :)) sende mi adete 3 gün kala felan hamile kaldın? Benimde adetin üzerinden 15 gün geçtikten sonra 80 ciktiBenim oglum oluyor. Bahsettiğin günlerede cok yakınız.. Adet üzerinden 14 gün falan gecmisti 75 cıktı beta hcg bizde :) Kısmet sanırım. :)
sanırım öyle. Hic takmadım cunku. esimle artık zamanıdır dedik, korunmayı bıraktık o ay hamile oldugumu öğrendim. hic gün falanda sayacak zamanım olmadıMaşallah Allah bagislasin size cnm insallah :)) sende mi adete 3 gün kala felan hamile kaldın? Benimde adetin üzerinden 15 gün geçtikten sonra 80 cikti
Ne güzel hemen tutmuş maşallah. Rabbim tüm isteyenlere kolay şekilde hamile kalmayi nasip etsin. Hayirlisi olsun 1 oğlum var 17 aylık baklim bu ne olacak :))sanırım öyle. Hic takmadım cunku. esimle artık zamanıdır dedik, korunmayı bıraktık o ay hamile oldugumu öğrendim. hic gün falanda sayacak zamanım olmadı
oooyh allah bagislasın evlatlarını ne güzel. Kız olursa cok sevimli olur bence. Ben ikinci kız olur insallah diyorum.Ne güzel hemen tutmuş maşallah. Rabbim tüm isteyenlere kolay şekilde hamile kalmayi nasip etsin. Hayirlisi olsun 1 oğlum var 17 aylık baklim bu ne olacak :))
Canim bizim de gonlumuzden geçen o da artık nasip. Rabbim neyi nasip ederse :))oooyh allah bagislasın evlatlarını ne güzel. Kız olursa cok sevimli olur bence. Ben ikinci kız olur insallah diyorum.
Hadi bakalım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...12.ci haftama gireceğim salı günü. Öğrenince yazarım mutlaka. Haftaya kontrolum var doktorum inşallah söyler cinsiyeti. Ben ilk gebeligimde 11+2 de cinsiyeti ogrenmistim bakalım bu ne zaman gösterecek :))
Aminn cnm. Cumlemizinkini inşallah :))Hadi bakalım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...
İnsllhhhhhhCanim Rabbim herkesin gonlune Gore versin seninde inşallah sağlıklı bir şekilde :))
Aynen ikincide olmayan isteniyor işte inslh gönlüne göre verir Rabbim..Canim ınanki benim ki illa kız olsun diye bir takinim yok. Bi oğlum var kızım da olsa hani daha güzel olur ama erkek de olsa yine mutlu olurum yani üzülme m :)
Aminn canım :))Aynen ikincide olmayan isteniyor işte inslh gönlüne göre verir Rabbim..