• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Allah sağlıklı tüm sahatli nasip etsnde . Gönlümden gecende erkk yani erkek biraz agir basıyor ama kız gbi geliyor bna esimde erkek diyor bakalm suan tam 10+0 dayım 2 hafta sonra kontrol var belki şöyler doktor cinsiyeti :)
Canim Rabbim herkesin gonlune Gore versin seninde inşallah sağlıklı bir şekilde :))

Hayırlısı bakalm o zamn gene erkek olabilir seninki :) bnm ki ilk ikiside olmadığı için farkı yok :)
Canim ınanki benim ki illa kız olsun diye bir takinim yok. Bi oğlum var kızım da olsa hani daha güzel olur ama erkek de olsa yine mutlu olurum yani üzülme m :)

Merhaba kızlar, bende de geç döllenme oldu. Tam adetimin üstünden 15 gün geçti öğrendim hamile olduğumu. Ondan öncesine kadar hiç kanda çıkmadı. Şimdi merak ettiğim geç döllenme yaşayanların cinsiyeti ne oluyo? Bi topik te okuduguma göre kız olurmus :)) sizde yasadiysaniz aynı durumu cevaplarını zi bekliyorum :))
Tatlim onun alakası yok geç dollenme yle falan.benim ki yumurtlama günümde oldu.yunurtlama gününde olursa erkek olurmuş göya.kizim olacak hayırlısıyla.ama bak ne tarafında agri hissettiysen bebek orda oluyor bu doğru.senin sağ kasığın mu ağrıyor sol kasığın mi?

Tatlim onun alakası yok geç dollenme yle falan.benim ki yumurtlama günümde oldu.yunurtlama gününde olursa erkek olurmuş göya.kizim olacak hayırlısıyla.ama bak ne tarafında agri hissettiysen bebek orda oluyor bu doğru.senin sağ kasığın mu ağrıyor sol kasığın mi?
Canim benimki sagda kaburgamin hemen altında. Çok net hissediyorum. Sol tarafım bomboş. Eşim ve kV de dün gördüler. Tisortumu kaldirinca göbeğinde görünüyo sağ tarafımda hafif kipirdiyo :)) bu 2.ci gebeligim ondan dolayi çok erken hissettim hareketlerini

Canim benimki sagda kaburgamin hemen altında. Çok net hissediyorum. Sol tarafım bomboş. Eşim ve kV de dün gördüler. Tisortumu kaldirinca göbeğinde görünüyo sağ tarafımda hafif kipirdiyo :)) bu 2.ci gebeligim ondan dolayi çok erken hissettim hareketlerini
Kesin erkek canım.ksc haftaliksin? Öğrendiğinde bana cinsiyetini mutlaka özelden yaz canım..

Benim oglum oluyor. Bahsettiğin günlerede cok yakınız.. Adet üzerinden 14 gün falan gecmisti 75 cıktı beta hcg bizde :) Kısmet sanırım. :)

Kesin erkek canım.ksc haftaliksin? Öğrendiğinde bana cinsiyetini mutlaka özelden yaz canım..
12.ci haftama gireceğim salı günü. Öğrenince yazarım mutlaka. Haftaya kontrolum var doktorum inşallah söyler cinsiyeti. Ben ilk gebeligimde 11+2 de cinsiyeti ogrenmistim bakalım bu ne zaman gösterecek :))

Benim oglum oluyor. Bahsettiğin günlerede cok yakınız.. Adet üzerinden 14 gün falan gecmisti 75 cıktı beta hcg bizde :) Kısmet sanırım. :)
Maşallah Allah bagislasin size cnm insallah :)) sende mi adete 3 gün kala felan hamile kaldın? Benimde adetin üzerinden 15 gün geçtikten sonra 80 cikti

Maşallah Allah bagislasin size cnm insallah :)) sende mi adete 3 gün kala felan hamile kaldın? Benimde adetin üzerinden 15 gün geçtikten sonra 80 cikti
sanırım öyle. Hic takmadım cunku. esimle artık zamanıdır dedik, korunmayı bıraktık o ay hamile oldugumu öğrendim. hic gün falanda sayacak zamanım olmadı :olamaz::KK48::KK48:

sanırım öyle. Hic takmadım cunku. esimle artık zamanıdır dedik, korunmayı bıraktık o ay hamile oldugumu öğrendim. hic gün falanda sayacak zamanım olmadı :olamaz::KK48::KK48:
Ne güzel hemen tutmuş maşallah. Rabbim tüm isteyenlere kolay şekilde hamile kalmayi nasip etsin. Hayirlisi olsun 1 oğlum var 17 aylık baklim bu ne olacak :))

Ne güzel hemen tutmuş maşallah. Rabbim tüm isteyenlere kolay şekilde hamile kalmayi nasip etsin. Hayirlisi olsun 1 oğlum var 17 aylık baklim bu ne olacak :))
oooyh allah bagislasın evlatlarını ne güzel. Kız olursa cok sevimli olur bence. Ben ikinci kız olur insallah diyorum.

Kuzu o benim bildigin soyle oluyor:

Erkek spermleri daha hizli ama daha kisa omurlu, kiz spermleri de daha yavas ama daha uzun omurlu oluyor

İliski oldugu esnada yumurta catlamissa, erkek spermler gisip hemen yapisiyor ve erkek bebek dollenme oluyor.

Ama iliski oldugu esnada yumurta catlmamissa erkek spermler gidiyor yumurta gormeyince öluyor, ardindan yumurta catliyor ve yavas yavas gelen kiz spermleri dolleniyor al sana kiz bebek :)

Back