• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Kuzu o benim bildigin soyle oluyor:

Erkek spermleri daha hizli ama daha kisa omurlu, kiz spermleri de daha yavas ama daha uzun omurlu oluyor

İliski oldugu esnada yumurta catlamissa, erkek spermler gisip hemen yapisiyor ve erkek bebek dollenme oluyor.

Ama iliski oldugu esnada yumurta catlmamissa erkek spermler gidiyor yumurta gormeyince öluyor, ardindan yumurta catliyor ve yavas yavas gelen kiz spermleri dolleniyor al sana kiz bebek :)
Iste cnm ben hem emzirdigim hem de korundugum için nasılsa adete 3 gün kala hamile kalmam diye 2 kez Korunmasız ilişki oldu. Ondan önce hep korunduk. Bu durumda yumurta m geç çatlamis oluyo galiba :)

2016ocak ayında söktürücüyle adet oldum. Şubatta olmadım inat ettim ilaç içmedim Mart Ayında ilaç içecektm test yaptım Nolur nolmaz dıye iki bucuk haftalık hamile çıktım kasımda doğum yaptım ve kızçem oldu allah sağlıklı evlat versin inşallah

14 haftalık olduk daha öğrenemedim cinsiyetini :işsiz: geçen salı gittim bacaklar kapalıydı sıpanın haftaya gidicem tekrar gösterir İnsaAllah :dua:

2016ocak ayında söktürücüyle adet oldum. Şubatta olmadım inat ettim ilaç içmedim Mart Ayında ilaç içecektm test yaptım Nolur nolmaz dıye iki bucuk haftalık hamile çıktım kasımda doğum yaptım ve kızçem oldu allah sağlıklı evlat versin inşallah
Ayy maşallah Allah size basgislasin kızınız :)) bakalım bende de tutacak mi bu kız olayı ;)

Kuzu o benim bildigin soyle oluyor:

Erkek spermleri daha hizli ama daha kisa omurlu, kiz spermleri de daha yavas ama daha uzun omurlu oluyor

İliski oldugu esnada yumurta catlamissa, erkek spermler gisip hemen yapisiyor ve erkek bebek dollenme oluyor.

Ama iliski oldugu esnada yumurta catlmamissa erkek spermler gidiyor yumurta gormeyince öluyor, ardindan yumurta catliyor ve yavas yavas gelen kiz spermleri dolleniyor al sana kiz bebek :)
Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmez

Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmez
Hayiri olsun cnm oğlusun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :))

Back