Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nin kere razı olsun ikinizden de yazmışsınız sağolun nasıl geçi ultrason Allah ömür versin. Benim kist oluşmuş ama adetin 6. Gün gecikme de beya bakıldı 0 çıktı bugün rahmimde batmalar oldu adet olamıyorum doktor 45 e kadar bekle normal dedi deliricemSelamlar, benim bat 27 temmuzdu. 1 hafta gecikti. 4 ağustos’ta yaptığım kan testi negatif çıktı. 5 gün daha bekledim. 9 ağustos’ta hcg 104 çıktı. Doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor. Ama yarınki ultrasonda anlaşılacak vaziyet. Size de yazarım durumu buradan
Ömürlü olsun inşallah peki kaçıncı gün gecikmede öğrendinizHamıle oldugumu ogrendıgımde doktor ultrasonla adet tarıhının uyumsuz oldugunu ve gec dollenme oldugunu soyleyıp adet tarıhımi ortalama 1 hafta ılerı yazmıstı..Onun dısında bır problem olmadı,sanırım da olmuyor..
Ömürlü olsunlar inşallah benim PKK yok ilk kez böyle gecikme oluto ama KİT oluşmuş yumurtalıkta küçük bugün 12. Gün gecikme 6. Gün geciktirince beya 0 dı çok üzgünümBende pko oldugu icin ortalama 35 gunde adet oluyorum. Bu sebepten iki gebeligim de gec dollenme oldu. Yani doktorlar adet dongusunu 29 gun kabul ediyor. Benim 35 gun oldugu icin ve genelde 14. Gunde degil de 19. Gunde yumurtladigim icin 1 hafta kadar gec dollenme yasamis oldum. Hicbir sorun olmadi. Ikisi de gayet saglikli bir sekilde dunyaya geldi.
Allah ömür versin inşallah yavrunuza da size de kaç gün adet gecikmesinde ve nasıl öğrendiniz pekiBenimde geç döllenme canm. Vücut makine gibi olmadı icin bazen yumurtlama geç olabiliyor. Bende hormonal bi bozukluk yoktu ama yumurtlamam geç oldu o yüzden döllenme de geç oldu
Yumurtlama gördükten 10 gün sonra adet agrisi gibi agrilar ve gaz olmaya başladı. Arkadaşım ovulasyon ile öğrenmişti hamileliğini o yuzden bende Ovulasyon testi yaptım tekrardan pozitif çıktı uc gün takip ettim hep pozitif çıktı ve giderek koyulaştı 3. Gün ilk idrarla gebelik testi yaptım çok şükür pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsinAllah ömür versin inşallah yavrunuza da size de kaç gün adet gecikmesinde ve nasıl öğrendiniz peki
Adet gününden 3. Gün geçince mi o halde doğru mu anladımYumurtlama gördükten 10 gün sonra adet agrisi gibi agrilar ve gaz olmaya başladı. Arkadaşım ovulasyon ile öğrenmişti hamileliğini o yuzden bende Ovulasyon testi yaptım tekrardan pozitif çıktı uc gün takip ettim hep pozitif çıktı ve giderek koyulaştı 3. Gün ilk idrarla gebelik testi yaptım çok şükür pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim yumurtalık kisti görüldü içeriye kanama yapmış çok büyük değiş doktor bundandır dedi. Ama bazı arkadaşlar 13. Gün falan öğrenmiş böyle olunca da umut ediyor insan. Çok sıkıntılı bi dönemdeyim bira umuda ihtyiyacım var olsa ne güzel olurAynen hemen hemen 2 yada 3 gün
Ovülasyon testi ben aylarca kullandım ama biDe stres oluşturdu yürüyemezsin çok da pahalılar sonradan bıraktım olmazsa olmasın diye 2 yıllık evliyim hiç korunmadım eşimin sperminde hareket ve hız düşüklüğü bar bir de morfoloji sıkıntısı gittiğimiz 4. Ürolog varikosel teşhisi koydu 1 ay önce ameliyat oldu. Bende de 2 ay önce çikolata kisti çıktı. Her şey kolaylaşması gerekirken zorlaştı tüp bebek de çok pahalı Rabbim yardımcımız olsun. Benim adetim çok stres olsam da saat gibidir askında gün şaşma ama kist değil de bebek olmasını bu ay çok istiyorumUmut her zaman vardır canım. Kafa olarak rahatlamaya çalış. Vücut gerçekten her tur ruh halinden çok etkileniyor o yüzden kafaya takmamak lazım ben 1 seneye uğraştım sonunda doktora gitmeye karar verdim o ay saldım bi takım isler de vardı kafa olarak orda değildim saldığım bir anda oldu. Ve kesinlikle telefondaki uygulamalara göre hareket etme ben uygulamaya baksaydım yine kaçıracakmışım ovulasyon testi ile takip edince yumurtlamayı yakaladım
Evet maalesef Hersey çok pahalı dediğini gibi en basitinden ovulasyon testleri bile çok pahalı. İnsallah hersey gönlünüzce olur Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ederOvülasyon testi ben aylarca kullandım ama biDe stres oluşturdu yürüyemezsin çok da pahalılar sonradan bıraktım olmazsa olmasın diye 2 yıllık evliyim hiç korunmadım eşimin sperminde hareket ve hız düşüklüğü bar bir de morfoloji sıkıntısı gittiğimiz 4. Ürolog varikosel teşhisi koydu 1 ay önce ameliyat oldu. Bende de 2 ay önce çikolata kisti çıktı. Her şey kolaylaşması gerekirken zorlaştı tüp bebek de çok pahalı Rabbim yardımcımız olsun. Benim adetim çok stres olsam da saat gibidir askında gün şaşma ama kist değil de bebek olmasını bu ay çok istiyorum
İnşallah çok sağolunEvet maalesef Hersey çok pahalı dediğini gibi en basitinden ovulasyon testleri bile çok pahalı. İnsallah hersey gönlünüzce olur Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Bugün ultrasonda keseyi gördük canım 3 mm henüz, son reglimi 3 temmuzda görmeme rağmen gebelik 3,5-4 haftalık görünüyor. Haftaya cuma bebek görünürse boyundan tam haftasını tespit edebileceğiz. Geç döllenme olmuş yani anlayacağın, beklenen tarihte yumurtlamamışım, daha geç yumurtlamışım benim de gecikmemin 7. gününde beta hcg 2’nin altındaydı yani gebelik yok görünüyorduAllah nin kere razı olsun ikinizden de yazmışsınız sağolun nasıl geçi ultrason Allah ömür versin. Benim kist oluşmuş ama adetin 6. Gün gecikme de beya bakıldı 0 çıktı bugün rahmimde batmalar oldu adet olamıyorum doktor 45 e kadar bekle normal dedi deliricem
Amin sağolasın Canım ben pko'luyum..Adetimi hapla getirtiyordum...Doktorum belirli zaman aralığı verirdi gelmez ve o derece geçerse test yapar hap içer adet olurdum Bu karışık döngünün içinde yerleşme kanamasını görünce yine olmamış demiştim ama en azından kendi kendime adet oldum demiştim..Halbuki yerleşme kanamasıymış gördüğüm...Takip sistemiyle anladım hamileliğimi..Düzgün bir döngüm yoktu..Ömürlü olsun inşallah peki kaçıncı gün gecikmede öğrendiniz