Gec Dollenme ve Kan Test Sonuclari

Oriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
59
16
Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;

son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)

supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/

Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti :KK43:
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.

Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...

Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen

Eklentiler

• IMG_2174.JPG
    IMG_2174.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 8.511
Canım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))

Geç döllenme olsa kanda çıkmayınca idrarda da çıkmaz sanıyorum. İdrar testini tekrarlayın. Bir de idrar testini yaptıktan sonraki 15 dk içindeki sonuç doğru oluyor.
Şüpheli ilişkiniz de yumurtlama gününden 10 gün sonra olmuş biraz imkansız bi dönemde yani.

Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;

son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)

supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/

Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti :KK43:
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.

Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...

Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen
burda bariz cikmis.umitlandrmak gibi olmasin ama kiruynca cikan yada sonradan cikan cizgi gibi degil onlar gri oluyo cunku bu bariz pembe.tekrarlayn bunu emin olun ilk bes dakka icinde cikan sonucu degerlendrn insallah vardr hayirlisi olsun

Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum cevaplariniz icin :) simdi arastirdik esimle biraz; bana verilen deger < 1.20 yani 1.20'den kucuk diyor ama IU/ml, mIU/ml degil.

Hamile bir kadında hafta hafta değişen Beta hCG değerleri:

3. Hafta: 5 – 50 mIU/ml
4. Hafta: 5 – 426 mIU/ml
5. Hafta: 18 – 7,340 mIU/ml
6. Hafta: 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8. Hafta: 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12. Hafta: 700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16. Hafta: 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24. Hafta: 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40. Hafta: 3,640 – 117,000 mIU/ml

buna gore benim bunlari 1000'e bolmem gerekiyor. 1 litre = 1000 mililitre bana litre soyluyor, bu degerler mililitre. 6. haftada da 1.20 cikabilir buna gore deger. 7. haftadan sonra geciyor degerler...

Yani ihtimal var :) az kalsin Tarlusal kullanacaktim...

Eklentiler

• IMG_2183.JPG
    IMG_2183.JPG
    37,3 KB · Görüntüleme: 11.186
Iste gec yumurtlamis olabilirim diye dusunuyorum, cunku hic bu kadar gecikmezdim :/
Geç döllenme olsa kanda çıkmayınca idrarda da çıkmaz sanıyorum. İdrar testini tekrarlayın. Bir de idrar testini yaptıktan sonraki 15 dk içindeki sonuç doğru oluyor.
Şüpheli ilişkiniz de yumurtlama gününden 10 gün sonra olmuş biraz imkansız bi dönemde yani.

Canım 412 yazıyor tepede orası senin değerin.
1 nerden çıktı alemsin.
Hayırlı olsun

Bak burda değerin.

Eklentiler

• 2017-07-04 19.54.35.png
    2017-07-04 19.54.35.png
    208,3 KB · Görüntüleme: 13.942
Yok o benim degil kizlar :) internetten buldum degerleri gostermek icin size. Benimkinde oyle yazmiyor <1.20 ama litre olarak mililitre degil :/

Bekleyecegim ne yapalim 13. gun hala regl olmadim sonucu sizlerle paylasacagim ^^

Ben de sanirim 20 gun falan bekleyecegim gecikmesini, cok stresliymis ya :KK70:
Canım ben geç döllenme yle hamile kaldım. Ilk kan testi yaptirdigim da adetin üstünden 8 gün geçmişti ve sonuç 0.58 di. Adet olmayınca 2.ci kez adetim in 13.cu günü yine kanda baktır dim yine aynı sonuç 0.58 çıktı. 16.ci günü adet olmayınca yine kan verdim ( çünkü gerçekten hissetmistim hamile olduğumu ) 80 çıktı. Doktor bile çok şaşırdı. Umarim hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlüne göre versin :))

Yok o benim degil kizlar :) internetten buldum degerleri gostermek icin size. Benimkinde oyle yazmiyor <1.20 ama litre olarak mililitre degil :/

Bekleyecegim ne yapalim 13. gun hala regl olmadim sonucu sizlerle paylasacagim ^^
Kendi tahlil sonucunu atsaydın bize baksaydık

Referans degeri sadece kizlar bu :/

Eklentiler

• IMG_2182.jpg
    IMG_2182.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 5.671
Referans degeri sadece kizlar bu :/
Brrk Brrk hemşire olarak yorumlarmısın:KK66:
Bence yok gebelik bu tahlile göre.
Aradan 29 haziranda ise bu tahlil şimdi tekrar yapsan kesin sonucu alırsın.
Birde idrar testi yap istersen bugun durum ne.
Inşallah gebesindir Allah bekletmeden nasşp etsin sana amin.

Evet Istanbulda'ki doktorum da olmayabilir dedi ama buradaki doktor ihtimal var dedi. Reglimden 5 gun once yumurtladiysam eger cok erken test icin; bu litre hesabiyla 6. haftada bile 1.20 cikar. Regl olmuyorum belirti yok ilk kez oluyor. Boyle gidersen reglinin 20. gunu yapacagim bir daha :/ cok sagol
Brrk Brrk hemşire olarak yorumlarmısın:KK66:
Bence yok gebelik bu tahlile göre.
Aradan 29 haziranda ise bu tahlil şimdi tekrar yapsan kesin sonucu alırsın.
Birde idrar testi yap istersen bugun durum ne.
Inşallah gebesindir Allah bekletmeden nasşp etsin sana amin.

Biraz daha bekleyip idrar ve kan testlerini tekrar edin, geç döllenme sonrası beklemek zor bir durum umudunuzu kaybetmeyin. Tahlilinize göre henüz bir gebelik yok ama bu tarz durumlarda olmayacak değil, sabırlı olun :)

Biraz daha bekleyip idrar ve kan testlerini tekrar edin, geç döllenme sonrası beklemek zor bir durum umudunuzu kaybetmeyin. Tahlilinize göre henüz bir gebelik yok ama bu tarz durumlarda olmayacak değil, sabırlı olun :)
Cok tesekkur ederim :) beklemekten baska yapacak bir sey yok

X