- 21 Mayıs 2015
- 59
- 16
Herkese merhaba arkadaslar. Gec dollenme yasayanlara bir sorum var;
son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)
supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/
Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.
Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...
Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen
son adet tarihim 24 mayis
supheli iliski 18 haziran
kan testim. 29 haziran (1.20)
kan testim 04 temmuz (1.20)
supheli iliskimden 16 gun gecince yaptirdim kan testini ama bir sey yok gorunuyor.
Predictor Early test yaptim iliskiden 13 gun sonra evde, 3 dk sonra cikmayinca cope koydum ama aksam baktigimda ikinci cizgi silik sekildeydi, yani
kac dk sonra cikti bilemiyorum :/
Bir de dun dustum havuzun merdivenlerinden popomun uzerine, ayagim biraz sisti
fakat ortopedi doktoru rontgene almadi ne olur ne olmaz diye.
Gec dollenme yasayan arkadaslar kan testi ne zaman sonuclandi yazarlarsa cok sevinirim. Sehir disinda oldugum icin kendi doktoruma da gidemedim...
Not: adet olacakmis gibi degilim hic, goguslerim agrirdi, belim vs. arada olacakmis gibi geliyor bakiyorum bir sey yok. 12 gun gecti...
Yardim lutfen