- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
doktora gittin mi ?Merhaba benim bir sorum olacaktı ben 5 haftalık hamileyim geç döllenme oldu 25 gün gecikmede test yaptım pozitif çıktı yalnız 15 gün gecikmede adet söktürücü ve 1 kerede soğan kürü içtim şuan herşey normal kesem oluşmuş fakat ileriki haftalarda düşük yada tehlikeli birşey olurmu yada önlem için ne yapmalıyım
senin tam olarak gecikmenden sonra nasıl çıktı testlerin bana yardımcı olabilir misin canım ?Evet gittim bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum
Tabiki geç döllenme bu zaten. Tam adet olacağınız dönemde bir kez daha yumurtlamış ve o da döllenmiş olabilir. İnşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar durum biraz karışık en son aşılamam negatif sonuçlanmış 27 Nişanda adet olmuştum. O günden bugüne de adet olmadım. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde bir adet olurum. Son adet tarihime göre bugün 14 günlük bir gecikmem var. Bu 2 haftadır 2-3 günde bir idrar testleri tekrarladım ama sonuç hep negatifti. Dün akşam yine bir test yaptım 5 dakika sonra baktığımda birşey yoktu ve lavabonun kenarında bıraktım testi. Şimdi sorum şu sabah uyandığımda testte çok silik 2.biz çizgi gördüm şu anda test vermeye gidiyorum ama geç döllenme gerçekten bu kadar geç olur mu? Şu anda gebe olma ihtimalim var mıdır? Elim ayağıma dolandı yardım lütfen
Tabiki cnm 22. Ve 23. Gün kahverengi lek geldi göğüs hassasiyeti çok fazlaydı 25. Gün akşamı test yaptım çıktı ertesi sabah tahlil yaptırdım 163.09 çıktı 3 gün sonra dr gittim 470 lerde çıktı 1000 e ulaşıncada keseyi gördük şimdi cuma günü telrar gidicem bebeği görmek için Allah izin verirse inşallah seninde vardır cnm ben sürekli kafaya taktığım için olmuyordu bu ayda hiç aklıma bile gelmedi adetimi bekleyipp duruyordum tedavi başlanacaktı tahlil verecektim ama çok şükür tuttusenin tam olarak gecikmenden sonra nasıl çıktı testlerin bana yardımcı olabilir misin canım ?
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTabiki cnm 22. Ve 23. Gün kahverengi lek geldi göğüs hassasiyeti çok fazlaydı 25. Gün akşamı test yaptım çıktı ertesi sabah tahlil yaptırdım 163.09 çıktı 3 gün sonra dr gittim 470 lerde çıktı 1000 e ulaşıncada keseyi gördük şimdi cuma günü telrar gidicem bebeği görmek için Allah izin verirse inşallah seninde vardır cnm ben sürekli kafaya taktığım için olmuyordu bu ayda hiç aklıma bile gelmedi adetimi bekleyipp duruyordum tedavi başlanacaktı tahlil verecektim ama çok şükür tuttu
Sağlık olsun cnm inşallah en kısa zamanda olur bende çok karşılaştım böyle şeylerle benimde 2 3 kere silik çıkıyodu kan tahlilinde düşük belki testin bozukluğu belkide kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?