B Biranneadayi2024 Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi SEVCAN_84 #41 travelleerr .!.: İnşallah olur senin ne zaman test yapacaksın Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktorw randevu aldım, sabah idrarla yaptim evde çıkmadı muhtemelen yok, dr kan bakar ilaç verir diye düşünüyorum
travelleerr .!.: İnşallah olur senin ne zaman test yapacaksın Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktorw randevu aldım, sabah idrarla yaptim evde çıkmadı muhtemelen yok, dr kan bakar ilaç verir diye düşünüyorum
M Marymelisa Aktif Üye Kayıtlı Üye Çarşamba 19:54 Konu Sahibi Konu Sahibi SEVCAN_84 #42 travelleerr .!.: güzelce tamamlarsın gebeliğini inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sizin hangi ilişkiye denk geliyormuş peki sorması ayıp olmazsa benim battan bir gün önce bir ilişkim var acaba onda mı yumurtlama oldu diyorum Genişletmek için tıkla... Valla inanın bilmiyorum son adet tarihim 1 kasım 1 aralıkta olmadım sonrasında girdigim ilişkide kalmisim geç döllenme o yüzden sanirim
travelleerr .!.: güzelce tamamlarsın gebeliğini inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sizin hangi ilişkiye denk geliyormuş peki sorması ayıp olmazsa benim battan bir gün önce bir ilişkim var acaba onda mı yumurtlama oldu diyorum Genişletmek için tıkla... Valla inanın bilmiyorum son adet tarihim 1 kasım 1 aralıkta olmadım sonrasında girdigim ilişkide kalmisim geç döllenme o yüzden sanirim