Olabilir tekrar kan testi verin bence . Ama benim de gecikmişti iki hafta normalde çok düzenli olurum o ay biraz sıkıntılarım vardı ondan olmuştu. Tekrar kan verin negatifse iki güne olursunuz benceDuzenli olarak 27 gunde bir adet goruyorum. Bu ay 13 gun adetim gecikti. Adetime yakin goguslerimde acima vardi. Adetim 2 gun gectikten sonra 2 gun sabah kahverengi leke vardi. Sonrasinda yogun su gibi akintim oldu.
Adet gecikmesinin 2. Gunu gebelik kanda negatif ama hala adet olmadim. Yarin 14 gun olacak
Gec dollenme olabilir mi
Tesekkur ederim canimOlabilir tekrar kan testi verin bence . Ama benim de gecikmişti iki hafta normalde çok düzenli olurum o ay biraz sıkıntılarım vardı ondan olmuştu. Tekrar kan verin negatifse iki güne olursunuz bence
Son durumun nedir canim regl oldunmu benimde bugün 8. Günüm gecikmenin 4. Gün kan negatif çıktı ama hala regl olmadımDuzenli olarak 27 gunde bir adet goruyorum. Bu ay 13 gun adetim gecikti. Adetime yakin goguslerimde acima vardi. Adetim 2 gun gectikten sonra 2 gun sabah kahverengi leke vardi. Sonrasinda yogun su gibi akintim oldu.
Adet gecikmesinin 2. Gunu gebelik kanda negatif ama hala adet olmadim. Yarin 14 gun olacak
Gec dollenme olabilir mi
Bugun 18 gun adet olmaddim akinti ve kahverengi lekelenmem var. Tarlusal kullaniyorum 3.gun bugun...Son durumun nedir canim regl oldunmu benimde bugün 8. Günüm gecikmenin 4. Gün kan negatif çıktı ama hala regl olmadım
Doktorum verdi tarlusali sana kendimi aldin tekrar kan vermedi mi canimBugun 18 gun adet olmaddim akinti ve kahverengi lekelenmem var. Tarlusal kullaniyorum 3.gun bugun...
Benide haberdar eder misiniz benimde gecikmenin 6. Günü dün verdim kan negatif çıktıSon durumun nedir canim regl oldunmu benimde bugün 8. Günüm gecikmenin 4. Gün kan negatif çıktı ama hala regl olmadım
Ederim tabi umarım hayrlı sonuçlar alırızBenide haberdar eder misiniz benimde gecikmenin 6. Günü dün verdim kan negatif çıktı
Aminn İnşallah hayırlı sonuçlar alırıızzEderim tabi umarım hayrlı sonuçlar alırızbenim bulantı ve kusmalarim dünden beridir var baş ağrısı aynı zamanda bu kadar gecikmeye idrara çıkar diye umut ettim ama çıkmadı pazartesi beklicem artık yapacak bişey yok
DOktorum verdi canim muayenede catlamayan yumurta gozuktu rahmin arkasinda kalmis.Doktorum verdi tarlusali sana kendimi aldin tekrar kan vermedi mi canim
Sonuc neEderim tabi umarım hayrlı sonuçlar alırızbenim bulantı ve kusmalarim dünden beridir var baş ağrısı aynı zamanda bu kadar gecikmeye idrara çıkar diye umut ettim ama çıkmadı pazartesi beklicem artık yapacak bişey yok
Gittim canim hastaneye vajinal.ultarsonda bebek yok dedi kan yapmadı ısrarla istememe rağmen dönüşte test aldim bu şekilde çıktı yarın sağlık ocağında vercem kanSonuc ne
Bende bugun gitsem mi acilde kan vermeye acaba 29 gun suruyordu dongum bugun 33. Gun hala daha gelen giden yok goguslerim ageiyor sadece bi yandan da korkuyorum negatif diye acaba gec dollenme de olsa kanda cikar mi 5 ciksa bile sonuc ona da raziyim ya cok istiyorumGittim canim hastaneye vajinal.ultarsonda bebek yok dedi kan yapmadı ısrarla istememe rağmen dönüşte test aldim bu şekilde çıktı yarın sağlık ocağında vercem kan
Sonuç ne çıktıGittim canim hastaneye vajinal.ultarsonda bebek yok dedi kan yapmadı ısrarla istememe rağmen dönüşte test aldim bu şekilde çıktı yarın sağlık ocağında vercem kan
Son durumunuz ne oldu acabaBenimde bugün 13 gün oldu dün erken gebelik testi yaprım silik çıktı fakat kan tahlili verdim dün 1.20 olup negatif çıktı Eki Görüntüle 3523447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?