Gec dollenme olabilir mi ?

Gecikmenin 9.günü gittim yine 1.20 çıktı bugün 16 gün oldu hâla adet olmadım

Benide haberdar eder misiniz benimde gecikmenin 6. Günü dün verdim kan negatif çıktı
Hanımlar valla benimde aynıydı adetim 10 gün gecikti 10.gün test yaptım negatifti sonrasinda çok ama çok silik bir çizgi belirmişti 4 gün sonra tekrarladigimda ise belirgin çizgi çıktı kanda değerin 128.3 çıktı 16 sinda kan verdiğimde de 1515 çıktı yani geç dollenmenizde olabilir benim gibi en son adet tarihimde 1 kasimdi

güzelce tamamlarsın gebeliğini inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sizin hangi ilişkiye denk geliyormuş peki sorması ayıp olmazsa benim battan bir gün önce bir ilişkim var acaba onda mı yumurtlama oldu diyorum

O zamana kadar ne yaptın? Doktor mensin olsun diye ilaç vermedi mi
Yok gitmemiştim ki doktora onun öncesinde evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı artık kaçıncı günde yaptıysam 1-2 hafta falan geciktiğinde sanırım benim adetim zaten düzensiz olduğu için bu sefer çok geciktim herhalde demiştim ama hamileymişim meğerse şuan 5+2 deyim

Maşallah 9 ayı güzelce tamamlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…