Bende 9.gündeyim silik bile çıkmıyor bende deGecikmenin 9.günü gittim yine 1.20 çıktı bugün 16 gün oldu hâla adet olmadım
Ben bunu eşime diyorum dalga geçiyor benimleMevsimsel gecikme olabilir ben kendimde de öyle düşünüyorum
Olabilir ben gecikmenin 32. Gününde beta hcg 6 ile öğrendim biraz daha bekleBende 9.gündeyim silik bile çıkmıyor bende de
Hanımlar valla benimde aynıydı adetim 10 gün gecikti 10.gün test yaptım negatifti sonrasinda çok ama çok silik bir çizgi belirmişti 4 gün sonra tekrarladigimda ise belirgin çizgi çıktı kanda değerin 128.3 çıktı 16 sinda kan verdiğimde de 1515 çıktı yani geç dollenmenizde olabilir benim gibi en son adet tarihimde 1 kasimdiBenide haberdar eder misiniz benimde gecikmenin 6. Günü dün verdim kan negatif çıktı
O zamana kadar ne yaptın? Doktor mensin olsun diye ilaç vermedi miOlabilir ben gecikmenin 32. Gününde beta hcg 6 ile öğrendim biraz daha bekle
güzelce tamamlarsın gebeliğini inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadanHanımlar valla benimde aynıydı adetim 10 gün gecikti 10.gün test yaptım negatifti sonrasinda çok ama çok silik bir çizgi belirmişti 4 gün sonra tekrarladigimda ise belirgin çizgi çıktı kanda değerin 128.3 çıktı 16 sinda kan verdiğimde de 1515 çıktı yani geç dollenmenizde olabilir benim gibi en son adet tarihimde 1 kasimdi
Yok gitmemiştim ki doktora onun öncesinde evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı artık kaçıncı günde yaptıysam 1-2 hafta falan geciktiğinde sanırım benim adetim zaten düzensiz olduğu için bu sefer çok geciktim herhalde demiştim ama hamileymişim meğerse şuan 5+2 deyimO zamana kadar ne yaptın? Doktor mensin olsun diye ilaç vermedi mi
MaşallahYok gitmemiştim ki doktora onun öncesinde evde gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı artık kaçıncı günde yaptıysam 1-2 hafta falan geciktiğinde sanırım benim adetim zaten düzensiz olduğu için bu sefer çok geciktim herhalde demiştim ama hamileymişim meğerse şuan 5+2 deyim
Amin inşallahMaşallah9 ayı güzelce tamamlarsın inşallah