Geç döllenme olabilir mi?

pencereonucicegi7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
19
1
27
Kızlar benim sat 20 ağustos bugün 21 eylül yani son adetiminden beri 35. Gün ve ben her zaman 26-28 günde adet olurdum. 6 eylül yumurtlama gördük değerlendirdik gün aşırı şekilde. 14 eylülde son ilişki tarihimizdi. Ben dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım belirtimde yok açıkçası ama bugün çok hafif bi kahverengi leke gördüm 2 kez. Hemen kesildi ama. Sizce geç döllenme olabilirmi? Ve agzımdada metalik bir tad var. Anlayamadım lütfen birşeyler yazarmısınız

Off çok üzülüyorum gerçekten bende hemşireyim ama söküğümü dikemiyorum. Nedense hamileyim diye düşünüyorum tuhaf gelebilir ama hissim o yönde. Buarada vevap için tşkler🙏🏻dua edermisimz bana

Kızlar benim sat 20 ağustos bugün 21 eylül yani son adetiminden beri 35. Gün ve ben her zaman 26-28 günde adet olurdum. 6 eylül yumurtlama gördük değerlendirdik gün aşırı şekilde. 14 eylülde son ilişki tarihimizdi. Ben dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım belirtimde yok açıkçası ama bugün çok hafif bi kahverengi leke gördüm 2 kez. Hemen kesildi ama. Sizce geç döllenme olabilirmi? Ve agzımdada metalik bir tad var. Anlayamadım lütfen birşeyler yazarmısınız
1 hafta falan bekle tekrar bi kan ver istersen

Kızlar benim sat 20 ağustos bugün 21 eylül yani son adetiminden beri 35. Gün ve ben her zaman 26-28 günde adet olurdum. 6 eylül yumurtlama gördük değerlendirdik gün aşırı şekilde. 14 eylülde son ilişki tarihimizdi. Ben dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım belirtimde yok açıkçası ama bugün çok hafif bi kahverengi leke gördüm 2 kez. Hemen kesildi ama. Sizce geç döllenme olabilirmi? Ve agzımdada metalik bir tad var. Anlayamadım lütfen birşeyler yazarmısını

Hiiiiiiic öyle düsünme. Ben adetimin gecmesinden 6-7 gün gecmesine ragmen doktora gittim kontroll etti birsey yok yok cok ince bir tabaka var rahimde dedi.. kan testi yaptim ve PERSEMBE negatif cikti.
48 saat gecmeden
Cumartesi esimin dogumu gününü kutlicaz alkol ve sigara cok tüketiriz diye yinede bi tane idrar testi yaptim sabah ve positif cikti :)) simdi 24. hafta kücük bir hanimefendiye hamileyim :))) yani demek istedigim olur … olmustur :)) niye olmasin :)) güzel haberlerini yaz buraya insallah :))

Hiiiiiiic öyle düsünme. Ben adetimin gecmesinden 6-7 gün gecmesine ragmen doktora gittim kontroll etti birsey yok yok cok ince bir tabaka var rahimde dedi.. kan testi yaptim ve PERSEMBE negatif cikti.
48 saat gecmeden
Cumartesi esimin dogumu gününü kutlicaz alkol ve sigara cok tüketiriz diye yinede bi tane idrar testi yaptim sabah ve positif cikti :)) simdi 24. hafta kücük bir hanimefendiye hamileyim :))) yani demek istedigim olur … olmustur :)) niye olmasin :)) güzel haberlerini yaz buraya insallah :))
Hayırlı olsun öncelikle :) benim bugün 4.günüm gecikmede dün test yaptım negatifti eğer 2-3 gün daha olmazsa kan vermeli miyim

Sizinle aynı durumdayım.En son regl tarihim 23 Ağustos. Şubatta boş gebelikten kürtaj oldum,korunmuyorum. Şu an doktordan geliyorum beta <2 şeklinde çıktı hamilelik yok dendi. Alttan muayene oldum kist falan hiçbir şey yok rahmin kalınlaşmış regl olursun 45 güne kadar normal. Çok uykusuz mu kaldın yeme düzenin mi bozuldu dedi hepsi bu. Ama niyeyse benim içimde de çok garip bir his var. Siz regl oldunuz mu acaba?

48 saat gecmeden
Canım senin adına çok sevindim sağlıkşa kucağına al inşallah bebisini :) ben regl oldum maalesef.. bu ayda dr gittim yine, polikistik var dedi ama çok ileri değil dedi. Letu ilaç verdi 5 gün kullandım suan yumurtlama günüm. Bakalım olur inşallah çok istiyorum stresten olmuyor bana dua et lütfen🙏🏻

Sizinle aynı durumdayım.En son regl tarihim 23 Ağustos. Şubatta boş gebelikten kürtaj oldum,korunmuyorum. Şu an doktordan geliyorum beta <2 şeklinde çıktı hamilelik yok dendi. Alttan muayene oldum kist falan hiçbir şey yok rahmin kalınlaşmış regl olursun 45 güne kadar normal. Çok uykusuz mu kaldın yeme düzenin mi bozuldu dedi hepsi bu. Ama niyeyse benim içimde de çok garip bir his var. Siz regl oldunuz mu acaba?
Oldum canım ya bilmiyorum cok istiyoruz diyemi olmuyor stresten ama allah ikimizede isteyen herkesede nasip etsin bu ay letu kullandım senin sürecin nasıl? Tedavi felan aldınmı

arkadaşlar ya bende de 12 gün gecikti adetim. 3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı. Yarın kanserdi vereceğim. 4 5 aydır 2 3 gün adet gecikmesi oluyor. Hamilelik belirtileri de yok umarım hamileyimdir :KK43:

Canım inşallah öyledir rabbim sanada tez zamanda sağlıklı bi bebis nasip etsin ama belki pcos vardır yada mevsimsel geciş ya ondanda olabilir streste aşırı etkliyor yarın bi test ver sen burayada yaz sonucunu sonuc negatifte gelse üzülme dua et

Canım inşallah öyledir rabbim sanada tez zamanda sağlıklı bi bebis nasip etsin ama belki pcos vardır yada mevsimsel geciş ya ondanda olabilir streste aşırı etkliyor yarın bi test ver sen burayada yaz sonucunu sonuc negatifte gelse üzülme dua et
Dün kan testi verdim canım az önce baktım negatif maalesef. Amin rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah.
Pcos var mı bilmiyorum canım doktora gidecem bakayım ama 4. Ayda yine böyle bir gecikme olmuştu gitmiştim doktor yumurtlaman gayet sağlıklı demişti. Belki değişiklik olmuştur tekrar gitmek gerekir

Doktora gittim bugün pcos var dedi kan tahlili falan verdim yarın tekrar gideceğim ilaç yazacak

Dün kan testi verdim canım az önce baktım negatif maalesef. Amin rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah.
Pcos var mı bilmiyorum canım doktora gidecem bakayım ama 4. Ayda yine böyle bir gecikme olmuştu gitmiştim doktor yumurtlaman gayet sağlıklı demişti. Belki değişiklik olmuştur tekrar gitmek gerekir
Olabilir canım bendede varmıs ve ben anlamamısım hiç onun içim takviye verdi kullanıyorum simdi ama bence akışa bırakmadıgımız için olmuyor beynimiz hep mesgul bu konuyla bilmiyorum ya sen bu arada kaç aydır deniyorsun olmuyor?

Olabilir canım bendede varmıs ve ben anlamamısım hiç onun içim takviye verdi kullanıyorum simdi ama bence akışa bırakmadıgımız için olmuyor beynimiz hep mesgul bu konuyla bilmiyorum ya sen bu arada kaç aydır deniyorsun olmuyor?
Evleneli 13 ay oldu 12 aydır deniyoruz. Bugün sonuçlar için gittim ilaç yazı enfeksiyonunu da varmış ilaçlarımı aldım geldim kullanacağım bakalım gerisi nasip

48 saat gecmeden
Merhaba benimde gecikmemin 4.günü idrar testi yaptım negatif çıktı ama ara ara karnımın sol tarafına ağrı giriyor göğüslerim çok sızlıyor ve çok ağırlaştı bir de çok su içmeme rağmen çok koyu sizce var mıdır

X