Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HepSevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
46
16
3
32
Kizlar şimdi hastaneden geliyorum reglim 2 gün gecikti ağrı falan hicbisey yok goguslerim şiş sadece ve akşamları mide yanmam bulantim oluyor. Kan testi yaptirdim negatif . Yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki olmustu. Adete 4 gün kala da kahverengi lekelenmem olmuştu dedim yerleşme kanaması heralde. Bu arada reglim düzenlidir bazen erken gelir ama hiç.boyle gecikmezdi. Midemde de çok ağrı var. Psikoloji falan kalmadı artık .nedir bu durum Allah askina

Kizlar şimdi hastaneden geliyorum reglim 2 gün gecikti ağrı falan hicbisey yok goguslerim şiş sadece ve akşamları mide yanmam bulantim oluyor. Kan testi yaptirdim negatif . Yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki olmustu. Adete 4 gün kala da kahverengi lekelenmem olmuştu dedim yerleşme kanaması heralde. Bu arada reglim düzenlidir bazen erken gelir ama hiç.boyle gecikmezdi. Midemde de çok ağrı var. Psikoloji falan kalmadı artık .nedir bu durum Allah askina
Canim ayni durumu defalarca yasadim kafaya taktikca adetim gecikti her ay olmasada senede bir iki kere boyle gecikmeler normal dedi doktorum kendini dinlememeye calis

Yumurtlama gununuzden emin misiniz? Eminseniz yumurtlamadan 3 gun sonraki iliski ile gebelik zaten cok zor biliyorsunuzdur. Emin değilseniz geç yumurtlamış olabilirsiniz. Ondan regl her zamankinden geç gelebilir.

Bunyuzden uzulmeni istemedim canim hayirlisi olsun er yada gec istedigin olsun ayni sorun bendede var her ay umitlenyoruz bosa gidiyor kafaya taktikca gunumuz atyr surekli sakin olmak lazim elinden geldigince sabirli ol
Haklısın canım Rabbim isteyen herkese versin en hayırlı zamanda :)

Back