O zaman artık benim dönme şansı yoktur maydonoz suyu falan yapmayı düşünüyorum adetimin gelmesi için10 gün sonra sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman artık benim dönme şansı yoktur maydonoz suyu falan yapmayı düşünüyorum adetimin gelmesi için10 gün sonra sanırım
Evet o çok iyi geliyorO zaman artık benim dönme şansı yoktur maydonoz suyu falan yapmayı düşünüyorum adetimin gelmesi için
Ama çocuk varsa Maydanoz suyu ödem söktürücüO zaman artık benim dönme şansı yoktur maydonoz suyu falan yapmayı düşünüyorum adetimin gelmesi için
Daha bir şey yok mu kuzunBilmiyorum ben de anlamadım Oncomed marka her yaptığım pozitif çıktı başkasına de ettim onda negatif çıkmıştı ama bu sabah farklı bir markayla yapınca negatif çıktı
Yok bekliyorum gelmesini ilaçı kullandıktan en geç 10 gün sonra adet olunması gerekiyormuş 2 gün oldu ilacı bitireliDaha bir şey yok mu kuzun
Daha önce test yapmış mıydınız kan sonucunu da paylaşır mısınız bizimleBenimde aynı durum adetim 17 gün gecikti 10 gün önce kahve rengi akıntı gördüm bugün de kan tahlili verecem bakalım
Son yaptığım idrar testinde çıkmaz mıydı olsaydı predictor markaydı eczaneden en iyisi diye almıştımAma çocuk varsa Maydanoz suyu ödem söktürücü
Düşüğe sebep olmasın?
Bence bir kez daha kan verin garanti olsun
Oncomed guvenmemek lazım bakalim.he testin hassasiyeti farkli olmazsan Dr git canım muane etsinler belki geç dollenmedir yoksada söktürücü verirSon yaptığım idrar testinde çıkmaz mıydı olsaydı predictor markaydı eczaneden en iyisi diye almıştım
Şimdi söktürücüyü bitirdim bakalım adet olmazsam başka bir doktora gideceğimOncomed guvenmemek lazım bakalim.he testin hassasiyeti farkli olmazsan Dr git canım muane etsinler belki geç dollenmedir yoksada söktürücü verir
Bence maydanoz suyu içmeyin eltim tam 3 hafta gecikmeyle öğrendi gebe olduğunu 5000 di beta hcg sabırla bekleyin bence yada gidin kan verin
Siz böyle deyince korktum şimdi artık gelsin diye maydonoz suyu içmeyi düşünmüştüm biraz daha bekliyim gelmezse doktora giderim o zamanAma çocuk varsa Maydanoz suyu ödem söktürücü
Düşüğe sebep olmasın?
Bence bir kez daha kan verin garanti olsun
Evet bencede öyle yapınSiz böyle deyince korktum şimdi artık gelsin diye maydonoz suyu içmeyi düşünmüştüm biraz daha bekliyim gelmezse doktora giderim o zaman
Merhabalar, eltiniz bu süreç içerisinde kan testinden negatif sonuç aldı mı? ilk sonuçta en düşük beta değeri kaçtı hatırlıyor musunuz acaba? 0.2 idi 9. gün gecikmemde. bugün 14 gün oluyor hala regl olmadım. hala biraz ümidim var kimse 0.2 den artmaz diyor amaBence maydanoz suyu içmeyin eltim tam 3 hafta gecikmeyle öğrendi gebe olduğunu 5000 di beta hcg sabırla bekleyin bence yada gidin kan verin
yaa benim de artar umarım, yarın tekrar kan vereceğim, teşekkür ederim cevabınız içinInanirmisin onunda 0.2 0.6 falanmis hep
inşallahInsallah vardır canım
Evet gebelik yok yok canimDaha önce test yapmış mıydınız kan sonucunu da paylaşır mısınız bizimle