• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi? Adetim 16 gün gecikti

Sweetay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
29
9
36
32
Merhaba kızlar ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz yalnız benim eşimin işlerinden dolayı 3-4 ayda bir görüşüyoruz eşimle. Bu ay eşim ilk defa bir ay kalabildi yanımda ve ovülasyon testi kullandım yumurtlama dönemimi yakaladım değerlendirdik hala da değerlendiriyoruz. Birde yumurtlamadan sonra 3 gün önceye kadar akıntım vardı beyaz. Adetlerim normalde düzenlidir 1 2 gün gecikir en fazla. İkimizde de herhangi bi sorun yok. Son adet tarihim 7mart. Adetim 16gün gecikti. Ve normalde adet döneminde karnım şişer göğüslerim ağrır kasıklarım ağrırdı. Bu ay adet gecikmemin 12.gününe kadar göğüs ağrısı yaşamadım bir iki gündür yaşıyorum. Kasık ağrısını 1 hafta çektim bi müddet yoktu şimdi tekrar başladı. Adetimin geciktiği 3. Gün idrar testi negatif 7.günü negatif ve 10. Günü negatif gördüm pazartesi günü kan tahliline gidecem. Benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba geç döllenme olabilir mi :110:

Ovulasyon testi yapmaya devam ettin mi? 2.kez yumurtlama görülebilir nadir de olsa ama artık çıkardı büyük ihtimalle. 💐

Benim adetim bitikten 1 hafta sonra kasık ağrılarım oluyor hatta bazen yürümeme bile engel oluyor yani yumurtlamamı biliyorum yine de ovülasyon testi kullandım dosyaya ekleyim acaba geç mi yumurtlama oldu onu da bilemiyorum açıkçası 🙂 çünkü ikinci çizgi daha koyu olması gerekiyormuş bunlardan başka devam etmedim ağrılarım başlayınca yapmıştım

Eklentiler

• D1A312FD-4016-46D0-B312-FEA44A560AF9.jpeg
    D1A312FD-4016-46D0-B312-FEA44A560AF9.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 220
merhabalar. sormak istedim acaba. hamilemisiniz? benimde adetimnen 13 gun gecti idrar testi neqatif cikiyor.

Back