Geç döllenme nedir🤦‍♀️

Cokmulazmm

Durma göge bakalım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
873
808
23
Kızlar 9 veya 10 haziran regl oldum 15 inde bitti . 24-28 hazşran arası ilişki oldu.adetlerim düzenliydi normalde ama izne cıkacakken biraz stres yasadık ni türlü yıllık izne cıkaamdık uzun zamandır ailelerimizi gormuoruz vs herkeste bize göre izin yazdırmıstı herkes toplandı biz gidemedik bugun yarn cıkcaz ins. Okadr stres yapmadm ama acaba yine de onla ilgili miydi o yuzden mingecikti diyorum. Neyse 24-28 haziran arası ilişki oldu sonra esim gitti 10 gn kadr ayrı kaldık. Geldi yine ilişki oldu temmuz basnda. Bu arada temmuz 9-11 arası kahverengi lekelenmelerrm oldu ama sildikce geliyordu yani oyle cok degil damla damla ve 2 3 gun ara ara geldi. simdi ben 10 temmuzda regl olmadm hatta o lekelerden sonra adet gelirmheralde dedm ama o lekeler durdu üzerine bugundue hala adet gelmedi herhangi bir agrım sızm yok bu arada 2 defa test yapmıstım 2sde negatif.cıktı.tabi suan 5 gundur test yapmıyorum gec dollenme falanndeniliyorda bilmiyorum oyle bile olsa silik cızgı cıkması gerekmezmı. Yani ilk ilşkinin üzerine 4 hafta gecti ki arada bikere daha tekrarladık 4 5 haftalık gebelik olsa illa cıkar healde. Ya da gec döllenme ilişkiden 3 hafta sonraya kalmaz heralde? Suan 7 8 gunngecikmiş oldu adetm eger baslangıc gununj baz alırsak. Bu durumu yasayannoldu mu yani gebeligini geç ögrenen bende 5 haftaya kadr hep negatif gördüm diyen?

Selam, ben mart sonu regl olmustum ve 6 mayista beta hcg 30 cikti idrar testlerinden biri tek silik cizgi cikardi digerleri negatifti ama kimyasal oldu maalesef, ama gec dollenme oldugunda regl gecikten bir hafta on gun sonra çıkıyor dedi hemsire bende suan bekliyorum tahlil icin. Cunku 2 silik testim var ama megatif testlerimde var hemsire bir hafta sonra yaptir dedi gecikmemin 4. Gunundeyim. Pcos vs olanlarda gec dollenme olabiliyormus

En sağlıklısi kan vermek canım sen tekrar bir test yap yine negatifse sanmıyorum olduğunu doktor adet söktürücü ilaç verir. Stresten hormanlardan herşeyden gecikebilir ama sen tam olarak emin ol var mı yok mu öğren

Kadın doğuma gitmediniz mi değerler az da olsa çıkıyor zaten geç döllenme de olsa çıkar

Kadın doğuma gitmediniz mi değerler az da olsa çıkıyor zaten geç döllenme de olsa çıkar
Bu ay henuz gitmedim, gecen sefer gitmistim. Bu ay randevu aldim haftaya gidicem. Saglik ocagi hemsirem on gun sonra tekrar yaptir demisti. Aslidna kan verince deger dusuk cikarsa yükselcekmi diye stres yaparim diye gidesim yok. Gecen sefer 35 cikti uc gun sonra sifirlanmisti

Her zaman kimyasal olmuyor merak etmeyin. Onun yükselişini takip ediyorlar. Stres yapacaksanız bekleyin o zaman ilk gidince gözükmedi benim ki 6 haftalıkken alttan bakınca gözüktü

Her zaman kimyasal olmuyor merak etmeyin. Onun yükselişini takip ediyorlar. Stres yapacaksanız bekleyin o zaman ilk gidince gözükmedi benim ki 6 haftalıkken alttan bakınca gözüktü
Ay ne guzel maşallah korkuyorum yine oyle olucak diye pcos da var, zaman gecmiyor ama beklerim az daha kanda kac cikmisti ilk ogrendiginizde

Regl gecikmis miydi 877 ciktiginda? Kan cikmadan mi ultrosands gordu doktor? Cok sordum kusura bakmayin :)
7sinde olmam gerekiyordu kaset test yaptım pozitif çıktı cuma günüydü bende pazartesi günü gittim 10 oluyor galiba ilk baktı kese gözükmüyor dedi kan aldı

yok doktora gitmedim tahmin ettim ki yine stresw baglı gecikme yasıyorum diye baska bir sehirde biraz kuytuda yasıyoruz esim göreve flan gidince bu ay içnde tek gidemedim merkeze. Smdide izne cıkcaz apart topar olunca yine gidemedim ama evde 30 40 tane test var shsjf bu sabah yaptım yine bişey cıkmadı silik bile cıkmıyor belli ki sıcaktan falan gecikti ama kahverengi leke bikac gun gelip ,uzun sure kesilince yerlesme kanamasımı yasadımmacaba dedim. Her ay deniyorız aslında bir sorunjm yok en son gitmiştim kadın doguma gextigmz aylarda bir sorun gorunmuyor dedi . Bu ayda boyle yasayınca.. bu arada bir kızım var 2.yi dusunyorum

Sabah yine yaptım negarif cıktı ama hala agrım sızım yok kan vermek içnde biraz uzagım ya cocukla tek basına gidebilir miyim bilemedim yarn izne gidiyoruz zaten memelette artık adet olmazsam orda veririm . 2.yi dusunuyoruz bu arada. Ya bide cogu arkadasım brnim gibi 2de tıkandı ya su biontech asısından sonra heral zorlastı olay ve asıya karsı olan bir iki arkadas vardı onlar yaptırmadı mesela onlar hamile artık cidden korona asısına baglıyot7m

Havalar etkiliyor olabilir tabi gecikmeyi ama sonucta regl olana kadar umut var :) Allah bagislasin, benim olursa ilk olacak. Silik test 2 tane cikti bende, arada negatifte çıktı marka kaynaklı yanlis cikiyor sanirim, kan vericem ogrenicem inşallah :)
Bende hic leke yok, sadece akinti kasik agrisi bel agrisi var regl gecikmesi olsa uzulmem de kimyasal olur diye cok korkuyorum

Ben 4 tane biontech oldum cok mu zor isim artik sjsksm

Bir de normalde kan testi küçüktür 1.20 yada kucuktur 0.2 yaziyor ya bende direkt 0.2 cikti acaba yukselme sansi varmi dedim bir umut :)) reglden iki gun once

Merhaba canım 25 nisan son adet tarihim tüp bebege başlıycagım için o ay doktor adetimin 21. Kan vermemi istedi progestan değerime bakıldı ve o ay yumurtlama görülmedi bende, ama gel görki ben adet olmadım geç yumurtlamısım hamile kalmışım geç döllenme oluşmuş

Adet gününüzden önce test yapmısmıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…