- 3 Ekim 2022
- 2.673
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.999
- 63
- Konu Sahibi Cokmulazmm
-
Adetim düzensiz pcos var bendeAdet gününüzden önce test yapmısmıydınız
Pazar günü regl günüm tek belirti çok gerginim eşimin saçıma dokunması bile beni sinir ediyor mutsuzum ayaklarım ateş çıkıyor gözlerim açılmıyor göğsüme iğne batıyorBelirtileriniz neler? Regl gununuz gecti mi :)
Döngüm 23 gün benimBelirtileriniz neler? Regl gununuz gecti mi :)
Bende cok sinirliyim bu ara regl olamamak da sinir yapiyor cok sisiriyor insani. Yani bebekse bilelim regliyse olalaim arada kalmak cok kotu, belirsizlik kotuPazar günü regl günüm tek belirti çok gerginim eşimin saçıma dokunması bile beni sinir ediyor mutsuzum ayaklarım ateş çıkıyor gözlerim açılmıyor göğsüme iğne batıyor
Katılıyorum sizin kaç gün var adete ve döngünüz kaç günBende cok sinirliyim bu ara regl olamamak da sinir yapiyor cok sisiriyor insani. Yani bebekse bilelim regliyse olalaim arada kalmak cok kotu, belirsizlik kotu
Bende pcos var ama regl duzenli aksamiyor 30-31 gunde geliyor, bugun gecikmemin 4. GünüKatılıyorum sizin kaç gün var adete ve döngünüz kaç gün
Belirtiniz var mı peki ve test yaptınız mı benim döngü kısa olduğu için çok bekletmiyor beni varmı yok muBende pcos var ama regl duzenli aksamiyor 30-31 gunde geliyor, bugun gecikmemin 4. Günü
Reglden iki gun once idrarda silik cikinca kan verdim 0.2 cikti hemsire de on gun sonra gel gecikmeden dedi. Belirti olarak yaklaşık bir haftadır bel agrisi, regl olacakmış gibi kasık ağrısı var, goguslerim ilk kez sismis geldi. Ara ara bas agrim oluyor ama işim yuzunden olabilir o :) mayis ayinda kimyasal oldugumda gecikmemin onuncu gununde 35 cikmisyi o yuzden gec dollenme ihtimalim yuksek pcos da oldugu icin,Belirtiniz var mı peki ve test yaptınız mı benim döngü kısa olduğu için çok bekletmiyor beni varmı yok mu
Büyük ihtimal dölleniyor İnşallah evladınız sizinledir dualarım sizinle amin aminReglden iki gun once idrarda silik cikinca kan verdim 0.2 cikti hemsire de on gun sonra gel gecikmeden dedi. Belirti olarak yaklaşık bir haftadır bel agrisi, regl olacakmış gibi kasık ağrısı var, goguslerim ilk kez sismis geldi. Ara ara bas agrim oluyor ama işim yuzunden olabilir o :) mayis ayinda kimyasal oldugumda gecikmemin onuncu gununde 35 cikmisyi o yuzden gec dollenme ihtimalim yuksek pcos da oldugu icin,
Çok çok teşekkür ederim inşallah öyledir :) 7 aydır deniyoruz bebekleri çok seviyorum :)Büyük ihtimal dölleniyor İnşallah evladınız sizinledir dualarım sizinle amin amin
Allah razı olsunÇok çok teşekkür ederim inşallah öyledir :) 7 aydır deniyoruz bebekleri çok seviyorum :)
Allah size de nasip etsin inşallah, isteyen herkesin kucağı bos kalmasin
Haber verin olur mu sizin mutluluğunuz tüm anne olmayı isteyenlerin mutluluğuÇok çok teşekkür ederim inşallah öyledir :) 7 aydır deniyoruz bebekleri çok seviyorum :)
Allah size de nasip etsin inşallah, isteyen herkesin kucağı bos kalmasin
Tabii kii :) dayanamıyorum baktirmak istiyorum cok ama bugun taşındık evde is cok :)Haber verin olur mu sizin mutluluğunuz tüm anne olmayı isteyenlerin mutluluğu
Rabbim size iş çıkarmış stresiniz azalsın diye ne güzel hayırlı haberler inş benimde pazar günü günüm bakalım haberleşelim kolay gelsinTabii kii :) dayanamıyorum baktirmak istiyorum cok ama bugun taşındık evde is cok :)
Amin inşallah ikimizde hayirli haberler aliriz :)Rabbim size iş çıkarmış stresiniz azalsın diye ne güzel hayırlı haberler inş benimde pazar günü günüm bakalım haberleşelim kolay gelsin
Canım bugun regl geldi benim 6 gun gecikti, stresten sicaktan sanirim :)Rabbim size iş çıkarmış stresiniz azalsın diye ne güzel hayırlı haberler inş benimde pazar günü günüm bakalım haberleşelim kolay gelsin
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda benimde yarın regl günüm az önce test yaptım tertemiz negatif önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ikimizdeCanım bugun regl geldi benim 6 gun gecikti, stresten sicaktan sanirim :)
Aynen Allah hayirlisini nasip etsin bir zamani var belli kiAnladım hayırlısı olsun hakkınızda benimde yarın regl günüm az önce test yaptım tertemiz negatif önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ikimizde
EvetAynen Allah hayirlisini nasip etsin bir zamani var belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?