Geç döllenme kanda ne zaman anlaşılır.

Ben adet gecikmemden 44gün sonra öğrendim gebeliğimi. Ondan önce 2kez Kan aldırdım İkiside 0.1di yani negatif çıktı. Özel doktora gittim gebelik yok dedi polikistik over başlangıcı var dedi, hamile kalmam zor olduğunu tedavi görmem gerektiğini filan dedi hatta, sonrada tarlusal hapı verdi adet olayım diye. Hayal kırıklığı oldu bende tabi onca gün beklemişim. Adet Olmadım. Hap bittikten yaklaşık Bi hafta Sonra Bi test yaptım evde hemen 2 çizgi görünce koştum hastaneye kan verdim bide ne göreyim 2619 çıktı beta hcg. Kist deyince beklentim kaybolmuştu benim baya şaşırdım:) dün gittim doktora 4 haftalık hamileymişim. Nasıl oldu bilmiyom onca gün sonra ve hap içtiğim halde bişey olmamış, inşallah ta olmaz tabi

kan verdim negatif cıktı dün ama hala regl olmadım cocuklarım var hamilelik belirtileri yasıyorum tekrar ne zaman baktırsam acaba

Tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var. Benim adetim 5 gün geciktiği halde idrar testim negatif çıkmıştı. 3 gün daha bekledim sonra kan testi yaptırdım ve 2 gün sonra da tekrarladım.

BAT: 16 Haziran'dı

Beta HCG değerlerim de şöyle:
24 Haz - 23
26 Haz - 54

1 haftadan fazla bir gecikme için değerler çok mu düşük? Geç döllenme olup da böyle düşük değerlerle sağlıklı hamilelik yaşayan var mı?

kan verdim negatif cıktı dün ama hala regl olmadım cocuklarım var hamilelik belirtileri yasıyorum tekrar ne zaman baktırsam acaba
20 gun sıonra kanda bırdaha baktır kesın cıkıyor ılk 10 gunde cıkmaya bılıyor bn yasadım

bnm ılk 10 gunde kanda negatıf cıktı 20 gunde yaptırdıgım da bebek ıkıbucuk aylık olmusdu

bnm ılk 10 gunde kanda negatıf cıktı 20 gunde yaptırdıgım da bebek ıkıbucuk aylık olmusdu
20 günde nasıl iki buçuk aylık oluyor anlamadım benim zaten değerlerim düşük, ben değere takıldım

İdtarda gecikmeden 10 gün sonra çıkmıştı aynı gün kan verdim 3 haftalık çıktı

benim de mi böyle olacak acaba altı gün oldu idrar testinde çıkmaDI SABAH
10 gün sonra yaptığım testte belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Normalde kanda 3 haftalık çıktığında sat a göre 5 haftalık olması gerekiyordu. Doktorum da 48 saatte bir kan testlerini tekrarlayarak düşük mü geç döllenmemi tespit etti. Sık dişini 8. Günde falan kan ver kana daha hızlı karışır

düzgün yazamamışım beklemek en kötüsü artık pazartesi kanveririmmm

5.hamileliğim yaşayan bebeğim yok
75 idi ilk beta muhtemelen geç döllenme diğer hamilelikleri 100 üstü (regl geçmeden) ve 200 üstü öğrendim çünkü
2 gün sonra 89 şoka girdim ertesi gün 99 doktor sağlıklı ilerlemiyor dedi bende farkındayım ben acil olarak muska yaptırdım 2 gün sonra %60 artış oldu sonra doktor hemen intralipid serum tedavisine başladı tekrarlayan kayıplar olduğu için seum sonrası %70 artış oldu ve kan vermeyi bıraktım 2 hafta sonunda doktora gittin kese ve yolk sac var 1 hafta geriden geliyor sadece bir hamileliğimde yolk sac hiç gözükmedi
Şuan 6 haftalık olmam lazım ama 5 hafta gözüküyor dediğim gibi geç döllenme ve yolk sac var o yüzden umudum var değerlere çok takılmayın 1 hafta çoookk yıprandım

25 nisan son adet tarihimdi. 1 ay sonra 24 mayıs ta kanda baktırdım çıkmadı. 15 haziranda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme dedi doktor ama kanda çıkmadı

25 nisan son adet tarihimdi. 1 ay sonra 24 mayıs ta kanda baktırdım çıkmadı. 15 haziranda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme dedi doktor ama kanda çıkmadı
Ne kadar gecikmişti adetiniz peki benimde 9 gün gecikti adetim negatif çıktı idrar testim

ayy Maşallah yasadigin cok umut oldu şuan bana bnmde bugün 9günüm geciyo En son ilişki yumurtlamadan bigun sonra yani 23unde oldu idrar testi yptim çıkmadı 7gün geçtiğinde doktora gtmistim rahim duvarı baya kalınlaşma olmuş ama kese yok dedi kan değerinde 1.20 çıkmıştı acaba olabilme şansı varmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…