• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme kanda ne zaman anlaşılır.

kaç gün geçince öğrendiniz acaba hamileliginizi
Bu konu Nisanda açılmıs o zaman yazmıstım hamile değildim. Kasım ayında öğrendim hamile oldugumu onda da 5 gün vardı adetime test yapmıstım ☺️

Bu konu Nisanda açılmıs o zaman yazmıstım hamile değildim. Kasım ayında öğrendim hamile oldugumu onda da 5 gün vardı adetime test yapmıstım ☺
Hmm anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bizede nasip etsin

Hmm anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bizede nasip etsin
Amin inşallah nasip etsin en kısa zamanda🙏

Ben adet gecikmemden 44gün sonra öğrendim gebeliğimi. Ondan önce 2kez Kan aldırdım İkiside 0.1di yani negatif çıktı. Özel doktora gittim gebelik yok dedi polikistik over başlangıcı var dedi, hamile kalmam zor olduğunu tedavi görmem gerektiğini filan dedi hatta, sonrada tarlusal hapı verdi adet olayım diye. Hayal kırıklığı oldu bende tabi onca gün beklemişim. Adet Olmadım. Hap bittikten yaklaşık Bi hafta Sonra Bi test yaptım evde hemen 2 çizgi görünce koştum hastaneye kan verdim bide ne göreyim 2619 çıktı beta hcg. Kist deyince beklentim kaybolmuştu benim baya şaşırdım:) dün gittim doktora 4 haftalık hamileymişim. Nasıl oldu bilmiyom onca gün sonra ve hap içtiğim halde bişey olmamış, inşallah ta olmaz tabi
Canım benimde son adet tarihim eylülün 26 si kasımın 22 si bugün daha adet olmadım polikistik over var bendede benim anlamadığım nokta bu son adet tarihimden yani eylülün 26 dan ekimin 22 e kadar 57 gün sen gecikmenden sonramı 44 de öğrendin bunu anlamıyorum ben 2 defa kan testi yaptırdım 1.20 cikdi idrar testlerim negatif adet olacağım zamana yakın hep göğüslerim agrirdi ama şu an hiç bi ağrı yok bı belirtide yok ne yapacam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben de en son 14 nisanda adet oldum o zamandan beri bekliyorum gelen giden yok ama adet olmam gereken günden beri beyaz akıntım ve kasık ağrım var birkaç gündür başım dönmeye midem bulanmaya başladı gecikmenin 5. Günü idrar testi yapmıştım en son negatif çıkmıştı aslında pek umudum yoktu ama yazılanları okuyunca tekrar düşünmeye başladım geç döllenme yaşayanlar nasıl belirtiler olmuştu gece fark ettim sağ kasığımda şişlik var sanki korktum biraz açıkcası

Back