Geç döllenme kanda ne zaman anlaşılır.

Nunuco

Aslan🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.021
Puanlar
113
Merhaba aralık ayında 18 haftalık bir erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim Mart ayında korunmayı bıraktım doktorumun önerisiyle . Aynı zamanda polikistik over hastasıyım Ama son 1 senedir Adetim düzene girmişti 32 günde bir oluyordum doğumdan sonra da sıkıntı yaşamadım Ama bu ay Adetim 2 gün gecikti hiçbir şekilde ağrım yok Sizce Geç döllenme olmuş olabilir mi Geç döllenme sonucu hamile olduğunu öğrenen varsa nasıl öğrendiğini sorabilir miyim yani kan da mı çıktı idrarda mı Ben bugün de idrar testi yaptım ama hiçbir şekilde 2. çizgi çıkmadı. Ve kanda kaçıncı gün belli olur?

Once kana gecer sonra idrara gecer. Adet gecikmesi varsa en guzeli kan vermek. Idrara yansimazsa bile kana cikar varsa gebelik.. hayırla sonuclansin stres yapma

Son adet tarihim 9 Eylül'dü,sanırım 13 14 Ekim gibi idrar testi yaptım negatif çıktı, sonra 22 Ekim'de çok silik çizgiyle öğrendim, kan değerim de 88 çıkmıştı,yani baya bir geç döllenme olmuş, adet günüme yakın günlerde hamile kalmışım demek ki.

bnmde son adet tarıhım dokuz eyluldu ama kanda ılk ongun gecnce yptırdm cıkmadı hısedıyordum dıyordum kesın test dogru cıkma bakdm netten kadınlar kulubunde 20 gun gecnce tekrar deneyn dıyordu bırdaha yptm hatta evdede test yptım cıktı 10 hftalık dıyınce bn sok oldum ama olurya rtl denen kanalda kadının dokuz ay boyunca kannda gorunmedı kadın dıyet yptı felan evde sancısı tuttu dogurdu daha ozaman anladı hamıle oldugunu olabılıyormus yanı onu ızledm arkasınada kendım yasadım yani smdı 34 haftalıgız kızım olck oglumdada ustune gormeyle oldum normal adet olmusdm rahmetlı babamı ruyamda gordum dedıkı bna hamılesn aldm test yptım meger ozamanda 1.5 aylık hamılemısım

Maşallah sizinkiler tam süpriz olmuş,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,hayırlı doğumlar diliyorum

Şuan benimm 6 gün gecikmede. Bat gunu kan verdim negatif cikti.. bir daha ne zaman kan verssem sizce. Benim de bugune kadar hic gecikmem olmamıştı

bn ılk adetım 10gun gecınce yaptım cıkmadı 20 gun gecınce yaptırdım 10 haftalık cıktı bazn kandada gorunmeye bılıyrmus
Bu süre zarfında idrarda bakmaya devam ettiniz mi hic? Kanda ilkten negatif çıktığında

Şuan benimm 6 gün gecikmede. Bat gunu kan verdim negatif cikti.. bir daha ne zaman kan verssem sizce. Benim de bugune kadar hic gecikmem olmamıştı

Eğer geç döllenme olduysa birkaç gün sonra çıkar kanda,ben battan 14 gün sonra kanda öğrendim ve değerim baya düşüktü,biraz daha bekleyin bence, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu süre zarfında idrarda bakmaya devam ettiniz mi hic? Kanda ilkten negatif çıktığında
bn kadınlar kulubunden okumusdum ozaman 20 gun gecınce tkrar denedm ılk ıdrarda denedım cıft cızgı cıktı sonra kanda baktırdım 10 haftalık cıktı smdı 37 haftadayım

Eğer geç döllenme olduysa birkaç gün sonra çıkar kanda,ben battan 14 gün sonra kanda öğrendim ve değerim baya düşüktü,biraz daha bekleyin bence, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim. 7 gun gecikmedeyken bugun sanırım hasta oldum. Ama kahve rengi ve ara ara çok çok açık pembe şeklinde geliyor. Miktarı da çok az. Bu yerleşme kanaması falan değildir di mi? geç döllenmede yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba

bn kadınlar kulubunden okumusdum ozaman 20 gun gecınce tkrar denedm ılk ıdrarda denedım cıft cızgı cıktı sonra kanda baktırdım 10 haftalık cıktı smdı 37 haftadayım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adetlerim cok düzenlidir. İlk kez 7 gun gecikmedeyken bugun hasta oldum. Din kanda negatif cıkmıstı. Ama kahve rengi ve ara ara çok çok açık pembe şeklinde geliyor. Miktarı da çok az. Bu yerleşme kanaması falan değildir di mi? yani sanırım gebelik yok. Aklımda hep bi geç döllenme var ama geç döllenmede yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba

Geç döllenme de şu kadar zamanda çıkar demek kesinlikle yanlış olur .tüm süreç normal zamanda dollenmeyle aynıdır ama biz yumurtlama zamanımızı bildiğimiz için yani gecikme olmadığı için hesaplayabiliriz geç dollenmedeyse yumurtlama sorunu vardır ve o yumurtanın ne zaman olgunlaşıp ne zaman catladigi vs takip edilerek ancak bilinir. Sadece şunu söyleyebilirim her döllenmiş yumurtam gebeliğe donusecekse eğer ilişkiden sonra 7.-10. günler arasında tutunma yaşar ve bu aşamadan sonra hcg salgilanmaya başlar. Spermin yumurtaya ulaşma hızı spermin canlı kalma süresi vs her erkekte aynı değil malum bu da etkilidir.

Yerleşme kanaması 1-2 gün sürer ve lekelenme şeklinde olur canım. Hcg değeriniz kaç çıkmıştı

valla bn ıkı cocukdada ustune gorme yasadm oglumda ozelıkle normal adet oldum ama lekelenme gbı oluor bunyeden bunyeye degısır dıger gebelık belırtılerını yasıyorsan arada ıdrar testı yp evde cnm sılık cıkarsa feln yptırrsn kan testı bn bunda gec dollenme yasadm 20 gun snra ıkı buck aylık oldugunu ogrendm bn ılk kanda cıkmaynca tesaduf rtl tvde bır progrm vardı kadın dokuz ay knnda hıcbır testte cıkmadı dokuzncu ayh evde dogum yptı o sırada bıde ılacla zayflıodu bazı ınsanlarda kac ay cıkmayada bılıyormus tesadufya tmda gec dollenme yasadgmda ızlemsdm

gec dolenme yerlesme kanaması acık pembe kahverengı lekenme seklınde oluyor

Valla canım açıkçası kanda çıkmayınca çok üzüldüm döngünün 40.gününde işte kahve rengi akıntı, pembe akıntı şeklinde oldu dün adet oldum sandım bugün hiçbir şey yok peçeteye geliyor çok az sadece. Ama 2 gün önce kanda negatif çıkmıştı işte. 7gün gecikmedeyken. Yani 7. Gun gecikmedrn sonra üstüne gorme ya da gec döllenme olur mu ki

zaten bnm ılk 10gunde cıkmadı 20 gunde gıdıncede 10 hftalık cıktı tabı sok oldum dusun negatf dıye dıs cektrmısdm

Önce kanda çıkarbenimde geç döllenme aslında adet tarihine göre 7+2 olması gerektiğini ama ultrason da 4+4 çıktı adet gecikmesinin 5 günü kan testi negatif 9 uç gün yine negatif ve Dr tatlıysak verdi sonuç ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…