Geç Döllenme ile Gebe Kalanlar

cardine

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
88
39
298
İstanbul
Merhaba kızlar, her ay adet olmadan negatifi görünce hayallerim yıkılıyor ama bir yandan da ya geç döllenmeyse diye umutlanıp duruyorum, en azından geç döllenme sonucu gebe kalan arkadaşlar süreci anlatırlarsa boş umutlara kapılmayız diye düşündüm.
adetlerim hamilelik istediğimden beri düzensizleşti, bazen 26 gün bazen 36 gün sürüyor
27 ve 28. günlerde pembe- kahverengi akıntım oldu, 28.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı, daha önce böyle akıntım olmadığı için bu ay da adet olmadığım sürece umudum var ya geç döllenmeyse diye, fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim kızlar.

24 temmuz sat tarihim 15 agustosta cok agrim oldu sol yumurtaligim patlayacak gibiydi ve sol yanima vuruyordu agrisi. Doktora gittik kan idrar testi vs. Idrarda biraz enfeksiyon dedi ve gebelikte bakilmisti negatifti. Ama benim agrim gecmedi rahmimden kasik iclerine dogru vuran simsek tarzi agrilarim oldu ve bol miktarda yumurta aki gibi akintim.. Sonuc suan 5 haftalik hamileyim tahmin ettigim gibi o agrilarim yumurtlama agrilariymis ve hamile kalmisim. Adet tarihiniz gecince test yapin varsa cikar buyuk ihtimal.

Bendede gec dollenme oldu normalde adetim 1 ay surer ama olmayinca test yaptim negatif cikti o ay tek iliwki adete 1 hafta kalmiw olmuwdu ve 2 3 gun kala , daha sonra adetden 10 gun gecti tam test yaptim pozitif cok silikti sonrada kan testide pozitif cikti

teşekkürler kızlar, düzensiz adet olmak çok zor, anlayamıyorsun günün geçti mi geçmedi mi diye geç adet olunca geç yumurtladın demekmiş, o yüzden acaba diyorum.

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2 gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 5 gün gecikti yani ilişkiye gireli 1 hafta oldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Kızlar benimde sat 20 kasım genelde adetim 30 günde olur ama 35 bulduguda oluyor şimdi adetimi 20 ve 24 aralık arası bekliyorum bugun hep ara ara şefaf akıntı oluyor siZce bu ne olabilir yumurtam yeni çatlamış olabilir mi adetten mi kasığımdada batma oluyor adet belirtilerim var zaten boyle olan oldu mu yardımcı olur musunuz

Canım bnmde adetim senin gibi adetim 20 ve 24 arası olucak bugun beyaz ara ara şefaf akıntım oldu yumurtam yeni çatlamş olabilir mi

teşekkürler kızlar, düzensiz adet olmak çok zor, anlayamıyorsun günün geçti mi geçmedi mi diye geç adet olunca geç yumurtladın demekmiş, o yüzden acaba diyorum.
Aynen cidden ne oldugunu anlaöıyorsun 20-24 arası bekliyorm bnde

ya bisey sormak istiyorm benmde yumurtlama donemi bu ayin 11 ila 14 arasiydi dedgnz gibi yumurtlama agrilari yasadim hatta o gece sag kasim baya bi agirdi uyutmadi ve dedgnz gibi yumurta aki kivaminda akintm oldu ama o akintim hala suruyo normalde bu günlere kadar surmuyo surekli kontrl ediyrm ama fitilde kullaniyrm ustelik mantar var diye iki akintiyida ayirabilyrm yumurtlama devam ediyo olablr mi pek anlam veremeidm

Benmde adet 20-24 arsı bişey şefaf akıntı oluyor bugun anlamadım

Benmde adet 20-24 arsı bişey şefaf akıntı oluyor bugun anlamadım
benm 28 aralik daha cok var ama anlamadim gitti afedersin elime geldi kendimi temizlerken ara ara kasik agrim oluyo bazen siddetleniyo adet agrisi gibi dahada 10 gun var gunler gecmiyo

Aynen benm birebir adet bekirtilerim baslıyor ümidim kesiliyor
hepside birbirine benziyor bacim zaten adet donemi ayni belirtiler hamilelik ayni enfeksiyon ayni üşütme ayni kendimizi cok dinliyrz ama hep hamilelige yoruyorz umit ediyorz bizede nasip olur insallah

Bu şekilde sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.. korunmasız ilişkide ilk 1 yıl "olmaması" normal diyor doktorlar.. 35 yaş üstü iseniz bu süre 6 ay a düşüyor.
Stres yapıp güzel günlerinizi zehir etmeyin..
1 yılı geçti ve hala olmuyorsa doktor kontrolü olun. Ona göre bir yol çizin kendinize. 1 yıl dolmadıysa şayet, sağlıklı beslenin ve zamanını bekleyin.
Stres yok

Hamileykende oluyo o akintilar regliniz gecince test yaapin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…