• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme ile Gebe Kalanlar

Merhaba kızlar, her ay adet olmadan negatifi görünce hayallerim yıkılıyor ama bir yandan da ya geç döllenmeyse diye umutlanıp duruyorum, en azından geç döllenme sonucu gebe kalan arkadaşlar süreci anlatırlarsa boş umutlara kapılmayız diye düşündüm.
adetlerim hamilelik istediğimden beri düzensizleşti, bazen 26 gün bazen 36 gün sürüyor:KK43:
27 ve 28. günlerde pembe- kahverengi akıntım oldu, 28.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı, daha önce böyle akıntım olmadığı için bu ay da adet olmadığım sürece umudum var ya geç döllenmeyse diye, fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim kızlar.
Bu şekilde kendini strese sokarak adetini daha çok geciktiriyor olabilirsin. Ben geç döllenme olanlardanım. Tam olarak hangi gün çatladığını bilmediğimden adetin 10.gnü başlardık adete kadar gün aşırı bazen 2 günde 1 ilişki olurdu. Adetin geçmeden test yapmamanı öneririm. Rahat olduğunda meleğin sana gelecek :KK66:

arkadaşlar adetim 3 gün geçti idrar testi pozitif kan negatif çıkıyo ve bat günü adet gibi ağrı yaşadım gelmedi kasık bel ağrısı ve akıntım var geç döllenme olabilir mi tekrar ne zaman test yapmalıyım

Merhaba konu üzerinden çok geçmiş ama şuan aynı durumu ben yaşıyorum idrarda var kanda yok bugün test yaptm çıkmadı. Siizn sonucunuz noldu gebelik varmıydı

arkadaşlar adetim 3 gün geçti idrar testi pozitif kan negatif çıkıyo ve bat günü adet gibi ağrı yaşadım gelmedi kasık bel ağrısı ve akıntım var geç döllenme olabilir mi tekrar ne zaman test yapmalıyım

Merhaba konu üzerinden çok geçmiş ama şuan aynı durumu ben yaşıyorum idrarda var kanda yok bugün test yaptm çıkmadı. Siizn sonucunuz noldu gebelik varmıydı

Back
X