Geç döllenme / geç yumurtlama / Adet gecikmesi neden olur ?

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
293
23
27
Kızlar geç yumurtlama nedir ? Geç döllenme ile aynı şey mi acaba ? Birde biliyorsunuz baş ağrım var çok demiştim onun üzerine kanda gebelik testi yaptırdım Ayın 8 de ama negatifti beklenen adet tarihim ayın 11 idi her ay düzenli olurum hiç şaşmazdı .. şuan ayın 15 bitti nerdeyse adet olmadım hiç belirtisi de yok .. gebelik testi yapmaya da korkuyorum .. sizce Adet gecikmesi neden olur ? Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Yorumlarınıza şuan gerçekten ihtiyacım var ...

Evlendikten sonra genel olarak bi adet düzensizliği oluyor. Bende evlenmeden önce hep düzenliydi ama evlendikten sonra 1 kaç kez gecikti 1 kaç gün. Ama tabi test yapın RABBİM kimseyi kapısından boş çevirmez bakarsınız Duaniz gerçek olur. Çünkü olumsuz yorum hiç yapmak istemiyorum. Komşum 1 gün gecikti test yaptı pozitif

Ben 2,5 senelik evliyim canım evlendiğimde bile hiç değişmedi sadece bir düşükten sonra 9 gün ileri aldı ayın 2 idi 11 oldu .. ve çok şükür hormonlarım filan çok iyi bir hastalığımda yok

İyi dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim inşallah iyi haber alır bütün bekleyenler

Geç döllenme ve geç yumurtlama aynı şeydir diye düşünüyorum. Adet gecikmene gelince geçen aylarda benim 12 günüm geçti ama testler negatifti. 13.gün kan verdim 5.98 çıktı. Yani çok çok az beta yükselmiş. Gebelik var bile demedi doktor. Aynı gün içinde de adet oldum zaten. Mevsimsel geçişler, stres, sürekli hamile miyim diye düşünce etkiliyormuş. Biraz daha bekle tekrar test yaptırt. İnşaAllah hamilesindir

İşte bu yüzden korkuyorum ya test yapmaya bekliyorum bakalım hayatta her şey kısmet başına gelen var mı böyle acaba gerçekten

Ben 2,5 senelik evliyim canım evlendiğimde bile hiç değişmedi sadece bir düşükten sonra 9 gün ileri aldı ayın 2 idi 11 oldu .. ve çok şükür hormonlarım filan çok iyi bir hastalığımda yok
Benim ilk geciktigimde daha korunuyorduk dedim kesin hamileyim bende 7 aylık evliyim 4 aydır korunmamaya başladık ama işte hemen olmuyor RABBİM en doğru zamanda Nasip ediyor ÇOK ŞÜKÜR RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın❤

Amin inşallah sizler daha yeniymişsiniz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben aynısını yaşadım canım adetten önce beta hcg yaptırmıştım çıkmadı adetimden 5 gün geçti olmayınca idrarda baktım hafif silikdi 2. Çizgi sonra o gece hastaneye gittik beta hcg baktırdım 44 çıkmıştı. Doktor hatta bana geç döllenme olmuş o yüzden dedi. Seninde belki böyle olabilir bence bi test yaptır yada hemen yarın kan testi yaptır.

Yaaa şuan o kadar mutlu oldum ki o kadar umut verdin ki bana acaba hatırlıyormusun negatif çıkan testle pozitif çıkan test arası kaç gün geçti

28 şubatta beta negatifdi 10 martta pozitifdi canım arasında 11 gün falan var.
Umut verdiysem ne güzel mutlu olmana çok sevindim canım :))
Artık insanlar o kadar olumsuz konuşuyor ki şurda kimse kimseyi tanımıyor ama görüyorum çoğu kişi olumsuz umut vermiyor çoğu insan hemen kestirip atıyor herkesin ortak bir amacı var rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin evladı olanları sınamasın inşallah ama insanların gerçekten duyması bile yetiyor ... inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza

Amin inşallah sizler daha yeniymişsiniz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Olsun sizde yenisiniz benim 5 yıl sonra anne olan kuzenlerim var RABBİM vereceğini zamanı biliyor❤❤ Hem zaten 1 yılı saymayın hiç rahim ilişkiye zor hazırlanıyor zaten. Hep pozitif düşünün RABBİM isteyen herkese Nasip etsin İNŞAALLAH❤❤❤

Hep böyle pozitif cevaplar yazsa herkes

Biz 1 senedir düşünüyoruz bir kimyasal geröirfim eşimde problem vardı denemiyorduk şuan kendimize tedavi için koyduğumuz 5 ay bitti ikinci denemem sayılır yani inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Amin canım sende inşallah hamilesindir. Öyle değilse bile sıkma canını Allah vericeği zamanı bilir biz 5 aydır deniyorduk şükür sonunda oldu. Ama inşallah hamilesindir. Haberini bekliyorum canım mutlaka mesaj at. İnşallah sende kasım annesi olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…