• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme / geç yumurtlama / Adet gecikmesi neden olur ?

Amin inşallahhh canım ya beklemek cok zor bekleyip sonu kötü olunca daha zor ben aslında ilk testte negatif cıkınca umutlanmayı bırakmıştım ama gel gör ki gün geçtikce düşünceler sarıyo insanı yine sebepsiz yere gecikme yaşamak istemiyorum
Bende aynı durumdayım 5 gün geçti ama korkudan test yapmaya çesaretim yok aman adet oldum aman olucam diye diye aklıma getirmemeye çalışıyorum yine olmuyor inşallah ikimizden de güzel haberler gelir 🙏🏻

Biz 1 senedir düşünüyoruz bir kimyasal geröirfim eşimde problem vardı denemiyorduk şuan kendimize tedavi için koyduğumuz 5 ay bitti ikinci denemem sayılır yani inşallah hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻❣️
Merhaba. Nasıl bir tedavi gördünüz. Benimde eşimde sıkıntı var. İlaç tedavisi mi

Merhaba hanımlar. Tüm mesajları okudum. İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız.
Açıkçası bende aynı durumdayım. Bu ay ilk kez ovülasyon takip yaptım. Ayrıca vitamin ve çakşır suyu kullandık. Yumurtama tarihimi biliyorum. 14 gün sonra adet olmam lazım normal şartlarda. Ama 16. Gün olmadım ve idrarda negatif çıktı. Çok garip değil mi. Yumurtlama gününden sonra tarihlerde aksama olmuyor. Sizce nedir bu durum

Merhaba hanımlar. Tüm mesajları okudum. İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız.
Açıkçası bende aynı durumdayım. Bu ay ilk kez ovülasyon takip yaptım. Ayrıca vitamin ve çakşır suyu kullandık. Yumurtama tarihimi biliyorum. 14 gün sonra adet olmam lazım normal şartlarda. Ama 16. Gün olmadım ve idrarda negatif çıktı. Çok garip değil mi. Yumurtlama gününden sonra tarihlerde aksama olmuyor. Sizce nedir bu durum
Çoğumuz gebe değiliz adet olduk doktor genel olarak bu dönem çoğu hastalarında gecikme olduğumu anlam veremediklerini söyledi ülkedeki
Olaylar etken olabilirmiş streste bağlı ..

Back