Doğuma Hazırlık Gebze/Pendik civarında bildiğiniz kadın doğum doktorları var mı? Başarılı olan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Size en yakin iyi diyebileceğim Pendik bölge ve benim gittiğim lokman hekim hastanesi var
Lokman hekime bir defa gittim. Nihan hanıma gittim. Bugün de doğum paketi almak için son gün. O yüzden karar vermek istiyorum ama bi yandan çok arada kaldım. Hastane güzel ama doğum açısından bilginiz var mı doğum yapıp memnun kalmış olan tanıdığınız?

Bir de bölge hastanesinde doğum hakkında bir bilginiz var mı yakınınız var mıydı doğum yapan?

Nihan hanım çok tatlı biri baya hastası var ben Ünal hocaya gidiyorum. Lokman hekimde doğum yapan kadinlari kendim bulup konustum arastirma sirasinda paket almadan önce ben biraz takintiliyim da ama konustugum kadın arkadaslar çok memnundu anestezi uzmanindan ebesinden ilgi alaka ve özellikle temizlikten bebek bakim ünitesinden falan

Bölge hastanesi icin de bir doktor var kapali kadin doktor sanirim adı ayseydi baya hastasi var cok memnun olanlar var ama ben hastaneyi yetersiz bulmuştum eski oldugu icin. Ayrıca doğum paketi de son gün diye bisey yok ki biz 11. Haftada aldık eğer daha geç alsaydik fiyat dusulecekti

Bilgilendirme için çokkk teşekkür ederim Yok fiyat güncellenecekmiş yani 1 Aralık itibariyle artacak dendi. Bir de ben yeni alcam ama fiyat düşmez paket sabit dendi keşke düşürseler biraz. Karar vermem daha kolay olurdu bana neden öyle dediler acaba

Karar verdim inşaallah bugün gideceğim artık lokman hekimden doğum paketi almaya çünkü zihnimi çok meşgul ediyor madem memnun olan da çok. İnşaallah güzel ve sağlıklı bir doğum yaşarız haftamız da çok yakınmış

Merhaba, evet ben de dün telefonda görüştüm bilgi almak için. 1 Aralık’da fiyat güncellenecek dendi. Benim için henüz çok erken tabi Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah

Rica ederim Şimdiden alın bence seneye çok uçuk rakamlardan bahsediyorlar

Merhaba doktordan hala memnun musun doktor arayışındayım ve doktorlar sen sormadan hiçbir şey cevap vermiyor bilgin olmasa iyi diyip gönderiyorlar hemen

Merhaba doktordan hala memnun musun doktor arayışındayım ve doktorlar sen sormadan hiçbir şey cevap vermiyor bilgin olmasa iyi diyip gönderiyorlar hemen
Memnunum ya en güzel yanı sürekli telefonla her soruma cevap vermesi. Biz hic sormuyoruz her seyi kendi anlatıyor şu şöyle bu böyle diye bir de ben kişisel sorularımı mesela kagida yaziyorum her gitmemde soruyorum o da anlatıyor uzun uzun

Böyle doktorlar olması güzel gerçekten bi ben denk gelemedim teşekkür ederim

Lokman hekim 2023 doğum fiyatlarını bilen var mı acaba. İndirim vs yapabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gecen gruplardan birinde söylenmişti sanırım 20 küsur biseydi sanki yalan olmasın hatırlamıyorum çok, isterseniz hastaneyi arayip bi sorun

Ben medikal parktayım hala..
Doğum yapan arkadaşlarım memnun kaldılar. Bi arkadaşım yeni doğum yapacak bi de ona soracağım...
Merhabalar , medikal parkta hangi doktora gidiyorsunuz? Ben orada bir doktora gidiyorum ama güven vermedş değiştirmek istiyorum da.

Merhabalar , medikal parkta hangi doktora gidiyorsunuz? Ben orada bir doktora gidiyorum ama güven vermedş değiştirmek istiyorum da.
Ben Semra Esenkaya ile başlamıştım. Sonrasında sadece sezeryan doğum yaptığını söylediği için semra hocanın önerisi ile Nilüfer İmamoğlu Durmuş ile devam ettim.
Mesai sonrasında normal doğum katıldığını belirtti.
Ben her ikisinden de çok memnun kaldım.
Güher hanım da perinatalog, ondan çok çok memnun kaldım.
Benim kızım normal doğum ile dünyaya geldi.

Aaa çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim aklıma doğumu sormak gelmemişti bile. İlk gittiğim dr da bahsetmedi bile. Geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum mesela.. ben de nilüfer hanımı düşünüyorum şuan için. Memnusunuz yani sevindim. Benim bebekte testte bir terslik çıktı o nedenle perinatologa gittik güher hanım çok çok tatlı keşke öyle bir kadın doğumcuya denk gelsem dedim hatta. Bebeğin şuan için sıkıntılı bir durumu olduğu için iyi takip eden unutmayan bir dr olsun istiyorum. Sadece kalp atışı dinleyip yollamasın beni sağlıklı mı iyice baksın istiyorum

Ilk 14 haftalık süreçte Semra hoca ile beraberdim. Semra hoca gerçekten öyle. Yiyeceğiniz şeye kadar söylüyor.
Nilüfer hanıma geçtiğimde detaylıdan sonra geçtiğim için artık öyle düşüncelerim yoktu. Ama gereksiz tahlil gereksiz endişe vermeyen biri, perinatalojiye de ilgisi var. O yüzden ilk başladığımda detaylıca inceleyip göremediği emin olamadıklarını belirtmişti. Sonrasında zaten bi sıkıntı olmadığı için rutin muayneler gibi ilerledi. Ama yeme içme düzenimi sordu, aldığım takviyeleri takip etti. Benim iş durumu yoğunluğumu hep sordu..
Ben ilgisinden, ve doğum sürecinde sürekli yanıma gelip kontrol etmesinden çok memnun kaldım.
Hastalardan fırsat buldukça gelip durumu sordu. Mesai sonrasıda süreç hızlı ilerlediği için açılmayı bekleyip doğuma aldı.

Ya güzel ilgilenmiş gerçekten, aradığım dr.u buldum sanırım :) çok teşekkür ederim perinatolojiye ilgisi olmasına da sevindim takipte bir anomali olursa tespit etmesi kolay olur. Teşekkür ediyorum size de güzel bilgi verdiniz. İnş bende hayırlısıyla kucağıma alırım yavrumu. Sizin yavrunuza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…