Doğuma Hazırlık Gebze/Pendik civarında bildiğiniz kadın doğum doktorları var mı? Başarılı olan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Detaylı ultrason fiyatları hakkında bilginiz varmı Pendik’te ki bende orda oturuyorum da . Detaylı ultrasona girmem gerekiyor
Ben Okan üni hastanesinde Eray Çalışkan'a yaptırdım. Adam profesör ve perinatolog olduğu için biraz pahaliydi. İkiz bebek için 21.haftamda 1700 TL ödedik

Merhaba hanımlar bende çayırovada yaşıyorum. Bebek düşünüyorum bu noktada doktorlar hakkında bilginiz var mı? Özel hastanelerden doğum paketi alanlar var mı? Gebze çayırova tuzla pendik darıca bu civarlar olabilirrr

Ben de tuzla Pendik civarı doktor arayışındayım kendi doktorum bölge hastanesinde kendisininden memnunum ama hastane çok kalabalık daha sakin bir hastane arıyorum Pendik Medical parkta nilüfer ve Halide hanımı araştırıyorum kendilerine giden varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.okan üniv de ferda hanım eskiden gisbirdeydi yıllar öncesinde kendisiyle ilgili iyi şeyler duyardım ama son yıllarda memnun kalmayan hastası çok hastane de pahalı olduğu için değerlendirmeye almadım...

benim de arayışım sürüyor.
okan üni
güncel eray hoca (eray çalışkan) muayene ücreti 870 tl. sadece doğum ücreti için sabit 12500 tl fiyat verdiler.
bünyelerinde sgk karşılayan diğer doktorlar var. onlar için ortalama 500 tl muayene ücretleri, normal doğum için 5500, sezaryen için 6000 tl fiyat verdiler.

büyük anadolu hastanesi 1270 tl muayene ücreti dedi.

merkez prime- ali sertaç batıoğlu muayene ücreti 255 tl. aslıhan arıöz ve Bülent serdar San 215 tl dediler.

medar hastanesi de 330 tl muayene ücreti verdi.

yüzyıl hastanesi gebze 280 tl. normal doğum 4750, sezaryen 5250 tl fiyat aldım simdi.

medical park gebze için muayene ücretleri değişken ama çoğunluk 415 tl. normal doğum 5114 tl, ilk sezaryen 6250 tl, 2. ve 3. sezaryen için 6819 tl fiyat verdiler.

şahsen benim yönelimim merkez prime, medar ve medical park hastanelerine doğru olacak. ARAMIZDA bu hastanelerde takip yaptırmış olup memnun kaldığınız mutlu süreç geçirdiğiniz doktor önerilerine ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim.

benim de arayışım sürüyor.
okan üni
güncel eray hoca (eray çalışkan) muayene ücreti 870 tl. sadece doğum ücreti için sabit 12500 tl fiyat verdiler.
bünyelerinde sgk karşılayan diğer doktorlar var. onlar için ortalama 500 tl muayene ücretleri, normal doğum için 5500, sezaryen için 6000 tl fiyat verdiler.

büyük anadolu hastanesi 1270 tl muayene ücreti dedi.

merkez prime- ali sertaç batıoğlu muayene ücreti 255 tl. aslıhan arıöz ve Bülent serdar San 215 tl dediler.

medar hastanesi de 330 tl muayene ücreti verdi.

yüzyıl hastanesi gebze 280 tl. normal doğum 4750, sezaryen 5250 tl fiyat aldım simdi.

medical park gebze için muayene ücretleri değişken ama çoğunluk 415 tl. normal doğum 5114 tl, ilk sezaryen 6250 tl, 2. ve 3. sezaryen için 6819 tl fiyat verdiler.

şahsen benim yönelimim merkez prime, medar ve medical park hastanelerine doğru olacak. ARAMIZDA bu hastanelerde takip yaptırmış olup memnun kaldığınız mutlu süreç geçirdiğiniz doktor önerilerine ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim.
Yaa harikasınızzz, bunlar tamda merak ettiğim hastanelerdi? Ben Çayırova da yaşıyorum 🤭 bir de bu doğum paketleri varmış sanırsam? Ya da rutin kontrolleri devlette yaptırıp doğumu özelde mi yaptırmalı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Yaa harikasınızzz, bunlar tamda merak ettiğim hastanelerdi? Ben Çayırova da yaşıyorum 🤭 bir de bu doğum paketleri varmış sanırsam? Ya da rutin kontrolleri devlette yaptırıp doğumu özelde mi yaptırmalı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz
10 gündür dirsek çürütüyorum burda bunları toplayabilmek için :D:D ben de darıcadayım.

doğum paketi sordum ama merkez prime ve medarda olduğuna dair dönüş aldım telefondan fiyat vermiyorlar. danışmadan bilgi alınyor ancak.

bana aile hekimim yaptıracağın testleri bizde yaptır, ondan sonra git kontrollerine demişti daha ilk gün.kendisi bile özele git dedi :D ve bence sadece doğum için özele gitmek riskli kim doğurtacak, senin gebelik öykünü bilmiyor filan. sabit bi doktorun olmalı bence süreç boyunca, herkes bunu öneriyor. allah hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin tabi ama ne sıkıntı yaşarız belli olmaz sonuçta.

şahsen doğum öncesi tanıdığım bildiğm yüzleri görmek psikolojik olarak daha rahat bi süreç geçirmemi sağlar diye düşünüyorum.

10 gündür dirsek çürütüyorum burda bunları toplayabilmek için :KK70::KK70: ben de darıcadayım.

doğum paketi sordum ama merkez prime ve medarda olduğuna dair dönüş aldım telefondan fiyat vermiyorlar. danışmadan bilgi alınyor ancak.

bana aile hekimim yaptıracağın testleri bizde yaptır, ondan sonra git kontrollerine demişti daha ilk gün.kendisi bile özele git dedi :KK70: ve bence sadece doğum için özele gitmek riskli kim doğurtacak, senin gebelik öykünü bilmiyor filan. sabit bi doktorun olmalı bence süreç boyunca, herkes bunu öneriyor. allah hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin tabi ama ne sıkıntı yaşarız belli olmaz sonuçta.

şahsen doğum öncesi tanıdığım bildiğm yüzleri görmek psikolojik olarak daha rahat bi süreç geçirmemi sağlar diye düşünüyorum.
Ha yok doktoru hiç görmemek değil, arada gitmek mantıklı geldi baksana fiyatlara cep yakıyorrr :( aile hekimi olur, devlet hastaneis olur testler rutinler gbi gibi, çok sık olmamak şartıyla özel doktora da kesinlikle gidilmeli tabii. Düşün ki ben daha hamile değilim, ama psikolojik olarak çok panik bir insan olduğumdan böyle araştırıyorum 😂😂 kafamda plan yapıp içim rahat etmeden hamile kalamıcam gibi 🤭

Ha yok doktoru hiç görmemek değil, arada gitmek mantıklı geldi baksana fiyatlara cep yakıyorrr :KK43: aile hekimi olur, devlet hastaneis olur testler rutinler gbi gibi, çok sık olmamak şartıyla özel doktora da kesinlikle gidilmeli tabii. Düşün ki ben daha hamile değilim, ama psikolojik olarak çok panik bir insan olduğumdan böyle araştırıyorum 😂😂 kafamda plan yapıp içim rahat etmeden hamile kalamıcam gibi 🤭
valla beni cok caresiz hissettirdi bu süreç. :/ iyi doktor ararken hastanelere para saçacağız gibi görünüyor.
benim küçükçekmece medical park florya hastanesinde doktorum (hüseyin cengiz) var aslında ama uzak diye burda doktor arıyordum. zorda kalırsam kendisine gitcem gibi görünüyo :D doğumu nasıl yaparız bilmem evden yol tarifi alıyorum 2 saat :D

valla beni cok caresiz hissettirdi bu süreç. :/ iyi doktor ararken hastanelere para saçacağız gibi görünüyor.
benim küçükçekmece medical park florya hastanesinde doktorum (hüseyin cengiz) var aslında ama uzak diye burda doktor arıyordum. zorda kalırsam kendisine gitcem gibi görünüyo :KK70: doğumu nasıl yaparız bilmem evden yol tarifi alıyorum 2 saat :KK70:
Bu biraz riskli olabilir Allah korusun bir de trafik çıkarsa meydana :(

Bu biraz riskli olabilir Allah korusun bir de trafik çıkarsa meydana :KK43:
gaziosmanpaşa da kayınpederim oturuyor, oradan yaklaşık 1 saat sürüyor gitmesi. belki son günlerde orda kalırım bilmiyorum. bakalım ya da arayıp bulcaz bi doktor artık :)

Gebze Medicalpark Ummugulsum Kuyucu. Allah'tan sonra güvendiğim tek doktor. Cok tecrubeli. Soyledigi seyler yuksek oranda dogru çıkıyor. Yersiz yere korkutmuyor. Isinin ehli.
Miyomly gebeligimde beni kimse sahiplenmedi riskli gebelik diye. Gulsum hocam 15cm miyomla normal dogum yaptirdi bana sag olsun.

Miyom ameliyati olmam lazimdi 11cm olmustu dogumdan 3 yil sonra. Herkes rahmini aliriz dedi. Gulsum hocam sag olsun kapalı ameliyatla tereyagindan kil ceker gibi temizledi.

Son olarak da gecen hafta sıkıntılı bir gebeliği sonlandirdik. Bebek bir vardi bir yok oldu. Kurtaj oldum. Ameliyatli rahimle risklyken cok sukur guzel gecti.

Muayene ucreti 330 lira gibi. Dogum paketi yapacaktik. 10 muayene 5 nst dogum ve tum tahliller dahil 9100 liraydi

Gebze Medicalpark Ummugulsum Kuyucu. Allah'tan sonra güvendiğim tek doktor. Cok tecrubeli. Soyledigi seyler yuksek oranda dogru çıkıyor. Yersiz yere korkutmuyor. Isinin ehli.
Miyomly gebeligimde beni kimse sahiplenmedi riskli gebelik diye. Gulsum hocam 15cm miyomla normal dogum yaptirdi bana sag olsun.

Miyom ameliyati olmam lazimdi 11cm olmustu dogumdan 3 yil sonra. Herkes rahmini aliriz dedi. Gulsum hocam sag olsun kapalı ameliyatla tereyagindan kil ceker gibi temizledi.

Son olarak da gecen hafta sıkıntılı bir gebeliği sonlandirdik. Bebek bir vardi bir yok oldu. Kurtaj oldum. Ameliyatli rahimle risklyken cok sukur guzel gecti.

Muayene ucreti 330 lira gibi. Dogum paketi yapacaktik. 10 muayene 5 nst dogum ve tum tahliller dahil 9100 liraydi

çok geçmiş olsun..
cevabınız o kadar değerli ki teşekkür ederim. dikkate alacağım. çok şanslısınız doktorunuzla aranızda böyle güzel de bi frekans yakalamışsınız. bu fiyatı ne zaman almıştınız?
bir de medicalparkta azize turhanın cok güzel bahsedildiğini gördüm hiç muayene oldunuz mu kendisine?

çok geçmiş olsun..
cevabınız o kadar değerli ki teşekkür ederim. dikkate alacağım. çok şanslısınız doktorunuzla aranızda böyle güzel de bi frekans yakalamışsınız. bu fiyatı ne zaman almıştınız?
bir de medicalparkta azize turhanın cok güzel bahsedildiğini gördüm hiç muayene oldunuz mu kendisine?
Cok tesekkur ederim insallah sizin de gonlunuze gore olur. Ummugulsum hoca sakin mizaclidir cok konuşkan degildir giderseniz size karsi oyle oldugunu dusunmeyin :)

Fiyatı 15 gun kadar once almistik 17 Ocakta.

Azize hanimi cok duydum. Giden arkadaşlarım vardi ancak kendim tecrube etmedim ❤

Back