- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi maviisever
Size en yakin iyi diyebileceğim Pendik bölge ve benim gittiğim lokman hekim hastanesi varPendik civarı olanlar nerede doğum düşünüyorsunuz kafam kazan oldu araştırırken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size en yakin iyi diyebileceğim Pendik bölge ve benim gittiğim lokman hekim hastanesi varPendik civarı olanlar nerede doğum düşünüyorsunuz kafam kazan oldu araştırırken
Medikalpark doğum ücreti hakkında bilginiz var mıBen medikal parktayım hala..
Doğum yapan arkadaşlarım memnun kaldılar. Bi arkadaşım yeni doğum yapacak bi de ona soracağım...
Lokman hekime bir defa gittim. Nihan hanıma gittim. Bugün de doğum paketi almak için son gün. O yüzden karar vermek istiyorum ama bi yandan çok arada kaldım. Hastane güzel ama doğum açısından bilginiz var mı doğum yapıp memnun kalmış olan tanıdığınız?Size en yakin iyi diyebileceğim Pendik bölge ve benim gittiğim lokman hekim hastanesi var
Nihan hanım çok tatlı biri baya hastası var ben Ünal hocaya gidiyorum. Lokman hekimde doğum yapan kadinlari kendim bulup konustum arastirma sirasinda paket almadan önce ben biraz takintiliyim da ama konustugum kadın arkadaslar çok memnundu anestezi uzmanindan ebesinden ilgi alaka ve özellikle temizlikten bebek bakim ünitesinden falanLokman hekime bir defa gittim. Nihan hanıma gittim. Bugün de doğum paketi almak için son gün. O yüzden karar vermek istiyorum ama bi yandan çok arada kaldım. Hastane güzel ama doğum açısından bilginiz var mı doğum yapıp memnun kalmış olan tanıdığınız?
Bir de bölge hastanesinde doğum hakkında bir bilginiz var mı yakınınız var mıydı doğum yapan?
Bilgilendirme için çokkk teşekkür ederimNihan hanım çok tatlı biri baya hastası var ben Ünal hocaya gidiyorum. Lokman hekimde doğum yapan kadinlari kendim bulup konustum arastirma sirasinda paket almadan önce ben biraz takintiliyim da ama konustugum kadın arkadaslar çok memnundu anestezi uzmanindan ebesinden ilgi alaka ve özellikle temizlikten bebek bakim ünitesinden falan
Bölge hastanesi icin de bir doktor var kapali kadin doktor sanirim adı ayseydi baya hastasi var cok memnun olanlar var ama ben hastaneyi yetersiz bulmuştum eski oldugu icin. Ayrıca doğum paketi de son gün diye bisey yok ki biz 11. Haftada aldık eğer daha geç alsaydik fiyat dusulecekti
Bilgilendirme için çokkk teşekkür ederimYok fiyat güncellenecekmiş yani 1 Aralık itibariyle artacak dendi. Bir de ben yeni alcam ama fiyat düşmez paket sabit dendi keşke düşürseler biraz. Karar vermem daha kolay olurdu bana neden öyle dediler acaba
![]()
Karar verdim inşaallah bugün gideceğim artık lokman hekimden doğum paketi almaya çünkü zihnimi çok meşgul ediyor madem memnun olan da çok. İnşaallah güzel ve sağlıklı bir doğum yaşarızhaftamız da çok yakınmış
![]()
Amiiiinnn siz de inşaallahMerhaba, evet ben de dün telefonda görüştüm bilgi almak için. 1 Aralık’da fiyat güncellenecek dendi. Benim için henüz çok erken tabiHayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah
![]()
Rica ederimBilgilendirme için çokkk teşekkür ederimYok fiyat güncellenecekmiş yani 1 Aralık itibariyle artacak dendi. Bir de ben yeni alcam ama fiyat düşmez paket sabit dendi keşke düşürseler biraz. Karar vermem daha kolay olurdu bana neden öyle dediler acaba
![]()
Yok malesef. Tamamlayıcım karşılayacağı için hiç sormadım.Medikalpark doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Merhaba doktordan hala memnun musun doktor arayışındayım ve doktorlar sen sormadan hiçbir şey cevap vermiyor bilgin olmasa iyi diyip gönderiyorlar hemenValla benim hamilelik öncesi de yani gebe kalmam 1 sene sürdü sırf doktorlarin yetersiz olmasi sebebiyle. Mesela Maltepe Medical parkda ünlü bir doktor bana biseyin yok deyip gonderdi daha sonra epeyce süre pendikmedipolde saadet hanima gittim o da tutup sende bisey yok eşine sperm testi yaptirin deyince bizde kayış koptu. En sonunda Kurtköy lokman hekimde Ünal isaoglu hocaya gittik. Meğer ben polikistik over hastasiymisim bir ay tahlil test ve folik asit başladı kontrol etti daha sonra ilaç baslayalim dedi femara verdi ve o ay ben hamile olduğumu öğrendim. Yani 1 sene boş yere dolanmisiz o kadar üzüldük ki boşa zaman kaybettik üstüne üstlük eşim ve ben inanılmaz yiprandik. Şimdi Ünal hocama devam ediyoruz harika bi doktor doğumumu da kendisi yapacak
Memnunum ya en güzel yanı sürekli telefonla her soruma cevap vermesi. Biz hic sormuyoruz her seyi kendi anlatıyor şu şöyle bu böyle diye bir de ben kişisel sorularımı mesela kagida yaziyorum her gitmemde soruyorum o da anlatıyor uzun uzunMerhaba doktordan hala memnun musun doktor arayışındayım ve doktorlar sen sormadan hiçbir şey cevap vermiyor bilgin olmasa iyi diyip gönderiyorlar hemen
Böyle doktorlar olması güzel gerçekten bi ben denk gelemedimMemnunum ya en güzel yanı sürekli telefonla her soruma cevap vermesi. Biz hic sormuyoruz her seyi kendi anlatıyor şu şöyle bu böyle diye bir de ben kişisel sorularımı mesela kagida yaziyorum her gitmemde soruyorum o da anlatıyor uzun uzun
Gecen gruplardan birinde söylenmişti sanırım 20 küsur biseydi sanki yalan olmasın hatırlamıyorum çok, isterseniz hastaneyi arayip bi sorunLokman hekim 2023 doğum fiyatlarını bilen var mı acaba. İndirim vs yapabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar , medikal parkta hangi doktora gidiyorsunuz? Ben orada bir doktora gidiyorum ama güven vermedş değiştirmek istiyorum da.Ben medikal parktayım hala..
Doğum yapan arkadaşlarım memnun kaldılar. Bi arkadaşım yeni doğum yapacak bi de ona soracağım...
Ben Semra Esenkaya ile başlamıştım. Sonrasında sadece sezeryan doğum yaptığını söylediği için semra hocanın önerisi ile Nilüfer İmamoğlu Durmuş ile devam ettim.Merhabalar , medikal parkta hangi doktora gidiyorsunuz? Ben orada bir doktora gidiyorum ama güven vermedş değiştirmek istiyorum da.
Aaa çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim aklıma doğumu sormak gelmemişti bile. İlk gittiğim dr da bahsetmedi bile. Geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum mesela.. ben de nilüfer hanımı düşünüyorum şuan için. Memnusunuz yani sevindim. Benim bebekte testte bir terslik çıktı o nedenle perinatologa gittik güher hanım çok çok tatlı keşke öyle bir kadın doğumcuya denk gelsem dedim hatta. Bebeğin şuan için sıkıntılı bir durumu olduğu için iyi takip eden unutmayan bir dr olsun istiyorum. Sadece kalp atışı dinleyip yollamasın beni sağlıklı mı iyice baksın istiyorumBen Semra Esenkaya ile başlamıştım. Sonrasında sadece sezeryan doğum yaptığını söylediği için semra hocanın önerisi ile Nilüfer İmamoğlu Durmuş ile devam ettim.
Mesai sonrasında normal doğum katıldığını belirtti.
Ben her ikisinden de çok memnun kaldım.
Güher hanım da perinatalog, ondan çok çok memnun kaldım.
Benim kızım normal doğum ile dünyaya geldi.
Ilk 14 haftalık süreçte Semra hoca ile beraberdim. Semra hoca gerçekten öyle. Yiyeceğiniz şeye kadar söylüyor.Aaa çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim aklıma doğumu sormak gelmemişti bile. İlk gittiğim dr da bahsetmedi bile. Geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum mesela.. ben de nilüfer hanımı düşünüyorum şuan için. Memnusunuz yani sevindim. Benim bebekte testte bir terslik çıktı o nedenle perinatologa gittik güher hanım çok çok tatlı keşke öyle bir kadın doğumcuya denk gelsem dedim hatta. Bebeğin şuan için sıkıntılı bir durumu olduğu için iyi takip eden unutmayan bir dr olsun istiyorum. Sadece kalp atışı dinleyip yollamasın beni sağlıklı mı iyice baksın istiyorum
Ya güzel ilgilenmiş gerçekten, aradığım dr.u buldum sanırım :) çok teşekkür ederim perinatolojiye ilgisi olmasına da sevindim takipte bir anomali olursa tespit etmesi kolay olur. Teşekkür ediyorum size de güzel bilgi verdiniz. İnş bende hayırlısıyla kucağıma alırım yavrumu. Sizin yavrunuza da sağlıklı uzun ömürler diliyorumIlk 14 haftalık süreçte Semra hoca ile beraberdim. Semra hoca gerçekten öyle. Yiyeceğiniz şeye kadar söylüyor.
Nilüfer hanıma geçtiğimde detaylıdan sonra geçtiğim için artık öyle düşüncelerim yoktu. Ama gereksiz tahlil gereksiz endişe vermeyen biri, perinatalojiye de ilgisi var. O yüzden ilk başladığımda detaylıca inceleyip göremediği emin olamadıklarını belirtmişti. Sonrasında zaten bi sıkıntı olmadığı için rutin muayneler gibi ilerledi. Ama yeme içme düzenimi sordu, aldığım takviyeleri takip etti. Benim iş durumu yoğunluğumu hep sordu..
Ben ilgisinden, ve doğum sürecinde sürekli yanıma gelip kontrol etmesinden çok memnun kaldım.
Hastalardan fırsat buldukça gelip durumu sordu. Mesai sonrasıda süreç hızlı ilerlediği için açılmayı bekleyip doğuma aldı.