Doğuma Hazırlık Gebze/Pendik civarında bildiğiniz kadın doğum doktorları var mı? Başarılı olan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok teşekkür ederim
Allah en yakın zamanda size de yeniden sağlıklı bi gebelik nasip eder inşallah.

Ben de pcos var yaklasık 1 yıldır halide yuksel e gidiyorum harika bır hoca cok deneyımlı ve samimi bir insan malesef saglık sıgortamız o hastaneyı dogum da kapsamadıgı için değiştirmek zorunda kalıcam yeni bir doktor arastırmasındayım tuzla yada pendik de tavsiye ediceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim

Okan Üniv - Eray Çalışkan'a tedavi oluyorum ben. Kendisi mükemmel bir doktor. Bilgisi ve özverisi tartışılmaz.

Doğum ücreti nedir acaba Eray hocanın
Yukarda yazmıştım.

Konuyu yeniden gündeme getireyim arayışım devam ediyor.
Pendik Medipol
Pendik Medical Park
Özellikle merak ettiğim hastaneler
Bir de ikican demir sigorta yaptırmayı düşünüyorum Anadolu sigorta yetişmedi maalesef.

Merkez prıme hastanesi gebze ali sertaç batıoğlu nu öneririm ben yeni tedaviye başladım çok memnunum doktorun işinde uzman hem prof hemde tüp bebek uzmanı pkos için ameliyat oldum ve bu ay da femarayla başladık tedaviye hayırlısıyla inşallah güzel sonuç bekliyorum muayene ücreti de diğer yerlere göre çok normal 275 tl

Cevap için teşekkür ederim ben yeni gebeyim daha çok gebelik takibi ve doğum için araştırma yapıyorum. Dilerim siz de kısa zamanda evlat sahibi olursunuz

Doğumu yeni yaptım Pendik medikalpark Nilüfer imamoğlunda memnun kaldım özel sgkm vardı daha lüx hastanede yspablrmdm ama samimiyetine inandığım guvende duydum bu nedenle de tercih ettim

Ben de taze hamiş olarak emsey hastanesi Canan hanıma gideceğim ama bölge hastanesinden hele oradaki erkek doktordan uzak durun kaçın

Merhabalar Nilüfer hanım, mesai dışı normal doğumlara katılıyor mu bilginiz var mı?

Merhabalar Nilüfer hanım, mesai dışı normal doğumlara katılıyor mu bilginiz var mı?
O safhaya gelmeden sezeryan olmak durumunda kaldım. Bir kaç fotoğraf paylaşılmıştı doğumla ilgili gece yarısı ama bir kac kez benim dogumuma yakin 39.. Haftamda sehir disi Seyehati tatili olmuştu normal doğum olursa ne yapacaktık bilmiyorum.

ben de pendik medipolden uzak durun diyeceğim. hamilelikte bana ilk gören doktor,ciğer geliştirici 1 iğne vurdu.ondan sonra gelen diğer nöbetçi doktor, ciğer geliştirici vurulmasından 24 saat geçmeden , nöbetinin ilk saatinde ''alalım ben ameliyathaneyi her şeyi hazırladım'' diye bana baskı kurmaya başladı. ki önceki doktor tutabileceğimiz kdr tutmalıyız çok erken dedi. boşa gereksiz bir sürü test yapıldığını düşünüyoruz. o anda canımızın derdiyle sorgulayamadık. canımı zor kurtardım diyebilirim. resmen kasaptan kaçan koyun gibi hissettim kendimi. ciğer geliştirici birkaç defa vurulur. beklenmesi gerekir.
doktora ben başka hastaneye gideceğim dediğim için de eşimin yanında azarlandım. olay çıkmasın diye hastaneden çıktık. hasta haklarına şikayette bulunduk ama 5 ay geçmesine rağmen tık yok.
tamamen müşterisiniz bilginiz olsun.

Yeniden konuyu uyandırayımmm
Valla benim hamilelik öncesi de yani gebe kalmam 1 sene sürdü sırf doktorlarin yetersiz olmasi sebebiyle. Mesela Maltepe Medical parkda ünlü bir doktor bana biseyin yok deyip gonderdi daha sonra epeyce süre pendikmedipolde saadet hanima gittim o da tutup sende bisey yok eşine sperm testi yaptirin deyince bizde kayış koptu. En sonunda Kurtköy lokman hekimde Ünal isaoglu hocaya gittik. Meğer ben polikistik over hastasiymisim bir ay tahlil test ve folik asit başladı kontrol etti daha sonra ilaç baslayalim dedi femara verdi ve o ay ben hamile olduğumu öğrendim. Yani 1 sene boş yere dolanmisiz o kadar üzüldük ki boşa zaman kaybettik üstüne üstlük eşim ve ben inanılmaz yiprandik. Şimdi Ünal hocama devam ediyoruz harika bi doktor doğumumu da kendisi yapacak

Bence hiç üzülmeyin nasipten öte köy yoktur, şimdi gelmesi gerekiyormuş diyip hiç strese girmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah ay inanmıyorum bu arada günümüz birebir aynııı

Bence hiç üzülmeyin nasipten öte köy yoktur, şimdi gelmesi gerekiyormuş diyip hiç strese girmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah ay inanmıyorum bu arada günümüz birebir aynııı
Yaa çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…