- Emoji Skoru
- 129
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
ah ah şuan gebze de olmak için neler vermezdim ama artık imkansız 18 senem geçti gebze de orda büyüdüm çok mutluydum bekarken sık sık geliyordum ama evlenince gidemiyorum artık gerçi yeni bir yere taşınınca alışmak zor bende antalya ya yeni taşındım 1 sene oldu ve herkez çok severken ve bana çok şanslısın ne güzel antalya da oturuyorsun derken ben hiç te memnun değilim burda olmaktan bir yere alışınca başka yere taşınmak zor oluyor ALLAH yardımcımız olsun ne diyeyim
..
mehser sen yine istanbuldan gebzeye gelin gideceksin
ben yurtdisindan daricaya gelcem benim durumum daha vahim
hayirlisi olsun ins
bende oraya gelene kadar birşeyler olur yani iyi o zaman :) olmadı herkes isterse biz birbirimize destek oluruz :) bilmem sizler ne düşünürsünüz ??? :uhm:
amin canım işte biz buraları beğenmezken sen buralara hasretsin insanın herzaman doğduğu yer daha değerlidir yaa inşallah herkes zamanla bulunduğu yere alşır ve benimser kaydirigubbakcemile5 ayrıca bende alanyaya giderken antalyada mola verdik çok hoş bi yer gerçekten zemuszemus
ben geldiiiiiiiiim benim evimde gebzedeydi eşim askerde olduğu için dönüş yine gbzeymi olur baska yeremi bilmiyom ama sevmiyom gebzeyi ilk darıcayı gördüm sinirimden ağladım:dilcikar:
kızlar çok uzun girmiyorum bu başlığı sizleri görmemişim. bende 5 yıl oldu ankaradan gebzeye taşındım. alışmak çok zor. sosyallik yok. ama olanıyla idare etmeyi öğrendim. ben gebzede ssknın orda oturuyorum. çocuk mağazaları sormuşsun arkadaşım. cuma pazarının yemek sokağında birkaç yer var. onun dışında ben çoğunlukla pendiğe yada neomarine filan gidiyorum.
ben geldiiiiiiiiim benim evimde gebzedeydi eşim askerde olduğu için dönüş yine gbzeymi olur baska yeremi bilmiyom ama sevmiyom gebzeyi ilk darıcayı gördüm sinirimden ağladım:dilcikar:
haklısın valla her istediğindede gidemezsin bizim gibi ama olsun yaa ALLAH mutluluk huzur versin herşeye alışılır zamanla inş.opuyorumnanaktan
canım öncelikle hoşgeldin bende darıcaya ilk geldiğimde merkeze uzak biyere taşınmıştık hep evler seyrek seyrekti camdan bakıp bakıp ağlardım ama şimde merkeze taşındık yavaş yavaş alışmaya başladım mecburiyetten :çok üzgünüm: bizde eşimin çalıştığı işyeri organize sanayiye taşındığı için mecburiyetten taşındık canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?