Gebze- Darca civar oturan kzlar....

bende oraya gelene kadar birşeyler olur yani iyi o zaman :) olmadı herkes isterse biz birbirimize destek oluruz :) bilmem sizler ne düşünürsünüz ??? :uhm:

canım sıkılıcak bi yer değil istanbula izmite yakın sıkılırsan gezecek yer çok gidecek yerde çok ve yakın hepsi sen gelene kadar gebze çok gelişicek sıkılmazsın yani ben gebzeyi seviyorum valla başka yerde yapamam doğdum yer doyduğum yer burası istanbul çok karışık ve çok kalabalık o yüzden manzara olarak güzel ama yaşanacak yer değil kalabalaık

bende 21 yıllık yaşama hayatıma gözlerimi açtığım yer ıstnbul olduğu için bana da doğduğumyer doyduğum yer olarak geliyor sanki başka bir yerde yapamam gibi geliyor.Sevdiim yanımda olduktan sonra her anımda eminim bende sıkılmam sayesinde zamanla çevrede olduktan sonra oh mis olur heralde hali vaziyetim.Rabbim Hayırlısını verir inşallah Hepimizi iyilerle karşılaştırı umarım.

ah ah şuan gebze de olmak için neler vermezdim ama artık imkansız 18 senem geçti gebze de orda büyüdüm çok mutluydum bekarken sık sık geliyordum ama evlenince gidemiyorum artık gerçi yeni bir yere taşınınca alışmak zor bende antalya ya yeni taşındım 1 sene oldu ve herkez çok severken ve bana çok şanslısın ne güzel antalya da oturuyorsun derken ben hiç te memnun değilim burda olmaktan bir yere alışınca başka yere taşınmak zor oluyor ALLAH yardımcımız olsun ne diyeyim

amin canım işte biz buraları beğenmezken sen buralara hasretsin insanın herzaman doğduğu yer daha değerlidir yaa inşallah herkes zamanla bulunduğu yere alşır ve benimser kaydirigubbakcemile5 ayrıca bende alanyaya giderken antalyada mola verdik çok hoş bi yer gerçekten zemuszemus

..

mehser sen yine istanbuldan gebzeye gelin gideceksin

ben yurtdisindan daricaya gelcem benim durumum daha vahim

hayirlisi olsun ins

haklısın valla her istediğindede gidemezsin bizim gibi ama olsun yaa ALLAH mutluluk huzur versin herşeye alışılır zamanla inş.opuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiiim benim evimde gebzedeydi eşim askerde olduğu için dönüş yine gbzeymi olur baska yeremi bilmiyom ama sevmiyom gebzeyi ilk darıcayı gördüm sinirimden ağladım:dilcikar:

canım ben aslen niğde liyim ama gebzeye 2 yaşındayken taşındık 20 yaşına kadar ordaydım 17 ağustos depreminden sonra nevşehir e taşındık gebze nin yeri bende başkadır dediğim gibi bende antalya yı sevemedim ama alışmak zorundayım eşimi seviyorum çünkü
kendine ii bak

ben geldiiiiiiiiim benim evimde gebzedeydi eşim askerde olduğu için dönüş yine gbzeymi olur baska yeremi bilmiyom ama sevmiyom gebzeyi ilk darıcayı gördüm sinirimden ağladım:dilcikar:

Bende darıcaya ilk geldiğimde merkeze uzak bi yerde ev tutmuştuk ve çok açıklık bi alandaydı evler seyrek seyrekti bende camdan bakıp nereye geldik diye ağlardım ama artık merkezde ev tuttuk biraz daha alıştım ama yinede sevemiyorum buraları hiç kimsem yok yaaaa mafoldumben

kızlar çok uzun girmiyorum bu başlığı sizleri görmemişim. bende 5 yıl oldu ankaradan gebzeye taşındım. alışmak çok zor. sosyallik yok. ama olanıyla idare etmeyi öğrendim. ben gebzede ssknın orda oturuyorum. çocuk mağazaları sormuşsun arkadaşım. cuma pazarının yemek sokağında birkaç yer var. onun dışında ben çoğunlukla pendiğe yada neomarine filan gidiyorum.

canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan o mağazaları bende biliyorum çok sağolasın bende pendiğe gidiyorum ne yapayım burada bulamadıklarımızı daha çok oralarda temin etmeye çalışıyorum istanbuldada ailem oturuyo oraya gittikçe daha çok aradıklarımı bulabiliyorum...:gitme:

canım öncelikle hoşgeldin bende darıcaya ilk geldiğimde merkeze uzak biyere taşınmıştık hep evler seyrek seyrekti camdan bakıp bakıp ağlardım ama şimde merkeze taşındık yavaş yavaş alışmaya başladım mecburiyetten :çok üzgünüm: bizde eşimin çalıştığı işyeri organize sanayiye taşındığı için mecburiyetten taşındık canım opuyorumnanaktan

haklısın valla her istediğindede gidemezsin bizim gibi ama olsun yaa ALLAH mutluluk huzur versin herşeye alışılır zamanla inş.opuyorumnanaktan

evet her istedigimde gidemem, rabbim mutluluk huzur versim cümlemize gerisine alisilir

bu arada
sevdicegimle konustum illa daricada oturmak zorunda degiliz dedi pendik te olabilir dedi, bakalim onun is durumuna bagli, ins pendik olur.
.opuyorumnanaktan

olmazsada daricada hep beraber kaynasiriz artik

:lepi:

hoşbuldum canım sevmedim sevmicemde gebzeyi inşaallah askerlik dönüşü daha büyk gezilecek yeri bol bi yere gideriz karı koca gezmyi çok severiz
bende pendiğe maltepeye karşıya falan da 1-2 defa gittim oralar daha güzel gezilecek çok yer var :lepi:

Kızlar benimde eşim Gebzede çalışıyor ama ben çocuklarla başka bir şehirdeyim, eşim taşınalım diyor ama ben pek sıcak bakmıyorum alışamam diye çünkü şu an yaşadığımız yere geleli 2 yılı geçti ben yeni alıştım o yüzden sıcak bakmıyorum, anlattıklarınıza bakılırsa pekte haksız sayılmazmışım.

valla bizim canımız sıkılınca hemen bi izmit sahil bi pendik kadıköy valla trenle daha çabuk gidiliyo ve en son pendiğe gitmiştim hamileyken öylede kötü değil be gebze yani yerden yere vurmayın aslında küçük bi yer değil eskihisarı var darıcası var çayırovası var bayramoğlu var yani eskihisarda balık restorantları var kalesi var yazın orda açık sinema yapılıyo osman hamdi bey sahnesindede tiyatromuz var öle çok küçük bi yer değil sadece bi çarşıdan ibaret değil yani

..

nasibten öte köy yok, nasibimizde neresi varsa orda yasayacagiz mecur!!!

yeterki rabbim huzur, mutluluk, saglik ve gecim versin

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…