Gebze- Darca civar oturan kzlar....

slm kızlar bende cayırovadayım 4 yıldır.. bulusalım bı ara.... tanısalım olmazmı

canım valla ne güzel olur kısmetse bi ara buluşalım valla sende buralarda bayağı eskiymişsin çayırovada ne tarafta oturuyorsun biraz biliyorum oraları şekerpınar tarafında organize sanayi bölgesinde eşim çalışıyo opuyorumnanaktan

cnm ben ademyavuz mahallesınde oturuyorum. sekerpınarda taysad organıze sanayıde calısıyorum bende

İnanmıyorum yaa olamazz erkek arkadaşımın anlattığından çok farklı yazmışsınız sizler bende Rabbim nasip kısmet ederse oraya gelin geleceğim ve istanbulda oturuyoum tamam gezmeyi belki çok bilmiyorum ama bu kadar sıkıcı helede hiç bilmediğim bir yerde nasıl yaşayacağım Aklım karıştı şimdiden yaa
sahi o kadar iç karartıcı mı durum yaa 1defa geldim gebzeye otobüs durağına gidiyodum hiçbişi anlamadım aman yarabbi tek tesellim 5 sene sonra sevdiğime kavuşmam olacak sanırım gülü seven mecbur dikenlerede alışıcak deyimini birebir yaşayacağım demek
:1shok:

erkek arkadaşın neler anlattı? fisfisfis

Canım erkek arkadaşın nasıl anlattı bilemiyorum ama bikere istanbulda bulduğun imkanlardan çok çok farklı ama gebzeye geliceksen bi nevi daha iyi en azından küçükte olsa bir çarşısı var ama dediğin gibi sevdiceğinin yanında olacağından herşey vız gelir hem ailen istanbuldaysa sık sık gidersin canım zemuszemus

ben avcılarda oturduğum için buradan büyük olduğunu daha güzel ve imkanları biraz daha bol dedi ama o yerler neresi ise artık o zaman göreceğim!!! alışveriş yerleri daha bol dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum tabii ki yine. Sevdiceğim uğruna buna da bir şekilde katlanacağım sanırım.
bol bol yemek yapıp o yapılanları yiyip kilo almalarıda cabası olacak gibi kafamçokkarıştı

meraba kızlar ben kendımı bıldım bılelı gebzede yasıyorum darıcada oturuyorum mevlana marketın yakınlarında evet haklısınız gebze sosyallesme bakımımdan sıfır bıyer tabı sızın bebeklerınızde kucuk yapacak bırsey bulunmuyor benımkı allahtan artık buyudu ve buralarda anca yasına gore gıtcek yerler bulduk ama oda kısıtlı artık zorda olsa bır tıyatroya yada buz patenıne gidebılıyoruz kızımla umarım alısırsınız tanıstıgıma mennun oldum

merhaba canım hoşgeldin demek darıcada oturuyorsun bende darıca merkezdeyim benim kızımda 2 yaşında valla ben kışın evden çıkacak biyer bulamıyorm yazın yine en azında sahile falan iniyoruz ama kışın hep evde maalesef :gitme: siz nerde tiyatroya buz patenine gidiyorsunuz ben hiç bu civarlarda öyle yerler olduğunu bilmiyorum canım paylaşımlarını beklerim hihoyyyt

merhaba kızlar çok yakınız birbirimize gebze center benim oturduğum yere yakın bol bol gidicem ayrıca o kadarda sıkıcı değil be çok sıkıldınmı izmit yakın gidersin gezersin çayırovada ben oludum çayırova ticaret meslek lisesi şimdi anadolu oldu ademyavuzda ne gezdim okurken darıcayada çok kaçardık seviyorum ben yaşadığım yeri hani istanbul kadar olamaz ama iş imkanı çok fazla ve sıkıldığında gebze dışınada çıkabilirsin istanbulda yakın öyle vahim bi durum yok ortada ve gebze çok gelişiyo gelişecekde baya şeyler yapılıyo canım sen 5 seneye kadar çok şey yapılır kültür sanat müzemizde açıldı gelişiyo sıkılmıcaz artık

evet canım haklısın gebze centeri bende netten takip ediyorum valla iyi olacak alışveriş için gezmek oraya buraya gitmeyi bi miktar azaltacak inş.kaydirigubbakcemile5 bide gebzede tiyatromuz varmı acaba özellikle kızımı çocuk tiyatrolarına ileride götürmek isterim ??:Saruboceq:

canım oda gelcek kültür merkezin sinema havuz vs. gibi aktivitelerde gelecek çarşıda zaten kocaa bi alışveriş merkezi yapılıyo gebze çok gelişiyo gelişicekde eskiden hiçbişi yoktu gerçekten küçük bi çarşıydı ama şimdi alışveriş yönündende gelişti ben 22 senedir gebzedeyim

Evet 5 sene içinde değişecek, gelişecek çok şey olacak...
Buluşma konusuna gelince benim de 17 aylık bebeğim var o yüzden kapalı bi yer olursa ve o gün çalışmıyorsam gelebilirim...

inşallah canım bizde merakla bekliyoruz dediklerinin hepsi olduğu zaman bayağı güzelleşecek gebze kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…