- Emoji Skoru
- 291
- Puanlar
- 688
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
eee kızlar 1 yıl oldu bız hala bulusamadık?????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben size birşey soracağım ama, evime yarım gün temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum. Darıca civarında 1 günlük fiyatlar ne kadar acaba bilen varmı,
canım yüzyıl hastanesinde çalışan karı koca kadın doğum doktorları var hiç gitmedim ama iyi olduklarını duydum bi araştır istersen Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
canım araştırdım ama o hastanenin donanımı pek yokmuş galiba ama biraz daha baksam yada gidip kendim grsem daha iyi birde bayramoğlunda boğaziçi var orda kamil karataş ve ebru karaca var bunlar hakkında bi bilginiz varmı
ablacım galiba 70 veya 80 kişiye göre değişiyor buralarda var istersen bende tavsiye ederim tanıdıklar var bi görüşebilsek kaydirigubbakcemile5
canım araştırdım ama o hastanenin donanımı pek yokmuş galiba ama biraz daha baksam yada gidip kendim grsem daha iyi birde bayramoğlunda boğaziçi var orda kamil karataş ve ebru karaca var bunlar hakkında bi bilginiz varmı
ablacım galiba 70 veya 80 kişiye göre değişiyor buralarda var istersen bende tavsiye ederim tanıdıklar var bi görüşebilsek kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar nelerdesiniz klübün sultanı nerdesin sesin çokmıyor