• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

merhaba arkadaşlar ben size birşey soracağım ama, evime yarım gün temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum. Darıca civarında 1 günlük fiyatlar ne kadar acaba bilen varmı,

cnm 1 gunluk fıyatlar 70 fılan ben sana bırnı yollayabılırım ıstersen

mrb kızlar bende gebzede oturuyorum burayı daha yeni gördüm sizden bi yardım istiycem illaki aranızda yeni anne olanlar vardır bana tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor varmı 5.5 aylık hamileyim şuan nen hatuna gidiyorum ama burda olursa daha iyi olur diye düşündüm lütfen yardımcı olun bi fikir verin düzgün bi kadın doğumcu arıyorumilk gebeliğim ve 2 düşükten sonra oldu bi sürede hamile kalmadım bunu işallah sağ salim kucağıma almak istiyorum işalllllah hepiniz slm

canım yüzyıl hastanesinde çalışan karı koca kadın doğum doktorları var hiç gitmedim ama iyi olduklarını duydum bi araştır istersen Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar ben size birşey soracağım ama, evime yarım gün temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum. Darıca civarında 1 günlük fiyatlar ne kadar acaba bilen varmı,

ablacım galiba 70 veya 80 kişiye göre değişiyor buralarda var istersen bende tavsiye ederim tanıdıklar var bi görüşebilsek kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım yüzyıl hastanesinde çalışan karı koca kadın doğum doktorları var hiç gitmedim ama iyi olduklarını duydum bi araştır istersen Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

canım araştırdım ama o hastanenin donanımı pek yokmuş galiba ama biraz daha baksam yada gidip kendim grsem daha iyi birde bayramoğlunda boğaziçi var orda kamil karataş ve ebru karaca var bunlar hakkında bi bilginiz varmı

canım araştırdım ama o hastanenin donanımı pek yokmuş galiba ama biraz daha baksam yada gidip kendim grsem daha iyi birde bayramoğlunda boğaziçi var orda kamil karataş ve ebru karaca var bunlar hakkında bi bilginiz varmı

ben bogazıcını cok ıyı bılıyorum kamıl beyı bımem ama ebru hanım ıyı sayılır tabı soruna baglı
ahmet bey gecen c.tesi gittim iyi doktor dıyebılırım sımdılık..

ben boğaziçi hastanesine yakınım çocuk doktorlarını beğeniyorum ma kadın doğum doktorları hakkında hiç bir bilgim yok ama arkadaşın dediği gibi yüzyılda ahmet bey ve eşi ar onları tavsiye ediyorlar istersen dene canımopuyorumnanaktan

ablacım galiba 70 veya 80 kişiye göre değişiyor buralarda var istersen bende tavsiye ederim tanıdıklar var bi görüşebilsek kaydirigubbakcemile5

Ay evet canımya görüşemedik bir türlü, bende birini ayarladımda eğer fiyatta anlaşamazsak tekrar irtibata geçerim. Valla görüşmeyi istiyorum ama eşimin gündüz çalıştığı zaman bir türlü boş kalamadım. şimdide kayınvalide yanımda kalıyor. Eşim evde olunca yalnız çıkamıyorum. Buraları öğrenmiyeyim diye adam her defa farklı bir yol kullanıyor, gıcccık kocam benim. Ama Gebze Centera gelebilirim. İzin verirse. Bayılıyorum oraya. Ayrıca kızım, kızını görmeyi çok istiyor.
Ayrıca fiyat bildiren herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
slm kızlaar bende gebzeye gelin geldim ama burayı sevmiyorum hiç kimseciklerim yoookk:19:

Back