- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
Siz bekleyin beni en iyisi ya değilse hiç buluşamayacaksınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeet napıyoruz :) Gebzede yapılacak ne varsa :)) bi buluşsaydık artıkın kızlaaaar
Siz bekleyin beni en iyisi ya değilse hiç buluşamayacaksınız.
canım zaten bi türlübuluşamadık kocişlerimizi ikna edemedik yaaa sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyooo sırnaşık şey
hanımlar özür dilerim konunuzla ilgisi yok ama ben yeniyim... kullanıcı paneliyle ilgili soracaklarım var... bu tür soruları kime sormak gerekiyo biliyomusunuz.. yardımcı olursanız çok sevinirim
Sağol canım başladım bakalım toparlanmaya bayağı bitti. Haıyrlısı ile ayın 21 inde eşyalar orada bende 22 sinde oradayım inşallah.
sende benim gibi gebzede yapılacak bişey olmadığını düşünenlerdenmisiiiiiiin kaydirigubbakcemile2
inşallah canım çok az kalmış valla evinizin oradan geçerken hep bakıyorum ama inşallah baktığım doğru evdir eşine sor bakalım öncü sitesimi diye bilmiyorumkismile
Evet az kaldı canım ama sitenin ismi Limankent sitesi.
bu arada şu smile tam bize göreboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
tamam canım anladım zaten onlar yanyana o zaman benim dediğim ev orası değil bende boş yere bakıp bakıp duruyordum laelaelaelaelae olsuuun orasıda benim eve yakın zateeeen alsanaalsanasmile
Seninle komşu olacağımız için çok mutluyum. İnşallah anlaşırız. Peki o site nasıl güzelmi eşime soruyorum güzel diyor ama ben genede merak ediyorum. Ev boyanınca bayağı güzel oldu diyor ama bakalım görecez inşallah.
sizin site öncü sitesinden daha iyi site içinde bakkal otopark falan var ama ben önceden oradan ev bakmıştım çok eski yıkık döküktü inşallah sizinki güzeldir görmeden bilemezsin inşallah anlaşırız ablacım...:içelim:
Dilerim güzeldir canımya çünkü kendi evim çok bakımlıydı. Umarım eşim kötü bir ev tutarak bana kötü bir sürpriz yapmaz ama dediğine göre banyo, wc, mutfak yapılıymış bir yerlerde parke yokmuş onuda biz ileride mineflo yaptırırz diyoruz. Eğer bakımsızsa kirasıda fazla ozaman. Bakalım hayırlısı aslında ev epeydir boşmuş galiba buda kafamı kurcalamıyor değil aman neyse ben iyi düşüneyim.iyi olsun.
merhaba :) ben de Gebzede oturuyorum, sohbetinize katılabilir miyim?
tabi canım hoşgeldin neresindensin gebzenin ben darıcadayım![]()